Τοπικά

Λάρισα: Σοκαριστικές καταγγελίες της μητέρας της ανήλικης σε βάρος του γιατρού

Σοκάρουν οι καταγγελίες της μητέρας του 3,5 ετών κοριτσιού από τη Λάρισα, που φέρεται να κακοποιούταν από τον πατέρα του. Η πρώην σύζυγος του 47χρονου γιατρού δήλωσε ότι και στο παρελθόν είχε κάνει καταγγελία, αλλά δεν την είχαν πιστέψει.

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι τα σημάδια του παιδιού τα είχα εξακριβώσει εδώ και πολύ καιρό απλά το τμήμα… δεν μου έδινε καμία σημασία.», είπε μιλώντας στον Alpha.

«Έχουν πάει στο τμήμα όλα τα στοιχεία δεν μου έχουν δώσει καμία σημασία, ελάχιστοι είναι αυτοί που μου έδωσαν σημασία και γι’ αυτό κατέληξαν έτσι όπως κατέληξαν τα πράγματα. Ίσως θα πρέπει η αστυνομία να κάνει καλύτερο το έργο της. Δεν πρέπει εγώ να καταδικάζομαι ότι δεν είδα τα σημάδια. Τα είδα πριν τα σημάδια και εννοείται ότι πήγαινα στο τμήμα και με έδιωχναν. Έχω κάνει μηνύσεις, αλλά οι αρμόδιοι εκεί δεν μου έδιναν καμία σημασία», συμπλήρωσε.

Η ίδια παραδέχθηκε ότι υπήρχαν διαμάχες με τον πρώην σύζυγο της και πρόσθεσε «Ο καθένας μπορεί να υποστηρίξει ό,τι θέλει κι αυτός που είναι στη φυλακή. Το μόνο που ξέρω είναι τι πέρασα εγώ και το παιδί. Γι’ αυτό χώρισα γιατί έβλεπα όσα έβλεπα στο σπίτι. Υπάρχουν και ιατροδικαστικές εξετάσεις ότι με χτυπούσε. Γενικά ήταν κακοποιητικός. Το τι έχω τραβήξει και αν είμαι σκληρή και στέκομαι στα πόδια μου είναι γι’ αυτό το παιδί».

«Πρέπει να δίνουμε περισσότερη προσοχή σε κάθε λέξη που λέει ένα παιδί. Εγώ βρήκα τον τρόπο και εγώ και η ψυχολόγος να το ξεκλειδώσουμε. Δεν υπάρχει καμία δασκαλεμένη κίνηση. Δεν ήθελα να πιστέψω αυτό που διάβαζα. Πρέπει να προστατέψω την κόρη μου. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο δικηγόρος του. Εγώ ξέρω τι περνούσα τόσα χρόνια. Έφυγα γιατί υπήρχαν σοβαροί λόγοι», τόνισε.

«Φιλούσε τη μικρή στην ευαίσθητη περιοχή»
Η μητέρα της μικρής, υποστήριξε ότι φαινόταν εξαρχής πως ο πρώην σύζυγος της είχε ερωτική διάθεση προς το παιδί και περιέγραψε τις συμπεριφορές που είχε παρατηρήσει.

«Από τον πρώτο κιόλας χρόνο του γάμου μας με χτυπούσε και με κακομεταχειριζόταν. Εκκρεμούν οι μηνύσεις που του έχω κάνει. Είχε χρειαστεί να νοσηλευτώ γιατί μου είχε σπάσει τη μύτη ενώ ήμουν έγκυος. Με χτυπούσε όταν αντιδρούσα ακόμα και μπροστά στο παιδί. Χωρίσαμε και όσο εκείνος έπαιρνε το παιδί παρατήρησα ότι δεν τρεφόταν καλά και έκανε εμετούς. Το παιδί μου έλεγε ότι κάποιες φορές τη χτυπούσε και της φώναζε. Έπαιρνε το παιδί αγκαλιά, ενώ ήταν γυμνός και το ακουμπούσε στα γεννητικά του όργανα και φαινόταν να έχει ερωτική διάθεση. Φιλούσε τη μικρή στην ευαίσθητη περιοχή και ήθελε να της βάζει μόνο αυτός κρέμα. Της έπινε το γάλα και έβαζε τις χρησιμοποιημένες πάνες στο πρόσωπό του. Ξάπλωνε γυμνός στον καναπέ και άφηνε τη μικρούλα πάνω του να τον περιεργάζεται», είπε μιλώντας στον Alpha.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Βασίλης Μεταξάς: Η κυβέρνηση να δώσει λεφτά για την Παιδεία αντί για τζάμπα πετρέλαιο σε εφοπλιστές

Το ΚΚΕ αντιπαλεύει διαχρονικά την προσπάθεια όλων των κυβερνήσεων να νομοθετήσουν ιδιωτικά Πανεπιστήμια, τόνισε ο…

8 Μαρτίου 2024

ΠΟΥ: Πέντε νεκροί από ψιττάκωση, «πυρετό των παπαγάλων», στην Ευρώπη – Τι είναι και πώς μεταδίδεται

Ασυνήθιστη αύξηση των κρουσμάτων ψιττάκωσης καταγράφεται από το 2023 σε πέντε ευρωπαϊκές χώρες, προειδοποιεί ο…

8 Μαρτίου 2024

Βασίλης Μπισμπίκης: Το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο – «Ένιωσα μια ενόχληση που ευτυχώς δεν αγνόησα»

Ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram το…

8 Μαρτίου 2024

O τροχός που αποκολλήθηκε από Boeing 777 κατά την απογείωση έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα

Πάνω σε αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα σε χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου του Σαν Φρανσίσκο έπεσε…

8 Μαρτίου 2024

Παπαστεργίου: Έρχεται έκδοση πιστοποιητικών με φωνητική εντολή

Στα επόμενα βήματα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης αναφέρθηκε ο Δημήτρης Παπαστεργίου, προαναγγέλλοντας την έκδοση πιστοποιητικών…

8 Μαρτίου 2024

Μπέος για Κούγια: Έχουμε μια κόντρα αλλά ουδέποτε αμφισβήτησα ότι είναι ικανότατος νομικός

Σε γραπτή δήλωση προχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος σχετικά με την ανάληψη της υπεράσπισης της ΠΑΕ…

8 Μαρτίου 2024