Κολοκύθες σε extra large στην Σπηλιά Κισσάβου. Τις εντυπωσιακές κολοκύθες ανάρτησε η ταβέρνα «Ο Μάνθος», εξηγώντας την διαδικασία για το καλύτερο γλυκό που εξαιτίας μεγέθους των κολοκυθών θα… γλυκάνει πολύ κόσμο.
«Έτοιμες οι κολοκύθες. Τρίψιμο, στον ασβέστη λίγες ώρες, καλό ξέπλυμα, ζαχαριτσα, μοσχολουλουδο και απολαμβάνουμε σπιτικό αρωματικό γλυκό κουταλιού κολοκύθα» αναγράφεται στην σχετική ανάρτηση.
Πηγή:onlarissa
Οι κοινωνίες για να λειτουργήσουν σωστά χρειάζονται κανόνες ώστε οι άνθρωποι να ζουν σε αρμονία.…
Προκλητικός εμφανίστηκε, για ακόμη μια φορά, ο επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος VMRO –DPMNE και μελλοντικός…
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και συγκεκριμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων νοσηλεύεται κορίτσι, μαθήτρια δημοτικού…
Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Κιλκίς, ο 54χρονος κτηνοτρόφος, ο…
Η δόση για το επίδομα παιδιού Α21 του διμήνου Μάρτιος- Απρίλιος πλησιάζει με πληρωμές στους…
Εκτός δημοσίων εμφανίσεων θα παραμείνει η Κέιτ Μίντλετον καθώς συνεχίζει τη χημειοθεραπεία για καρκίνο, όπως…