Ελλάδα

Λαφαζάνης: Ο αγώνας συνεχίζεται, θα περάσουμε στην αντεπίθεση

lafazanis

O αγώνας συνεχίζεται, ήταν το μήνυμα του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτη Λαφαζάνη, μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων που δείχνουν ότι το κόμμα του, η Λαϊκή Ενότητα, μένει εκτός Βουλής.

«Να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας τους χιλιάδες Ελληνες που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Να ευχαριστήσω επίσης θερμά όλους εκείνους και εκείνες που πλαισίωσαν με ανιδιοτέλεια και μαχητικότητα τα ψηφοδέλτια της λαϊκής ενότητας και αγωνίστηκαν. Τους αξίζει τιμή και περηφάνια. Να χαιρετήσουμε θερμά τα στελέχη μας που έδωσαν τον αγώνα. Οι ίδιοι αντιμετώπισαν επιθέσεις, που πολλές φορές ήταν κάτω από τη μέση. Η Λαϊκή Ενότητα έχασε μια μάχη όχι τον πόλεμο, αλλά θα συνεχίσουμε γιατί το δίκιο είναι με το μέρος μας. Ξέρουμε πολύ καλά ότι από αύριο την Ελλάδα την περιμένει ένας μνημονιακός Αρμαγεδδών. Η ΛΑΕ δεν κάνει πίσω, δεν θα  υποχωρήσει, δεν θα λιποτακτήσει. Οι στόχοι που έχουμε θέσει είναι υψηλοί και πολύ επίκαιροι. Με αυτά τα οράματα θα συνεχίσουμε από αύριο τον αγώνα, θα περάσουμε στην αντεπίθεση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης.

Αμέσως μετά το λόγο πήρε η Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Η νέα Βουλή δεν αντιπροσωπεύει  πάνω από το 50% των πολιτών. Αυτό είναι μια νίκη αυτών που ήθελαν να θέσουν στο περιθώριο το λαό. Η αποχή δεν έχει κοινοβουλευτική αποτύπωση. Και το 45% των πολιτών δεν θα έχει φωνή στη Βουλή, όπως και το 6%   αυτών που δεν εκπροσωπείται. Ο λαός πρέπει να επανέλθει στο επίκεντρο για να ανασχέσει τα αντιμνημονιακά μέτρα. Στη Λαϊκή Ενότητα είμαστε υπερήφανοι για τη μάχη που δώσαμε, θα είμαστε πρώτοι στους αγώνες που έρχονται και θα φέρουν πάλι το λαό στην εξουσία».

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το