Αθλητισμός

Κύπελλο: Έχασε 2-1 ο Βόλος από τον Παναθηναϊκό, η πρόκριση είναι ανοιχτή

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Παναθηναϊκός και Βόλος, όσον αφορά το ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Μπορεί ο Βόλος να έχασε με 2-1 από τον Παναθηναϊκό στο «Απ. Νικολαΐδης», ωστόσο, οι «κυανέρυθροι» έδειξαν πως μπορούν να ανατρέψουν αυτό το σκορ στη ρεβάνς του Πανθεσσαλικού.

Σκόραρε ο Μακέντα για τον Παναθηναϊκό στο πρώτο μέρος

Ο Βόλος ήταν πολύ καλός στο δεύτερο ημίχρονο, στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στον Παναθηναϊκό και κατάφερε να βγάλει αντίδραση με το 2-0. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με διάφορά δύο τερμάτων, σκοράροντας με τους Μακέντα στο 25’ και Αλεξανδρόπουλο στο 51’, με τον Βόλο να μειώνει το σκορ στο 56’, με ένα πολύ ωραίο σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ από τον Φερνάντες. Όλα, πλέον, θα ξεκαθαρίσουν στη ρεβάνς του Πανθεσσαλικού, σ’ ένα ματς που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

 Το πρώτο ημίχρονο είχε ρυθμό, ο Βόλος προσπάθησε να περιορίσει την επιθετική δραστηριότητα των παικτών του Παναθηναϊκού και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, αν και δεν απέφυγε να δεχθεί το γκολ, στα μισά του ημιχρόνου.

Από ενέργεια και μπαλιά του Παλάσιος στο 25′, ο Μακέντα πιεζόμενος από τον Γκιουλέν και με πλάτη στο τέρμα, γύρισε το κορμί του, σούταρε, σημαδεύοντας τη δεξιά γωνία του Κότνικ, γράφοντας το 1-0.

Στο 44’ ο Παναθηναϊκός έχασε τεράστια ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Βέλεθ μέσα από τη μικρή περιοχή, αμαρκάριστος, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Αϊτόρ.

Πολύ καλός ο Βόλος στο β’ ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο πολύ νωρίς ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο παιχνίδι, εκμεταλλευόμενος το λάθος της άμυνας του Βόλου. Γρήγορα, ωστόσο, ο Βόλος έφτασε στη μείωση του σκορ και το γκολ αυτό μπορεί να μετρήσει στη ρεβάνς του Πανθεσσαλικού, όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση.

Στην πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στο 51’ «έκλεψε» την μπάλα από τον Τσοκάνη έξω από την περιοχή, προχώρησε και απέναντι από τον Κότνικ με πλασέ έγραψε το 2-0.

Η απάντηση του Βόλου ήταν άμεση. Οι «καυνέρυθροι» στο 56’ αναπτύχθηκαν ωραία επιθετικά, ο Φερνάντες, ο οποίος στο 46’ είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Μπαρτόλο, πάσαρε στον Φαν Βέερτ, ο Ολλανδός με «τακουνάκι» γύρισε την μπάλα στον Ισπανό, ο οποίος με άψογο πλασέ στη δεξιά γωνία του Διούδη έγραψε το 2-1.

Ο Βόλος στη συνέχεια ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να βρει λύσεις στην πίεση των «κυανέρυθρων», οι οποίοι κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα και κυνήγησαν την ισοφάριση.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Στεφανής (Καρδίτσας)
4ος διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)
Κίτρινες: Μαουρίσιο-Μπαρτόλο, Ρινέρ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Χουάνκαρ, Σάρλια, Βέλεθ, Κώτσιρας, Βιγιαφάνιες (69’ Πέρεθ), Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος (90’ Μπουζούκης), Παλάσιος (78’ Βιτάλ), Αϊτόρ (78’ Χατζηγιοβάνης), Μακέντα
ΒΟΛΟΣ: Κότνικ, Γκιουλέν, Φεράρι, Πουρίτα (46’ Ρομέρο), Ρινέρ, Τσοκάνης, Νίνης (74’ Σοάρες), Ρεγκατίν (83’ Ορόζ), Μπαρτόλο (46’ Φερνάντες), Τερεζίου (63’ Βοϊτκόφκσι), Φαν Βέερτ.

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Στις έρευνες για τον 49χρονο αγνοούμενο στον Πτελεό η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας

Στις έρευνες για τον 49χρονο αγνοούμενο στο Πτελεό Γιάννη Καραμπάτση που αγνοείται πολλές μέρες  συμμετείχε…

27 Μαΐου 2024

Παρουσίαση αποτελεσμάτων Project μαθητριών/των της ΣΤ Δημοτικού του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Πορταριάς «Ν. Τσοποτός»

Στο πλαίσιο επιστημονικής συνεργασίας μεταξύ του 1oυ Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Πορταριάς «Ν. Τσοποτός» και του…

27 Μαΐου 2024

“ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”: Ανακαίνιση των κρατητηρίων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", μετά από παράκληση των αρμοδίων υπηρεσιών…

27 Μαΐου 2024

Δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου προς τον Ι.Ν. Γεννήσεως της Θεοτόκου στο Φυτόκο

Λόγω της εορτής του Ιερού Ναού Γεννήσεως Της Θεοτόκου Φυτόκου Ν. Ιωνίας αύριο Τρίτη 28…

27 Μαΐου 2024

Χτύπησε τον αδερφό του με ρόπαλο στο κεφάλι

Ένας άγριος ξυλοδαρμός εκτυλίχθηκε χθες στο Ηράκλειο ανάμεσα σε δύο αδέρφια. Σύμφωνα με πληροφορίες του…

27 Μαΐου 2024

ΔΕΥΑΜΒ: Ασφαλές το νερό του Βόλου για ανθρώπινη χρήση σύμφωνα με ελέγχους του Υπουργείου Περιβάλλοντος-

Έλεγχοι για την ανίχνευση παθογόνων οργανισμών στο νερό πραγματοποιήθηκαν από το Υπουργείο Περιβάλλοντος ( Γενική…

27 Μαΐου 2024