Αθλητισμός

Κοπή πίτας και βραβεύσεις αθλητών από τον Α.Σ. Υπέρτατη Αλήθεια-Συνεργασία

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα και σε μια γεμάτη αίθουσα από αθλητές, γονείς και μέλη του Α.Σ. Υπέρτατη Αλήθεια-Συνεργασία (Ακαδημία Shinkyokushinkai Karate Βόλου), ξεπερνώντας κάθε εκτίμηση, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Park η κοπή βασιλόπιτας, ο απολογισμός των αθλητικών δραστηριοτήτων για το 2023 καθώς και οι βραβεύσεις διακριθέντων αθλητών και αθλητριών.

Η εκδήλωση άρχισε με τη καθιερωμένη ευλογία της πίτας από τον πατέρα Αντώνιο με τις θερμές του ευχές για την νέα χρονιά. Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας από τα παρόντα μέλη του συλλόγου, τον πρόεδρο Αχιλλέα Καλυβιώτη, τον αντιπρόεδρο Νικόλαο Ζωσιμά, τον διευθύνοντα προπονητή Γιώργο Κοσμίδη και την τεχνική διευθύντρια Βίκυ Κοσμίδου.

Ο Αχιλλέας Καλυβιώτης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους ευχαρίστησε τα μέλη, τους αθλητές και του γονείς αυτών για την στήριξή τους στον πρώτο και παλαιότερο επίσημο σύλλογο καράτε της Μαγνησίας, που είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε. Ακολούθησε χαιρετισμός του Νικόλαου Ζωσιμά και στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Γιώργος Κοσμίδης που εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του ίδιου και του Δ.Σ. προς τους γονείς για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν τον σύλλογο τα 39 χρόνια λειτουργίας του, για την μεγάλη τους στήριξη καθώς και για την άριστη συνεργασία προς όφελος των αθλητών-παιδιών τους.

Η Βίκυ Κοσμίδου Βίκυ -υπεύθυνη για τις δράσεις του συλλόγου- έκανε τον απολογισμό μέσω videowall με πλουσιο φωτογραφικό υλικό με όλες τις συμμετοχές και διακρίσεις των αθλητών σε Πανελλήνιους, διασυλλογικούς, αλλά και διεθνείς αγώνες.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών με συμμετοχές σε διεθνείς αγώνες και συγκεκριμένα στους: Παπαδόπουλο Ευάγγελο, Λιασκοβίτη Δημήτρη, Τσιάνο Γιώργο, Πατρώνη Απόστολο, Φεύγα Χρήστο.

Με μετάλλια σε Πανελλήνιους αγώνες: Κουφογεώργου Κατερίνα, Δίπλα Κατερίνα, Καποδίστρια Κωνσταντίνο, Καποδίστρια Φιλιππία.

Με συμμετοχή στα Πανελλήνια πρωταθλήματα: Τσιτρά Αποστολία, Σκόρα Κάτια, Σκόρα Θωμά, Κοττά Δημήτρη, Κοττά Γιώργο, Φώτη Αθανάσιο, Καραλή Εύα.

Με μετάλλια στα Πανελλήνια κύπελλα: Καστανάκη Κωνσταντίνο, Αντωνοπούλου Σοφία, Γριτζαλιώτη Δάφνη, Ορφανίδη Πέτρο, Κωστήρα Ζωή, Κωστήρα Αλέξανδρο, Χατζηγεωργίου Ιωάννη, Γιολδάση Αντώνη, Γιολδάση Γιώργο, Παγιαμτζή Μάκη, Παγιαμτζή Γιώργο, Χιώτη Κωνσταντίνα, Εμμανουήλ Μιχάλη.

Με συμμετοχή στα Open Series 2023: Αντάμη Νικόλαο, Γεωργαντζοπούλου Αλίκη,  Καρακασιλίωτη Γιώργο, Δαμασιώτη Μηνά, Τσιγγινέ Μίλτο, Σιούλα Δήμητρα, Μπακλατζή Κατερίνα, Μπακλατζή Αλέξανδρο, Τσίρο Αριστοτέλη, Γώγο Κωνσταντίνο.

Με συμμετοχές σε προπονητικές ημερίδες και εξετάσεις προαγωγής: Καταή Γιώργο,  Κοττά Χριστίνα, Νάκου Ζωή, Ακριβού Μαρία, Χασιώτη Μαριάννα, Μπάλκου Δημήτρη, Κουδουνά Νίκο, Κουτσερή Χρήστο, Κυρίου Σωκράτη, Φιλυρίδου Σταθούλα, Φιλυρίδου Μαργαρίτα, Κουφογεώργο Γεώργιο, Μαγαλιό Μάριο, Μαγλιό Στεφάνο, Ζωσιμά Κωνσταντίνα, Μπρισίμη Κωνσταντίνο, Βελίτσου Χαρά, Βελίτσο Γιώργο, Φεύγα Ελένη, Ρούσσα Μιχάλη, Αναγνώστου Σοφία, Αναγνώστου Κωνσταντίνα.

Στους εκπαιδευτές του συλλόγου: Ποζαπαλίδη Ηρακλή, Γιολδάση Γιώργο και στον τον προπονητή του Α.Σ. Μαχητής Αγριάς Κρίσιλα Ιωάννη.

Ο διευθύνων προπονητής Κοσμίδης Γιώργος απένειμε στην προπονήτρια Φιλιπόνη Μαρία το δίπλωμα του 3ου Dan της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ) μετά από εξετάσεις που διεξήχθησαν στο σύλλογο.

Με την παρουσία της τίμησε την εκδήλωση η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, ενώ επιστολή έστειλε η υφυπουργός Ζέττα Μακρή. Το φλουρί της βασιλόπιτας το κέρδισε η μικρή αθλήτρια Πέππα Ολυμπία το οποίο αντιστοιχεί σε αθλητικό εξοπλισμό.

 

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ανήλικοι εγκλωβίστηκαν στην κοίτη του Ιλισσού ύστερα από ξαφνική μπόρα

Περιπέτεια για παρέα ανηλίκων το απόγευμα του Σαββάτου (16/3) στον Ιλισσό ποταμό, στην Αττική, λόγω…

16 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Πήγε να βγάλει σέλφι, λέει ο παππούς του 15χρονου

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης από την είδηση του θανάτου του 15χρονου Γιάννη, που…

16 Μαρτίου 2024

Ανήλικοι εγκλωβίστηκαν στην κοίτη του Ιλισσού ύστερα από ξαφνική μπόρα

Περιπέτεια για παρέα ανηλίκων το απόγευμα του Σαββάτου (16/3) στον Ιλισσό ποταμό, στην Αττική, λόγω…

16 Μαρτίου 2024

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 22 Μαρτίου

Κατά την περίοδο 19 έως 22 Μαρτίου, θα καταβληθούν 90.223.745 ευρώ σε 96.786 δικαιούχους, στο…

16 Μαρτίου 2024

Crow: Aντιδράσεις από τους θαυμαστές για το πρώτο τρέιλερ της ταινίας

Το ριμέικ του «Crow» έλαβε αρνητικές αντιδράσεις, μετά την κυκλοφορία του πρώτου επίσημου τρέιλερ. Ο…

16 Μαρτίου 2024

Δημοσκόπηση ΜARC: Στο 35% η ΝΔ , τρεις μονάδες έχασε το ΠΑΣΟΚ σε 50 ημέρες

Με βασικό όπλο την αυξημένη εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και…

16 Μαρτίου 2024