Τοπικά

Κινητοποίηση για 36χρονη που λιποθύμησε μέσα στο λεωφορείο για Βόλο

Τις αισθήσεις της έχασε εντελώς ξαφνικά μια 36χρονη επιβάτης του λεωφορείου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας που ταξίδευε από Αθήνα για Βόλο με το μεσημεριανό δρομολόγιο.

Το λεωφορείο είχε ξεκινήσει χθες το μεσημέρι από την Αθήνα με προορισμό τον Βόλο, και χρειάστηκε να κληθεί ασθενοφόρο για να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Ειδικότερα λεωφορείο με περίπου 25 επιβάτες είχε ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι από τον σταθμό Λιοσίων στην Αθήνα, εκτελώντας το τακτικό δρομολόγιο με τελικό προορισμό τον Βόλο, όπου αναμενόταν να φτάσει γύρω στις 7:15 το βράδυ.
Γύρω στις 6:30 η γυναίκα που καθόταν στις μπροστινές θέσεις του οχήματος λίγο πριν τις Ράχες της Φθιώτιδας είπε στους γύρω της ότι δεν αισθανόταν καλά, χάνοντας τις αισθήσεις της. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο οδηγός να σταματήσει, ενώ άλλος επιβάτης τηλεφώνησε στο 166 ζητώντας βοήθεια.
Στο λεωφορείο στάθμευσε στην άκρη του δρόμου και κατέβηκαν κάτω επιβάτες για να έλθουν σε συνεννόηση και με τον υπάλληλο ημιφορτηγού της εταιρίας που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο για να τους δώσει το ακριβές χιλιομετρικό σημείο.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Στυλίδας έσπευσε επί τόπου με τη γιατρό να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Η γυναίκα ευτυχώς συνήλθε γρήγορα, ενώ μετά από περίπου 15 λεπτά που διήρκεσε η εξέταση, επέστρεψε και πάλι πίσω στο λεωφορείο λέγοντας ότι ήταν καλά, ώστε να συνεχιστεί το ταξίδι.
Παράλληλα ζήτησε συγγνώμη από τους συνεπιβάτες της για τη μικρή ταλαιπωρία που υπέστησαν, αλλά το σημαντικό ήταν ότι κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε για τα 45 λεπτά της αργοπορίας, λέγοντας της σχεδόν όλοι ότι η «υγεία μετρά και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το