Αθλητισμός

Καταιγιστικός ο Ρήγας, 6-0 τον Μαγνησιακό

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η συνάντηση του Ρήγα Φεραίου με τον Μαγνησιακό στο στάδιο του Βελεστίνου. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και συνέτριψαν τους αντιπάλους τους με 6-0, με το τελικό αποτέλεσμα να έχει διαμορφωθεί από το 55ο λεπτό.
Δύο από τις ιστορικότερες ομάδες της Μαγνησίας κοντραρίστηκαν για την 12η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, αλλά όπως φαίνεται και από τη βαθμολογική τους συγκομιδή η ποιοτική διαφορά είναι μεγάλη.
Ο Ρήγας ήταν εμφανώς ανώτερος. Κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και φόρτωσε το αντίπαλο τέρμα με μισή ντουζίνα γκολ. Είχε ακόμη τρία δοκάρια και πάρα πολλές ευκαιρίες. Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αν δεν έριχνε τον ρυθμό του στο τελευταίο μισάωρο.
Όσο για τον Μαγνησιακό περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και έδειξε ότι χρειάζεται ενίσχυση για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ήδη απέκτησε τον τερματοφύλακα Αντώνη Βλαχόπουλο, που χθες έκανε ντεμπούτο χωρίς να μπορέσει να αποσοβήσει την συντριβή για τη νέα του ομάδα.

Ο Ρήγας Φεραίος μπήκε δυνατά στο ματς και φρόντισε να το «καθαρίσει» γρήγορα. Μόλις στο 1’ η πρώτη ευκαιρία με το άστοχο σουτ του Πάσχου, ενώ το σκορ άνοιξε στο 3ο λεπτό: Ο Νασιακόπουλος από τα αριστερά τροφοδότησε τον Σέττο. Αυτός έκανε το γύρισμα για τον Πάσχο, που από κοντά πέτυχε το γκολ (1-0).
Το γυριστό σουτ του Σέττου στο 8’ πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχαν η κεφαλιά του Καρλιάμπα στο 10’ και το σουτ του ίδιου παίκτη στο 16’.
Στο 18’ ο Αλεξίου έκανε ψηλοκρεμαστή μπαλιά για τον Σέττο. Ο τελευταίος κατέβασε πολύ όμορφα τη μπάλα και παρότι πιεζόταν από αντίπαλο κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα για το 2-0. Πάντως, στη φάση αυτή ο Σέττος χτύπησε στον αυχένα και για προληπτικούς λόγους αντικαταστάθηκε στο 29’. Πρόλαβε όμως να πετύχει ακόμη ένα γκολ…
Στο 19’ μακρινό σουτ του Νασιακόπουλου πέρασε άουτ. Ο Ρήγας συνέχισε να πιέζει και στο 22’ έφτασε στο 3-0. Από μπαλιά του Σπαθή ο Πάσχος έκανε την κεφαλιά-πάσα για τον Γιώργο Αλεξίου, που από κοντινή απόσταση δεν αστόχησε. Έξι λεπτά αργότερα ο Νασιακόπουλος έκανε τη συρτή σέντρα από τα αριστερά και ο Σέττος εκτέλεσε τον Βλαχόπουλο, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Σπαθής και Βασιλείου διεκδικούν τη μπάλα στον χθεσινό αγώνα

Το α’ μέρος ολοκληρώθηκε με ένα ακόμη γκολ από πλευράς Ρήγα, το οποίο σημείωσε ο Αραμπατζής με πλασέ στο 42’ (5-0). Ο ίδιος θα μπορούσε να σκοράρει και στο 45’ όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Ο Δημήτρης Γάρος -που είχε πάρει τη θέση του Σέττου- ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, αλλά και άτυχος που δεν χρίστηκε σκόρερ. Στο 48’ βρέθηκε σε θέση βολής και σούταρε άουτ, στο 53’ είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό επιχείρησε σουτ και είδε τη μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι.
Το 6-0 ήρθε στο 55’: Σπαθής και Γάρος συνδυάστηκαν όμορφα, με τον Πάσχο να γίνεται κάτοχος της μπάλας και να πετυχαίνει με πλασέ το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Άξια αναφοράς στο ματς είναι και τα σουτ των Σουγκάρη (62’) και Ζηρδέλη (63’) που πέρασαν άουτ. Γενικά στο τελευταίο μισάωρο ο Ρήγας κατέβασε ταχύτητα και όλοι περίμεναν τη λήξη του αγώνα από τον διαιτητή Σαρρή, που χθες είχε εύκολο έργο.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Γούτσιος, Γκάγκας, Σπαθής, Καρλιάμπας, Γ. Αλεξίου (46’ Σουγκάρης), Πάσχος, Τσιαντής, Αραμπατζής (57’ Ζηρδέλης), Νασιακόπουλος (64’ Τανός), Σέττος (29’ λ.τρ. Γάρος).
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βλαχόπουλος, Κρανιάς, Γκέρτσος, Μαγιόγλου, Βασιλείου, Κατσίφας (61’ Κωστής), Μυλωνάς (72’ Θεοδωρόπουλος), Χριστοδούλου (46’ Κολημήτρας), Δανιλόπουλος, Ζενούνης, Τάρε.

Share

Πρόσφατα άρθρα

«Άδειασμα» στον Σούνακ και από το Βρετανικό Μουσείο – «Συνεχίζουμε τις συνομιλίες με την Ελλάδα για τα Γλυπτά»

Μεγαλώνει το κύμα δυσαρέσκειας κατά του Βρετανού πρωθυπουργού μετά την πολιτικά απρεπή κίνησή του να…

30 Νοεμβρίου 2023

Βουλγαρία: Νοθευμένο ελαιόλαδο πωλείται ως ελληνικό – Παγίδα οι δελεαστικές τιμές

Νοθευμένα λάδια πωλούνται ως ελληνικά και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο στα ράφια των σούπερ μάρκετ στη…

30 Νοεμβρίου 2023

Υπόθεση Μαντλίν: Ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισή της θα δικαστεί στη Γερμανία για άλλες υποθέσεις βιασμών

Ο άνδρας που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Βρετανίδας Μαντλίν Μακάν…

30 Νοεμβρίου 2023

Επιστροφή στο σημείο μηδέν στις «διαπραγματεύσεις» κυβέρνησης – συμβολαιογράφων: Παγώνουν μεταβιβάσεις ακινήτων και πλειστηριασμοί

«Παγώνουν» μεταβιβάσεις, αρκετές διαδικασίες που σχετίζονται με τη λειτουργία του Κτηματολογίου, αλλά και οι πλειστηριασμοί…

30 Νοεμβρίου 2023

Επίδομα ανεργίας – Δώρο Χριστουγέννων ΔΥΠΑ: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι

Τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023 -νωρίτερα από ποτέ- θα ξεκινήσει η προπληρωμή της τακτικής επιδότησης…

30 Νοεμβρίου 2023

Εφιάλτης για τους γονείς τα προϊόντα νικοτίνης που πωλούνται ελεύθερα στην αγορά

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη πως τρεις μαθητές Γυμνασίου στην Κρήτη λιποθύμησαν από στικ νικοτίνης,…

30 Νοεμβρίου 2023