Αθλητισμός

Καρέ του… Ρήγα – Με σκόρερ τον Καραγιάννη νίκησε 0-4 την Αγία Παρασκευή

Καρέ του Ρήγα και του Αποστόλη Καραγιάννη είχαμε το Σάββατο στην Αγία Παρασκευή. Οι Βελεστινιώτες πανηγύρισαν το «διπλό» με 0-4 επί της ομώνυμης ομάδας έχοντας τον νεαρό επιθετικό ως απόλυτο πρωταγωνιστή, αφού πέτυχε και τα τέσσερα γκολ και μάλιστα όλα στο α’ μέρος.
Ο Αποστόλης Καραγιάννης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Αγία Παρασκευή, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι και να σκοράρει τέσσερις φορές τις βάρος της παλιά τους ομάδας, αν και δεν πανηγύρισε κανένα από τα γκολ σε ένδειξη σεβασμού.
Γενικότερα ο Ρήγας του α’ ημιχρόνου ήταν χάρμα οφθαλμών. «Καθάρισε» εύκολα την υπόθεση νίκη, κρατώντας για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι την εστία του απαραβίαστη. Ενδεχομένως το σκορ να ήταν και μεγαλύτερο αν δεν έπαιζε σε όλο το β’ μέρος με 10 παίκτες.

Η πρώτη τελική καταγράφηκε για το σύνολο του Κώστα Σταματίου μόλις στο 1’, με τον Μούσια να επιχειρεί σουτ και τον Καγιάννη να παραχωρεί κόρνερ. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 2’ με το πολύ καλό σουτ του Βούκουτου, το οποίο μπλόκαρε ο Σταμέλος.
Σιγά-σιγά ο Ρήγας ανέβαζε… στροφές και στο 12’ έγινε το 0-1 μετά από σέντρα του Γάρου από τα δεξιά και κεφαλιά του Καραγιάννη. Στο 14’ το κοντινό σουτ του Γάρου πέρασε άουτ, ενώ το πλασέ του ίδιου παίκτη στο 23’ ήταν επίσης άστοχο. Στο επόμενο λεπτό ο Αραμπατζής τροφοδότησε τον Καραγιάννη, που έκανε ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ τελείωσε τη φάση, κάνοντας το 0-2.

Προσπάθεια του Γ. Μπόλκα στο προχθεσινό παιχνίδι

Στο 38’ σουτ του Αραμπατζή κατέληξε άουτ, ενώ στο 39’ ο Γάρος πάσαρε στον Καραγιάννη που μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και σημάδεψε επιτυχώς την απέναντι γωνία, για το 0-3. Το προσωπικό σόου του Καραγιάννη ολοκληρώθηκε στο 45’, όταν με ατομική ενέργεια απέφυγε δύο αντιπάλους και με σουτ σημείωσε το 0-4.
Πάντως, ο Ρήγας έπαιζε με 10 παίκτες από το 42ο λεπτό, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Φιλοσόγλου.
Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, αφού ο νικητής ήταν ήδη γνωστός. Πάντως, η Αγία Παρασκευή κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες, έστω για το γκολ της τιμής. Στο 47’ ο Μαρμαρινός εκτέλεσε απευθείας φάουλ και ο Σταμέλος μπλόκαρε. Στο 48’ ο Ακριβούσης έβγαλε σέντρα και ο Καρακίτσιος πήρε την κεφαλιά, με τον Καγιάννη να παραχωρεί κόρνερ. Τα σουτ των Μούσια (58’) και Γουτούλη (65’) πέρασαν άουτ, όπως και το γυριστό σουτ του Κωνσταντέλου (80’). Ο Κωνσταντέλος είχε μία ακόμη καλή στιγμή στο 89’, όταν δέχθηκε τη σέντρα του Βαϊόπουλου και επιχείρησε το πλασέ, με τον Καγιάννη να αποκρούει σε κόρνερ.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Καγιάννης, Βαρελόπουλος, Βαΐτσης, Λούμπαρδος, Πατσής (68’ Καλλίας), Πιτσάβας (46’ Γκέκος), Σταματίου, Μαρμαρινός, Βούκουτος, Κούκιος (89’ Αντωνίου), Βασιλείου (46’ Μαστακούλης).
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Σταμέλος, Κακάνης, Ακριβούσης (60’ Χότζα), Ράπτης, Χρ. Σταματίου, Φιλοσόγλου, Γάρος (60’ Γουτούλης), Μούσιας, Αραμπατζής (46’ Μπόλκας), Καραγιάννης (77’ Κωνσταντέλος), Καρακίτσιος (71’ Βαϊόπουλος).

Κεντρική φωτό: Μεγάλος πρωταγωνιστής στο ματς ο Απ. Καραγιάννης (αριστερά) 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Μερόπη Τζούφη: Σε υπολειτουργία η Μονάδα Χημειοθεραπείας στο Βόλο

Την άμεση στελέχωση της Μονάδας Χημειοθεραπείας του γενικού νοσοκομείου Βόλου ζήτησε η βουλευτής Ιωαννίνων της…

26 Μαρτίου 2024

Αβάσιμες όλες οι αιτήσεις των ιατρικών συλλόγων κατά του προσωπικού γιατρού, λέει το ΣτΕ

Ο θεσμός του προσωπικού ιατρού, που αφορά όλους τους πολίτες άνω των 16 ετών, έχει…

26 Μαρτίου 2024

Ελεύθερος με εγγύηση 700.000 ευρώ κατηγορούμενος από τον ΕΡΓΟΣΕ για την υπόθεση της Σύμβασης 717

Συνεχίζονται ενώπιον της Ελληνίδας ευρωπαίας ανακρίτριας, Χριστίνας Σαλάππα, οι απολογίες των κατηγορουμένων για την υπόθεση…

26 Μαρτίου 2024

Μαρινάκης: Υπονομευτής του πολιτεύματος ο Κασσελάκης – Πρόθυμος να εξυπηρετήσει συμφέροντα ο Ανδρουλάκης

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, χαρακτηρίζοντάς…

26 Μαρτίου 2024

Shannen Doherty για την Kate Middleton: «Ήρθε η στιγμή να μάθουμε να σεβόμαστε την προσωπική ζωή των άλλων»

Αμέτρητα ήταν τα μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης στην Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) μετά τη δημόσια…

26 Μαρτίου 2024

Δέκα δράσεις θωράκισης της Θεσσαλίας προτείνει ο Ευθύμης Λέκκας

10 δράσεις θωράκισης της Θεσσαλίας προτείνει ο Ευθύμης Λέκκας ( Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας…

26 Μαρτίου 2024