Αθλητισμός

Καλή η εικόνα του Βόλου παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό

Ο Βόλος για 64 λεπτά είχε καταφέρει να μπλοκάρει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε μεν την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, δίχως όμως να έχει σκοράρει. Οι «πράσινοι» δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Βόλος είχε καλή εικόνα στο παιχνίδι του, έπαιξε με συγκεκριμένο πλάνο, το οποίο εφάρμοσαν σωστά οι παίκτες του Άνχελ Λόπεθ.
Ο Ισπανός τεχνικός χρησιμοποίησε την ίδια ενδεκάδα με αυτή του παιχνιδιού με τη Λαμία. Εμπιστεύτηκε και πάλι τον νεαρό Ασλανίδη για το δεξί άκρο της άμυνας, με τον Μύγα να αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Ο Ντέλετιτς έμεινε για δεύτερο σερί ματς στον πάγκο (έπαιξε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο), με τον Άλχο να παίζει ως δεξιός μεσοεπιθετικός. Σημαντική δουλειά έκαναν στον άξονα οι Τσοκάνης και Γκλάβτσιτς. Η αποχώρηση του αρχηγού στο 62’, λόγω τραυματισμού, επηρέασε την ομάδα και σ’ αυτήν στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι και ο Άνχελ Λόπεθ. Επίσης, η ομάδα έβγαλε κούραση, τη στιγμή που οι ίδιοι παίκτες αγωνίστηκαν σε δύο απαιτητικά παιχνίδια, με Λαμία εκτός έδρας και Παναθηναϊκό, σε διάστημα τριών ημερών.
Επιθετικά ο Βόλος δεν απείλησε ιδιαίτερα την άμυνα του Παναθηναϊκού. Οι Μωραΐτης και Γκαρσία είχαν διάθεση, όπως και ο Κόμπα, ωστόσο, ο Λοντίγκιν δεν χρειάστηκε να επέμβει.
Ο Λόπεθ ανακάτεψε την τράπουλα μετά το πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα από την «χρυσή» αλλαγή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Άλεξ Γερεμέγεφ στο 64’, όμως πολύ γρήγορα ήρθε το δεύτερο γκολ από τον Αράο στο 66’, σε μια φάση στην οποία ευθύνεται η άμυνα του Βόλου που δεν κατάφερε να αποτρέψει στον Βραζιλιάνο να πάρει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά την εκτέλεση φάουλ του Μπερνάρ.
Οι «πράσινοι» απέκτησαν ψυχολογία, απελευθερώθηκαν, με τους ποδοσφαιριστές του Βόλου να επηρεάζονται ψυχολογικά και να μην μπορούν να βγάλουν αντίδραση. Μοιραία ήρθε και το τρίτο γκολ στο 72’ και πάλι από τον Γερεμέγεφ με ανάποδο ψαλίδι, με τη βοήθεια βέβαια και της τύχης, καθώς η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Ασλανίδη και κατέληξε στα δίχτυα.
Στο τελευταίο 20λεπτο, πάντως, παρά το 3-0 οι «κυανέρυθροι» δεν σταμάτησαν να πιέζουν ψηλά, γνωρίζοντας πως το παιχνίδι είχε χαθεί γι’ αυτούς.

Share
Ετικέτες: Βολος

Πρόσφατα άρθρα

Η οργή του Θεού Νο2: Το σχέδιο του Ισραήλ να κυνηγήσει έναν προς έναν τους δολοφόνους της 7ης Οκτωβρίου

Ήταν νωρίς το απόγευμα στις αρχές Ιανουαρίου όταν ένα drone χτύπησε ένα πολυώροφο κτίριο στο…

4 Μαρτίου 2024

Προκαλεί ο 34χρονος που χτύπησε τη γυναίκα του με σίδερο και την περιέλουσε με χλωρίνη

Σε μία προσπάθεια να αποποιηθεί των ευθυνών του ο 34χρονος στο Άργος που τον κατήγγειλε…

4 Μαρτίου 2024

Μειώθηκαν 12,2% οι πολίτες τρίτων χωρών στις 33 δομές φιλοξενίας της χώρας τον Φεβρουάριο

Περαιτέρω αποσυμφόρηση του εθνικού συστήματος υποδοχής πολιτών τρίτων χωρών-αιτούντων άσυλο σημειώθηκε τον Φεβρουάριο, δίνοντας συνέχεια…

4 Μαρτίου 2024

Δημοσκόπηση Pulse: Ο ΣΥΡΙΖΑ έπιασε το ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη θέση μετά από 3 μήνες, στο 35,5% η ΝΔ

Την κυριαρχία της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη καταγράφει άλλη μία δημοσκόπηση - αυτή της…

4 Μαρτίου 2024

Επίθεση έξω από το σπίτι του κοσμήτορα της Νομικής του ΑΠΘ – Έγραψαν συνθήματα και πέταξαν μπογιές

Επίθεση στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το διαμέρισμα του κοσμήτορα της Νομικής του ΑΠΘ,…

4 Μαρτίου 2024

Πέθανε η Μπάρμπαρα Μπαλτσεράνι – Ιστορικό στέλεχος των Ερυθρών Ταξιαρχιών

Κάποια στιγμή ο ιταλικός Τύπος της έδωσε το προσωνύμιο la primula rossa, το κόκκινο νυχτολούλουδο.…

4 Μαρτίου 2024