Ελλάδα

Κακλαμάνης: Διευκρινήσεις για τη δήλωσή του για τον αστυνομικό – «Μακάρι να βγει, αλλά ως κανονικός άνθρωπος»

Τη δήλωσή του πως «σαν γιατρός θα έλεγα αν ο Θεός τον αγαπά καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό και αν ακούγεται» για τον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε στου Ρέντη, εξήγησε ο Νικήτας Κακλαμάνης, επικαλούμενος την εμπειρία του 37 ετών ως γιατρός.

«Είναι άλλο πράγμα οι προσπάθειες των γιατρών μέχρι τελευταία στιγμή που είναι δεδομένες καθώς έχουν υπερβεί η επιστήμη και οι συνάδελφοί μου εαυτούς για να βοηθήσουν το παιδί. Δούλεψα 37 έτη ως γιατρός και σε σκληρή ειδικότητα. Έχω πάει πολλές φορές σε πολλά κέντρα αποκατάστασης και έχω δει παρόμοια περιστατικά και ξέρω τι δράμα είναι για ένα νέο παιδί» δήλωσε στο Action 24.

«Βεβαίως οι ευχές τον συνοδεύουν και θα έλεγα η Παναγία να κάνει το θαύμα της γιατί θα πρόκειται για ένα θαύμα. Μακάρι να βγει από την περιπέτεια που περνάει, αλλά να βγει ως κανονικός άνθρωπος» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής.

Η δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις
«Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς γι’ αυτό το παιδί. Σαν γιατρός θα έλεγα ότι αν ο Θεός τον αγαπάει, καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού. Ήδη έγινε ακρωτηριασμός αλλά φοβάμαι ότι οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες που δεν ξέρω τι ζωή θα έχει, αν επιζήσει. Όσο σκληρό κι αν είναι αυτό. Σκεφτείτε να μην ήταν ο αστυνομικός και να ήταν πολίτης στη θέση του, τι θα είχε συμβεί. Και να είχε φύγει μία φωτοβολίδα κρότου λάμψης από αστυνομικό. Να τα λέμε. Φανταστείτε τι θα είχε συμβεί. Τώρα εντάξει εκφράζουμε ευχές, ο κόσμος, η πολιτεία (…) αλλά δεν είδα και καμιά διαδήλωση» είχε πει ο Νικήτας Κακλαμάνης, στη συνέντευξή του στο One.

Πηγή: Έθνος

Share

Πρόσφατα άρθρα

“Η μη επαρκής στήριξη εκ μέρους της πολιτείας θα δυσκολέψει περαιτέρω τη δραματική κατάσταση που βιώνουν από το καλοκαίρι ο αγροτικός και κτηνοτροφικός κόσμος της Μαγνησίας”

Επιστολή στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη απέστειλε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού…

14 Δεκεμβρίου 2023

Χρυσό βραβείο για τα «Easy Bake» των Μύλων Αγίου Γεωργίου στα Plant Based Awards 2024

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 το τμήμα Marketing καταναλωτικών προϊόντων της Loulis Food Ingredients παρευρέθηκε στην τελετή…

14 Δεκεμβρίου 2023

Συντάξεις

Οι γιορτινές μέρες και οι αργίες έχουν φέρει πιο κοντά την καταβολή των συντάξεων του…

14 Δεκεμβρίου 2023

Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στον Βόλο -photos

Δύο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι με διάφορα λίγης ώρας στην οδό Κασσαβέτη. Ένας…

14 Δεκεμβρίου 2023

Αποζημίωση

Χρηματική αποζημίωση θα λάβουν για µη χορηγηθείσα άδεια εργαζόμενοι στον Δήμο Αλμυρού, µε σχέση εργασίας…

14 Δεκεμβρίου 2023

Φρένο

Φρένο στη μαύρη εργασία επιχειρεί να βάλει η κυβέρνηση με την επέκταση της ψηφιακής κάρτας…

14 Δεκεμβρίου 2023