Τοπικά

Χρυσό βραβείο για τα «Easy Bake» των Μύλων Αγίου Γεωργίου στα Plant Based Awards 2024

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 το τμήμα Marketing καταναλωτικών προϊόντων της Loulis Food Ingredients παρευρέθηκε στην τελετή βραβείων Plant Based Awards 2024 για την παραλαβή του χρυσού βραβείου στην κατηγορία «Best Plant Based Ingredients» για το προϊόν Vegan Cake με γεύση λεμόνι, του sub-brand «Easy Bake» των Μύλων Αγίου Γεωργίου. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Διονύσης Κασωτάκης – Commercial Director FMCG της εταιρείας.

“Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για αυτή μας τη βράβευση, καθώς είναι αποτέλεσμα της δέσμευσής μας να δημιουργούμε αξία για την ανθρώπινη διατροφή, μέσα από τα προϊόντα που προσφέρουμε στους καταναλωτές μας. Στην Loulis Food Ingredients, η ποιοτική διατροφή είναι πρωταρχικό μας μέλημα και οι εξειδικευμένες ομάδες μας στην «Έρευνα και Ανάπτυξη» εργάζονται καθημερινά σε αυτή την κατεύθυνση.

Η σειρά Vegan των Easy Bake αποτελείται από 3 μοναδικά προϊόντα: Cake με γεύση λεμόνι, Pancakes και Κρέπες που με την εγγύηση των Μύλων Αγίου Γεωργίου, ήρθε για να κάνει την καθημερινή απόλαυση vegan! Το Vegan Cake με γεύση λεμόνι, παρασκευάζεται με τις πιο αγνές και ποιοτικές α’ ύλες και περιέχει καστανή ζάχαρη. Με την προσθήκη απλών υλικών και μόλις 2 λεπτά προετοιμασίας, μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει οικονομικά, εύκολα και γρήγορα, με σίγουρο αποτέλεσμα, το πιο αρωματικό και γευστικό vegan κέικ με γεύση λεμόνι!

 Όλα τα προϊόντα της σειράς Easy Bake, δεν περιέχουν φοινικέλαιο, υποστηρίζοντας την προσπάθεια κατά της αποψίλωσης των δασών!

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και σεβασμό προς τον καταναλωτή, να καινοτομούμε και να δημιουργούμε αξία για την ανθρώπινη διατροφή”.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Συντάξεις

Οι γιορτινές μέρες και οι αργίες έχουν φέρει πιο κοντά την καταβολή των συντάξεων του…

14 Δεκεμβρίου 2023

Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στον Βόλο -photos

Δύο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι με διάφορα λίγης ώρας στην οδό Κασσαβέτη. Ένας…

14 Δεκεμβρίου 2023

Αποζημίωση

Χρηματική αποζημίωση θα λάβουν για µη χορηγηθείσα άδεια εργαζόμενοι στον Δήμο Αλμυρού, µε σχέση εργασίας…

14 Δεκεμβρίου 2023

Φρένο

Φρένο στη μαύρη εργασία επιχειρεί να βάλει η κυβέρνηση με την επέκταση της ψηφιακής κάρτας…

14 Δεκεμβρίου 2023

O Άγιος Βασίλης ταξιδεύει με το SUPER STAR της SEAJETS και μοιράζει δώρα στους μικρούς μας φίλους από τις 17 έως τις 24 Δεκεμβρίου!

Για μια ακόμη χρονιά ο Άγιος Βασίλης ετοιμάζει τα δώρα του και προετοιμάζει το μαγικό…

14 Δεκεμβρίου 2023

Καμπάνα

Το δικό του μήνυμα προς τους δικαστικούς λειτουργούς έστειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, στο…

14 Δεκεμβρίου 2023