Τοπικά

Κ.Χαλέβας: Έλαβε την ευχή του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού

Ιδιαίτερα ξεχωριστή ήταν η συνάντηση που είχε ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας Αρχιτέκτονας – Πολεοδόμος και επικεφαλής της νέας παράταξης για τον Δήμο Νοτίου Πηλίου, κ.Κώστας Χαλέβας με τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο.

Ο κ.Χαλέβας επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη στο γραφείο του και ζήτησε την ευλογία του για την προσπάθεια που καταβάλει καθημερινά στον πολιτικό στίβο, εν όψει και των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Σε φιλικό κλίμα είχαν μία ειλικρινή συζήτηση για κοινωνικά, πολιτικά και γενικότερα θέματα που άπτονται της καθημερινότητας των δημοτών, αλλά και για ζητήματα που αφορούν την Εκκλησία.

Ο Μητροπολίτης υποδέχτηκε με χαρά τον κ. Χαλέβα και του ευχήθηκε καλή δύναμη με την ευλογία του Θεού, προκειμένου να ανταποκριθεί επάξια στο έργο του και καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και επιτυχία στον αγώνα του.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας Αρχιτέκτονας – Πολεοδόμος και επικεφαλής της νέας παράταξης για τον Δήμο Νοτίου Πηλίου, κ.Κώστας Χαλέβας δεν έκρυψε την συγκίνησή του για τον τρόπο που ο Μητροπολίτης προσεγγίζει και περιβάλει όλους όσοι ασχολούνται με την πολιτική και έχουν διάθεση να προσφέρουν στον τόπο.

Ο κ.Κώστας Χαλέβας δέχτηκε με σεβασμό τις ευχές του και όπως είπε, πήρε δύναμη για να συνεχίσει απρόσκοπτα την προσπάθειά του με γνώμονα πάντα το καλύτερο και για τον Δήμο Νοτίου Πηλίου και τους δημότες.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το