Αθλητισμός

Ήττες για τους “μικρούς” του Βόλου

Για το πρωτάθλημα Κ19 της Σούπερ Λιγκ και για την 20η αγωνιστική ο Βόλος ηττήθηκε με 2-1 από τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας. Στο 19’ ο Ματσικόπουλος με σουτ σημείωσε το 1-0, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Βόλος είχε δοκάρι με τον Σίμο, χάνοντας σημαντική ευκαιρία για την ισοφάριση. Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Μυλωνάς, μετά από ασίστ του Κωνσταντινίδη έγραψε το 2-0.

Ο Βόλος κατάφερε τελικά να μειώσει το σκορ με τον Νταϊλάνι στο 47ο λεπτό, ενώ είχε και χαμένο τετ α τετ με τον Καφετζή στο 68’, με τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού Μπαλμαδάκη να αποκρούει σωτήρια.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Μπαλμαδάκης, Τριανταφύλλου (65’ Κόκκινος), Δράγκος, Χάβος, Καλίογλου, Μυλωνάς (90’ Παπαδημητρίου), Κοσμίδης, Μουσκέιρα (90’ Λαδάς), Ματσικόπουλος (80’ Δελιόπουλος, Τόλιος (80’ Σαλβάνος), Κωνσταντινίδης

ΒΟΛΟΣ: Καλαμπούκας, Σίμος, Λυκουρίνος, Σακελλάρης, Χαβαλές, Θεοχάρης, Αλεξιάδης, Τουλουμενίδης, Καφετζή, Νταιλάνι, Λεγκίσι.

Έπαιξαν επίσης και οι Tζαφέρι, Αποστόλου, Ιωαννίδης, Καπετάνος και Γαβριηλίδης.

Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17 της Σούπερ Λιγκ ο Βόλος ηττήθηκε με 3-1 από την ΑΕΛ εντός έδρας. Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν στο 7’ με πέναλτι που κέρδισε ο Γκρόζος κι εκτέλεσε εύστοχα ο Γραβάνης. Στο 14’ ο Ρίζος με σουτ έκανε το 0-2. Η απάντηση των «κυανέρυθρων» ήρθε στο 20’ με τον Σάντη να μειώνει το σκορ σε 1-2 με διαγώνιο σουτ. Ωστόσο στο 45′ με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Ρίζου η ΑΕΛ σκόραρε για τρίτη φορά διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

ΒΟΛΟΣ: Κόκκορης, Μπουράζας, Ρισκός, Καφετζής (46’ Γυριχίδης), Βαμβακάς, Τσάτσος (46’ Παππάς), Κρομμύδας (86’ Γκαραβέλας), Σταύρο, Σάντης, Χάνος (89’ Αναστασόπουλος), Καρακώστας (71’ Παπαστεργίου)

ΑΕΛ: Σπανός, Αρσένης, Δεμίρης, Γκρόζος, Κουπατσάρας, Βαρσάμης, Κουτζαηλίας (85’ Μπασδέκης), Ρίζος (78’ Καλαθάς), Γραβάνης, Μπιώτης (70’  Όντος), Δημηνίκος.

Ο Βόλος έχοντας αρκετές απουσίες γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ15 της Σούπερ Λιγκ.

Το σκορ άνοιξε στο 40’ ο Μεταξάς, από την ασίστ του Χαλδέζου, με τον Σούβλατζη να σημειώνει το δεύτερο τέρμα του «Δικεφάλου», μετά από πάσα του Χατσίδη. Ο ΠΑΟΚ είχε επίσης και ένα δοκάρι με τον Δεμίρη.

ΒΟΛΟΣ: Τσιάτσιος, Κουφογάζος, Τανάλης, Γκρίνιας, Σχόρης, Καραγκούνης, Καλαβρός, Γιάννακας, Κυρίτσης, Μπαλαμώτης, Τσομπανόπουλος.

Αγωνίστηκαν επίσης και οι Σπηλιόπουλος, Πάτρας, Χονδροδίνης και Μπάρμπου.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Η Αστυνομία για την εξιχνίαση κλοπής από κοσμηματοπωλεία του Βόλου

Σε συνέχεια του προχθεσινού Δελτίου Τύπου της Αστυνομίας, σχετικά με τη σύλληψη δύο αλλοδαπών ανδρών…

31 Ιανουαρίου 2024

Σωματοφύλακες

Σαν σωματοφύλακες μπροστά στην καγκελόπορτα οι γάτες της φωτογραφίες μοιάζουν κάτι να φυλάνε και να…

31 Ιανουαρίου 2024

Ημερίδα με θέμα “Το ανήλικο πρόσωπο της παραβατικότητας”

Ημερίδα με θέμα "Η διαδρομή της παραβατικότητας με δράστες/θύματα ανήλικους μεταξύ οικογένειας - σχολείου -…

31 Ιανουαρίου 2024

Ο Στέλιος Λημνιός για ΔΕΥΑΜΒ και Βιολογικό

Ο σύμβουλος της ΔΕΥΑΜΒ Στ. Λημνιός για τη ΔΕΥΑΜΒ και τον Βιολογικό αναφέρει: Μπορεί να…

31 Ιανουαρίου 2024

Προετοιμάζεται για “μάχη” ο Βόλος

Ο Βόλος κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από τις Σέρρες, φτάνοντας τους…

31 Ιανουαρίου 2024

Ξεπρόβαλε

Ένα όμορφο ουράνιο τόξο ξεπρόβαλλε χθες μετά την χθεσινή βροχή. Όσοι κατευθύνονταν προς Αγριά τις…

31 Ιανουαρίου 2024