Τοπικά

Innovent Forum 2024 – Matchmaking Event: Προσφέροντας Ευκαιρίες Δικτύωσης και Συνεργασίας

Μη χάσετε την ευκαιρία να δηλώσετε δωρεάν συμμετοχή στο Innovent Forum 2024, που στοχεύει στη δικτύωση και τη συνεργασία.

Το Innovent Forum είναι μια διήμερη υβριδική έκθεση αφιερωμένη στην Επιστήμη και την Τεχνολογία που προωθεί και αναδεικνύει καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις, προς όφελος της ανθρωπότητας με στόχο την αξιοποίησή τους μέσα από τη δικτύωση και τη συνεργασία.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης και online την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 στη Λάρισα, με διοργανωτή το Πάρκο Καινοτομίας JOIST  και συνδιοργανωτές το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας,  υπό την αιγίδα τoυ  Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Υπουργείου Ανάπτυξης .

Μία από τις σημαντικότερες δράσεις στο πλαίσιο του Innovent Forum, είναι η διεξαγωγή του Β2Β Matchmaking Event. Οι επιχειρηματικές και ερευνητικές συναντήσεις στοχεύουν να καλλιεργήσουν επιχειρηματικές, τεχνολογικές και ερευνητικές συνεργασίες, φέρνοντας σε επαφή κοινότητες καινοτομίας από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τρίτες χώρες, στους ακόλουθους τομείς ενδιαφέροντος:

Education, Environment & Energy, Social Entrepreneurship, Public Sector/ Government, Manufacturing, Arts & Culture, Smart Cities, Gaming, Construction, Technology & Quality of Life, Innovation Hubs, Innovative Business proposals and plans (startups & students).

Το Innovent B2B Matchmaking Event υποστηρίζεται από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ και το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, μέλη του Δικτύου Enterprise Europe Network Hellas και τον  Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών. Οι συναντήσεις θα διεξαχθούν υβριδικά στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST στις 09-10 Φεβρουαρίου και 11 Φεβρουαρίου αποκλειστικά online.

Η συμμετοχή σας στις matchmaking συναντήσεις είναι δωρεάν με απαραίτητη προϋπόθεση την εγγραφή σας στο σύνδεσμο https://innovent-2024.b2match.io

Η επιλογή των συναντήσεων γίνεται αποκλειστικά από εσάς με τη δημιουργία του κατάλληλου επιχειρηματικού, τεχνολογικού, ή ερευνητικού προφίλ σας, το οποίο θα αναφέρεται σε προσφορά ή ζήτηση συνεργασίας. Προϋπόθεση για την ενεργοποίηση του προφίλ σας είναι η δημιουργία ενός τουλάχιστον Marketplace item (προϊόν ή υπηρεσία που προσφέρετε ή αναζητάτε).

Τόσο οι διά ζώσης όσο και οι online συναντήσεις πραγματοποιούνται κατόπιν επιβεβαίωσης και από τα δύο ενδιαφερόμενα μέρη σε προκαθορισμένη ώρα, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους εκθέτες, το αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο Innovent Forum, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: innoventforum.joistpark.eu.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ένοπλος Ιρανός ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να σκοτώσει τα παιδιά του – Πώς τον συνέλαβε η ΟΠΚΕ

Mία άκρως επικίνδυνη υπόθεση κλήθηκαν να διαχειριστούν πριν δύο ημέρες αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που κλήθηκαν…

2 Φεβρουαρίου 2024

Την κατάκτηση του πανθεσσαλικού τίτλου γιορτάζουν οι Γυναίκες του Ολυμπιακού

Την κατάκτηση του τίτλου στο γυναικείο Πανθεσσαλικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ θα πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός Βόλου…

2 Φεβρουαρίου 2024

Τον Παπανικολόπουλο ανακοίνωσε η Δήμητρα Ευξεινούπολης

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος είναι το νέο απόκτημα της Δήμητρας Ευξεινούπολης. Η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας…

2 Φεβρουαρίου 2024

Νέος προπονητής στον Ατρόμητο Ν. Ιωνίας ο Παπαστεργίου

Ο Κώστας Παπαστεργίου είναι ο αντικαταστάτης του Χάρη Σαββαντίδη στην τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου Νέας…

2 Φεβρουαρίου 2024

ΠΑΕ Βόλος: Ευαγγέλου και Περράκης με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη

Η ΠΑΕ Βόλος απάντησε στην επιστολή της ΕΠΟ προς τη Σούπερ Λιγκ, με την οποία…

2 Φεβρουαρίου 2024

Εκτός ομάδας ο Χρ. Δαμάσκος μετά από απόφαση της διοίκησης του Αστέρα

Από τον Αστέρα Ριζομύλου γνωστοποιήθηκε ότι ο Χρ. Δαμάσκος τίθεται εκτός ομάδας. Αναλυτικά: «Η ομάδα…

2 Φεβρουαρίου 2024