Τοπικά

Ιδιωτική εταιρεία με 219.306,00 € θα αναλάβει για λογαριασμό της ΔΕΥΑΜΒ να εκπονήσει Σχέδιο Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων

Σχέδιο Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων Δήμου Βόλου –Μέτρα για τη Διαχείριση Άρδευσης και Ύδρευσης αναθέτει η ΔΕΥΑΜΒ με 219.306,00 € πλέον ΦΠΑ σε ιδιωτική εταιρεία.
Η ΔΕΥΑΜΒ ενέκρινε το πρακτικό της Επιτροπής για την αξιολόγηση της αιτιολόγησης της χαμηλής προσφοράς για το: «ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (MASTER PLAN) ΥΔΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΔΗΜΟY ΒΟΛΟΥ: ΜΕΤΡΑ & ΕΡΓΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗ – ΑΡΔΕΥΣΗ»
Απέρριψε μάλιστα προσφορά της σύμπραξης ΧΩΡΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. / ΤΕΜ Α.Ε. / ΔΗΜΑΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ / ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ως ασυνήθιστα χαμηλή προσφορά σε σχέση με το αντικείμενο της, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 48 του Π.Δ. 59/2007 και του άρθρου 57 της Οδηγίας 2004/17/ΕΚ για ασυνήθιστα χαμηλές προσφορές.
Ανέθεσε τη μελέτη με τίτλο: «ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (MASTER PLAN) ΥΔΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΔΗΜΟY ΒΟΛΟΥ: ΜΕΤΡΑ & ΕΡΓΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗ – ΑΡΔΕΥΣΗ», στη σύμπραξη ADT – ΩΜΕΓΑ Α.Τ.Ε. / ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ, που κατέθεσε την αμέσως επόμενη συμφέρουσα προσφορά (με την αμέσως μεγαλύτερη σταθμισμένη βαθμολογία), με οικονομική προσφορά που ανέρχεται σε 219.306,00 € πλέον ΦΠΑ.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Περιβαλλοντικές οργανώσεις: “Η Θεσσαλία πρέπει να σωθεί και αξίζει καλύτερα- Οπισθοδρόμηση η έκθεση της ολλανδικής εταιρείας”

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανώσεις Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία,  Ελληνική Εταιρεία Προστασίας…

1 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Βέροια: ΙΧ έπεσε σε στάση λεωφορείου, νεκρές μια 68χρονη και μια 21χρονη

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας λίγο μετά τις 9:00 στην Πατρίδα Βέροιας, στο…

1 Απριλίου 2024

Ανακοίνωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού/Παρ.Ν.Μαγνησίας

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού/Παρ.Ν.Μαγνησίας ανακοινώνει στα μέλη της ότι η κατάθεση αιτήσεων για το…

1 Απριλίου 2024

Δήμαρχος κοινότητας δολοφονήθηκε ενώ έτρωγε με τον 14χρονο γιο του

Θύμα δολοφονικής επίθεσης από ενόπλους την ώρα που έτρωγε σε εστιατόριο με τον 14χρονο γιο…

1 Απριλίου 2024

Γενική Συνέλευση του ΕΕΔΕΓΕ στο Βόλο- Εκδήλωση για την πολυδιάστατη φύση της γυναίκας στο επιχειρείν από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) θα φιλοξενήσει…

1 Απριλίου 2024

Φωτιά στο ατελιέ του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια – Στάχτες πολλά νυφικά και φορέματα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο ατελιέ του γνωστού σχεδιαστή Βασιλη Ζούλια στην οδό…

1 Απριλίου 2024