Τοπικά

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΒ στην εκδήλωση τιμής του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανάσιος Λασκαρίδης

Αμέσως μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου του 2023 στη Μαγνησία, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Λασκαρίδης ανταποκρίθηκε με παραδειγματικό τρόπο τις προσπάθειες ανασυγκρότησης, της θαλάσσιας περιοχής της Μαγνησίας.

Ο «Τυφώνας», το επιχειρησιακό πλοίο του Κοινωφελούς Ιδρύματος συνέβαλε τα μέγιστα, στην απορρύπανση των ακτών τόσο στο Πήλιο όσο και στον Παγασητικό κατά την εξάμηνη δράση του στο πλαίσιο του προγράμματος “Typhoon Project”.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου κ. Σωκράτης Αναγνώστου, παρευρέθηκε στην τελετή απόδοσης τιμής της Περιφέρειας Θεσσαλίας προς το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Λασκαρίδης που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 1η Απριλίου 2024 στο πλοίο. Ο κ. Αναγνώστου, στον χαιρετισμό του, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη εκ μέρους του ΟΛΒ για την σπουδαία συμβολή του Ιδρύματος στον καθαρισμό των περιοχών που υπέστησαν τις δραματικές συνέπειες των πλημμυρών τον περασμένο Σεπτέμβριο κι ευχήθηκε να υπάρξουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες με κοινωφελείς πρακτικές και δραστηριότητες κι από άλλους φορείς.

Ο κ. Αναγνώστου προσέφερε αναμνηστικό δώρο και ευχαριστήρια επιστολή στην πρόεδρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανάσιος Λασκαρίδης κ. Εύη Λαζού – Λασκαρίδη. Άλλωστε όπως δήλωσε ο κ. Αναγνώστου «η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου είναι ευαίσθητη σε θέματα που άπτονται της προστασίας του περιβάλλοντος».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ο ΟΛΒ υποδέχτηκε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2024

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2024, το «SILVER SPIRIT» σημαίας Μπαχάμες, κατέπλευσε λίγο μετά τις…

1 Απριλίου 2024

Πώς η ΟΠΚΕ έπιασε τον «καραφλό» πιστολέρο – Το αυτοκίνητο που τον «πρόδωσε»

Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη στιγμή που οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έχουν σταματήσει το αυτοκίνητο που…

1 Απριλίου 2024

Γερμανία: Νόμιμη από σήμερα η χρήση κάνναβης για ψυχαγωγικούς σκοπούς

Μετά τη Μάλτα το 2021 και το Λουξεμβούργο πέρυσι, η Γερμανία γίνεται σήμερα η μεγαλύτερη…

1 Απριλίου 2024

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στον Αλμυρό

Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, -3- ημεδαποί άνδρες, σε…

1 Απριλίου 2024

Συνελήφθη στον Βόλο για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας…

1 Απριλίου 2024

Είχε καταδικαστεί για ναρκωτικά και συνελήφθη

Συνελήφθη, σήμερα (01-04-2024) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας…

1 Απριλίου 2024