Αθλητισμός

Ηχηρό μήνυμα από τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου στην παρουσίαση παικτών, χορηγών και νέων εμφανίσεων

Το κέντρο «Φίλια Γη» αποδείχθηκε μικρό για να χωρέσει τους εκατοντάδες φίλους του Ολυμπιακού Βόλου, που έδωσαν χθες βροντερό «παρών» στην εκδήλωση για την παρουσίαση των ποδοσφαιριστών της ομάδας, του μεγάλου χορηγού, καθώς και των νέων εμφανίσεων για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-19.
Η οικογένεια του Ολυμπιακού ήταν εκεί, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης του Ερασιτέχνη και της εκτελεστικής επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος και  γιόρτασαν όλοι μαζί, λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας (23 Ιουλίου) της ομάδας. Ο γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης Μανώλη Κονταρός με την ορχήστρα του διασκέδασε τους φίλους του Ολυμπιακού, λέγοντας κρητικά, ριζίτικα και δημοτικά τραγούδια.
Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο πρώην πρόεδρος της Νίκης, Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού και έδωσε το «παρών», καθώς και ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Βόλου και του Ολυμπιακού Πειραιώς Θανάσης Κωστούλας. Επίσης, παραβρέθηκαν πολιτικοί απ’ όλους τους χώρους, παράγοντες, προπονητές, αθλητές και απλοί φίλαθλοι.

Στην αρχή της εκδήλωσης το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την παρουσία, εξέφρασε την πίστη και τη βεβαιότητα, πως η φετινή χρονιά είναι του Ολυμπιακού και η ομάδα θα επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Ευριπίδη Τσιμπανάκου, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι τώρα για να «χτιστεί» ο νέος Ολυμπιακός πάνω σε γερές βάσεις και ήταν κατηγορηματικός, ως προς την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, τονίζοντας – μέσα σε αποθέωση – πως η «πρώτη» θα γίνει στο σπίτι του Ολυμπιακού, στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος», παρά τις απαγορεύσεις του Δήμου Βόλου.
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Ιάσων Χατζής, ευχαρίστησε και αυτός από την πλευρά του τον κόσμο της ομάδας, που ήταν συνεπής σ’ ένα ακόμη ραντεβού του συλλόγου και τόνισε πως ενωμένος και συσπειρωμένος ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν, με το μέλλον να είναι ευοίωνο για την ομάδα.
Προσέφερε στον Μανώλη Κονταρό, εκ μέρους της διοίκησης, μια φανέλα του Ολυμπιακού, τιμώντας έτσι τον Κρητικό καλλιτέχνη για την παρουσία του στη χθεσινή εκδήλωση. Ο Μανώλης Κονταρός μιλώντας στους φιλάθλους ευχήθηκε με μια μαντινάδα, ο Ολυμπιακός σύντομα να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ, αποσπώντας το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

Οι νέες εμφανίσεις της ομάδας

Παρουσίαση παικτών, χορηγών και εμφανίσεων

Ακολούθησε η παρουσίαση των ποδοσφαιριστών της ομάδας από τον διευθυντή των γραφείων του Ολυμπιακού, Ανδρέα Κικίλια. Πρώτα παρουσιάστηκαν οι παίκτες που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα οι Στάθης Ρόκας, Αντώνης Καμπλιώνης, Σάκης Σάββας, Γρηγόρης Ευθυμιάδης, Κλεβί Κόλα, Χρήστος Νόνης, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Αχιλλέας Κωνσταντίνου, Γιώργος Πατσής, Δημήτρης Ζάχος, και Νίκος Μπέικος. Απουσίασε με άδεια από τη διοίκηση ο Ανδρέας Κόκας, καθώς και ο στρατευμένος Πέτρος Διβανές.
Κατόπιν παρουσιάστηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και συγκεκριμένα οι Αστέριος Γιακουμής, Μπάμπης Οικονομόπουλος, Κώστας Φλίγκος, Βασίλης Σαχινίδης, Ντέιβιντ Ναζίμ, Νίκος Μπουτζίκος, Λεάντρο Πίντο, Θανάσης Μαργαρίτης, Θανάσης Καναβός, Αντώνης Ζγκούρι και Άρης Λώττας. Απουσίασε δικαιολογημένα ο Κώστας Παλιούρας.

Μαζί με τους ποδοσφαιριστές παρουσιάστηκε και ο προπονητής της ομάδας, Περικλής Αμανατίδης, ο οποίος απευθυνόμενος στον κόσμο του Ολυμπιακού τόνισε, πως δεν του αρέσουν τα λόγια, η ομάδα θα δείξει τη δυναμική και την αξία της μέσα στο γήπεδο, ενώ με δουλειά, συνέπεια και μεγάλη προσπάθεια ο στόχος της ανόδου θα επιτευχθεί.
Όσον αφορά τον μέγα χορηγό της ομάδας, αυτή είναι η ελβετική εταιρεία «ΙΑΜΑ», η οποία σε ένα περίπου μήνα αναμένεται να μπει δυναμικά στην ελληνική αγορά και εμπορεύεται φυσικό μεταλλικό και ανθρακούχο νερό. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα, η οποία θα διαφημίζει στη φανέλα της την συγκεκριμένη εταιρεία.

Ο Ολυμπιακός μέσω του Ιάσονα Χατζή τίμησε τον Μανώλη Κονταρό

Επίσης, χορηγοί της ομάδας είναι το in.gr, το Βήμα, τα Νέα, τα Παραπολιτικά, η ΕΨΑ και η ΑΝΕΣ.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας. Η πρώτη εμφάνιση είναι η παραδοσιακή «ερυθρόλευκη» με κάθετες άσπρες και κόκκινες ρίγες. Η δεύτερη είναι λευκή με διαγώνια κόκκινη ρίγα. Η τρίτη (ουδέτερη) είναι γκρι, ενώ οι φανέλες των τερματοφυλάκων έχουν χρώμα πορτοκαλί και κίτρινο.
Στη συνέχεια όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια όμορφη βραδιά, απολαμβάνοντας τον Μανώλη Κονταρό.

Το δικό της τραπέζι στην εκδήλωση είχε η «Θ»

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ημερίδα για τα έργα της Άλκης Ζέης και της Ζωρζ Σαρί

Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης  Μαγνησίας και το τμήμα Σχολικών δραστηριοτήτων, σε…

26 Μαΐου 2024

Δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν σε πτήση της Qatar Airways ύστερα από αναταράξεις

Δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από νέο περιστατικό με αναταράξεις. Αυτή την φορά, πτήση της Qatar…

26 Μαΐου 2024

Ιερέας δάγκωσε γυναίκα που ήθελε να κοινωνήσει – Η ιστορία πίσω από το απίστευτο περιστατικό

Έναν ιερέα συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές της Φλόριντα των ΗΠΑ. Ο συλληφθείς φέρεται να δάγκωσε…

26 Μαΐου 2024

Οργή για την απόφαση της Μητρόπολης να μη διαβαστεί το Ευαγγέλιο στην κηδεία της 17χρονης

Οργισμένη είναι η οικογένεια της 17χρονης Νικολέτας από την Κρήτη, η οποία πέθανε έπειτα από…

26 Μαΐου 2024

Άνδρας με μηχανάκι έχασε τον έλεγχο και τραυματίστηκε έξω από τον Βρυότοπο

Τροχαίο ατύχημα καταγράφηκε σήμερα, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, έξω από τον Βρυότοπο του Δήμου…

26 Μαΐου 2024

Ο Σούνακ ανακοίνωσε υποχρεωτική θητεία για τους 18χρονους αν εκλεγεί

Το Συντηρητικό Κόμμα στη Βρετανία θα θεσπίσει την υποχρεωτική θητεία για τους 18χρονους αν κερδίσει…

26 Μαΐου 2024