Κατηγορίες: Κόσμος

Ιαπωνία: «Μαύρη χήρα» δηλητηρίασε 6 συζύγους και συντρόφους

Έφοδο στο σπίτι μιας 67χρονης γιαπωνέζας έκανε η αστυνομία της χώρας, με την υποψία ότι δηλητηρίασε τον σύζυγό της, ενώ τα μέσα ενημέρωσης ψάχνουν λεπτομέρειες για το θάνατο άλλων έξι πρώην συντρόφων της.

Η αυτοψία στο πτώμα του 75χρονου άνδρα της, που πέθανε τον Δεκέμβριο του 2013, εβδομάδες μετά τον γάμο τους, έδειξε ίχνη κυανίου στο αίμα του, ενώ η αστυνομία ερευνά τώρα το θάνατο ενός προηγούμενου συντρόφου της από το 2012.

Η αστυνομία επισκέφθηκε τα σπίτια της Κακέχι στο Κιότο και την Οσάκα την Πέμπτη, όπου κατέσχεσαν κάψουλες για να τυλιχθούν τα φάρμακα σε σκόνη καθώς και βιβλία σχετικά με ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, η Κακέχι γνώρισε τον άνδρα της, Ισάο, που είχε ασφάλεια ζωής, μέσα από μια υπηρεσία συνοικεσίων. Ήταν ο τέταρτος σύζυγός της.

Εκτός όμως από τον θάνατο του Ισάο, η αστυνομία ερευνά πλέον το θάνατο και του 71χρονου πρώην συντρόφου της Κακέχι, που κατέρρευσε την ώρα που οδηγούσε μοτοσικλέτα το 2012.

Οι ερευνητές βρήκαν κυάνιο στο δείγμα αίματός του, δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας. Ο θάνατός του αρχικά αποδόθηκε σε καρδιακή νόσο. Οι τρεις προηγούμενοι σύζυγοι και άλλοι τρεις σύντροφοι ήταν ηλικίας από 54 έως 75 ετών όταν πέθαναν. Καθένας από τους θανάτους αυτούς συνέβη μέσα σε λίγα χρόνια από τη στιγμή που παντρεύτηκαν ή άρχισαν να έχουν σχέση.

Μετά τον θάνατο του Ισάο, η κυρία Κακέχι ξεκίνησε μία σχέση με έναν άλλο 75χρονου που πέθανε τον Σεπτέμβριο όταν αρρώστησε μετά από ένα γεύμα που είχε με την Κακέχι σε ένα εστιατόριο.

Το γαλλικό πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρει πως η αστυνομία μελετά τώρα μια θεωρία σχετικά με τον θάνατο προηγούμενων συντρόφων της.

«Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε πόσοι ήταν… Δεδομένης της προχωρημένης ηλικίας τους, πρέπει να κινηθούμε προσεκτικά για να δούμε αν ο θάνατός τους ήταν προμελετημένος ή φυσικός» δήλωσε ο ερευνητής.

Τα μέσα ενημέρωσης ωστόσο, αναφέρουν πως η «μαύρη χήρα» έχει λάβει εκατοντάδες εκατομμύρια γιεν κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων δεκαετιών, από τα ασφαλιστήρια ζωής των συντρόφων της.

Η ίδια, βέβαια αρνείται τις κατηγορίες αυτές, δηλώνοντας «στοιχειωμένη από την μοίρα» που υπέστη τόσους θανάτους. «Αν οι άνθρωποι πιστεύουν πως είμαι ύποπτη δολοφονίας, θα είναι ευκολότερο να δαγκώσω τη γλώσσα μου και να πεθάνω» είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους τον περασμένο Μάρτιο.

Πηγή: BBC

Share

Πρόσφατα άρθρα

Tα Σώματα Ασφαλείας και τον Στρατό τίμησε ο Δήμος Νοτίου Πηλίου

Tα Σώματα Ασφαλείας και τον Στρατό τίμησε σήμερα Κυριακή 3 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου…

3 Δεκεμβρίου 2023

Τέμπη: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα της 28χρονης Ελπίδας που πέθανε στο δυστύχημα – «Αύριο θα έπαιρνε το πτυχίο της»

Το πτυχίο της από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα έπαιρνε η 28χρονη…

3 Δεκεμβρίου 2023

Συγκινητικό βίντεο: «Λύγισε» ο Σβαρτσενέγκερ ακούγοντας τα όσα βίωσε 14χρονη ισραηλινή – Η Χαμάς σκότωσε τον πατέρα της

Εκεί άκουσε την ιστορία της 14χρονης Έλλα Σάνι που κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια…

3 Δεκεμβρίου 2023

Αποτροπιασμός στην Ήπειρο: Πυροβόλησαν αρκούδα με το μικρό της

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων- Κοζάνης, όπου διερχόμενοι οδηγοί εντόπισαν νεκρές δυο…

3 Δεκεμβρίου 2023

Ανακάλυψαν νέο είδος αράχνης: Έχει τέσσερα μάτια και νύχια και ζει στα παγωμένα νερά της Ανταρκτικής

Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος θαλάσσιας αράχνης που ζει στα παγωμένα νερά της Ανταρκτικής το…

3 Δεκεμβρίου 2023

Τουρισμός για Ολους: Αυξάνονται οι δικαιούχοι και τα ποσά – Ανοίγει τον Ιανουάριο η πλατφόρμα

Τον Ιανουάριο ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους. Ο β' κύκλος του…

3 Δεκεμβρίου 2023