Αθλητισμός

Η Νίκη για την εξάλειψη βίας κατά των γυναικών

Η Νίκη συμμετέχει στη δράση της Σούπερ Λιγκ 2 την 4η αγωνιστική για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Η διοίκηση τάσσεται υπέρ των γυναικών που κακοποιούνται παγκοσμίως και τις προτρέπει να καταγγέλλουν άμεσα αυτές τις ανεπίτρεπτες συμπεριφορές.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής: «Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ανακήρυξε την 25η Νοεμβρίου ως Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών για να αναδείξει ένα σημαντικό πρόβλημα με παγκόσμια διάσταση.

Σύμφωνα με την πρόσφατη εκστρατεία ενημέρωσης της Διεθνούς Αμνηστίας σε όλον τον κόσμο, έχουν αυξηθεί σημαντικά οι αναφορές περιστατικών βίας κατά γυναικών και κοριτσιών κατά τη διάρκεια της καραντίνας και των άλλων περιοριστικών μέτρων, τα οποία ανάγκασαν πολλές γυναίκες να παραμείνουν σπίτι χωρίς πρόσβαση σε υπηρεσίες στήριξης και ασφάλειας.

Η Σούπερ Λιγκ 2, ενώνει τη φωνή της και φέτος με όλους όσοι αγωνίζονται για να βάλουν οριστικό τέλος σε συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την ανθρώπινη φύση και στέκεται στο πλευρό όσων γυναικών βιώνουν έναν αληθινό εφιάλτη στην καθημερινότητά τους, καταδικασμένες να ζουν μέσα στον φόβο. Σπάσε τη σιωπή. Τώρα…».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το