Τοπικά

Οι Μύλοι Λούλη για έκτη συνεχή χρονιά στη λίστα των True Leaders

Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, με μακρά ιστορία και παράδοση επτά γενιών, αναδείχθηκε ως ΤRUE LEADER από την ICAP Group για έκτη συνεχή χρονιά, ξεχωρίζοντας για μια ακόμα φορά για τις επιχειρηματικές της επιδόσεις. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:
“Ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, η Μύλοι Λούλη διακρίθηκε μεταξύ άλλων για την κερδοφορία της, τον αριθμό εργαζομένων της και την ανάπτυξή της. Συγκεκριμένα, για το 2019, η εταιρεία συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες με τον μεγαλύτερο αριθμό εργαζομένων, που έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2018 στο 2019. Ακόμη, μέσα από τη διάκριση αυτή, αναγνωρίζεται η κορυφαία θέση της εταιρείας στον κλάδο με βάση τον Κύκλο Εργασιών της και το υψηλό “ICAP Credit Score”, δηλαδή διαβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας”.
Η ICAP είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα αναγνωρισμένη ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority. Διαθέτοντας τη μεγαλύτερη βάση επιχειρηματικής πληροφόρησης στην Ελλάδα με περισσότερες από 1,5 εκατ. επιχειρήσεις, επιλέγει, τα τελευταία 10 χρόνια, τις Εταιρείες και Ομίλους ΤRUE LEADERS υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το