Πολιτισμός

«Η αγάπη είναι η απάντηση», ένα βιβλίο θετικής ενέργειας και αυτοβοήθειας από τον Ιωάννη Αρβανίτη

 

«Η αγάπη είναι η απάντηση», ένα βιβλίο θετικής ενέργειας και αυτοβοήθειας, παρουσιάζεται στο βιβλιοπωλείο Ήλιος – εκδόσεις Ήβη (Π. Μελά 25β και Ερμού), το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ.
Υπάρχει απάντηση στον αρνητισμό που πολιορκεί και καταδυναστεύει καθημερινά τη ζωή μας; Υπάρχει διαφυγή απ’ αυτόν τον φαύλο κύκλο της κακίας; Σαφώς και υπάρχει. Πάντα υπήρχε και είναι το υλικό από το οποίο έχει δημιουργηθεί ο κόσμος αυτός. Η Αγάπη είναι η απάντηση!
Η Αγάπη που είναι ο πυρήνας μας και η Ουσία μας. Υπάρχει μέσα μας σαν μια σπίθα που ποτέ δεν μπορεί να σβήσει και ας την έχουμε σκεπάσει με πλήθος από στρώματα αρνητισμού που δημιουργούν ο εγωισμός, οι φόβοι, οι ένοχες και τα πάθη μας. Μια σπίθα που περιμένει να την τροφοδοτήσουμε με θετικές σκέψεις, λέξεις και πράξεις, ώστε να φουντώσει ξανά και να κάψει όλα αυτά τα στρώματα που μας κλέβουν την ευτυχία που δικαιωματικά μας ανήκει.
Αυτός είναι ο ρόλος του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας και όσων θα ακολουθήσουν. Να μας θυμίσει πως μπορούμε να μάθουμε ξανά να απαντάμε με θετικό τρόπο στον αρνητισμό του κόσμου, προκειμένου να φέρουμε και πάλι την ισορροπία στη ζωή μας. Επειδή το σκοτάδι μόνο με φως μπορείς να το αντιπαλέψεις. Ας θυμηθούμε λοιπόν πως το φως δεν υπάρχει κάπου μακριά, αντίθετα κατοικεί μέσα μας και περιμένει να το χρησιμοποιήσουμε για να γεμίσει ευτυχία η ζωή μας.
Ας το ελευθερώσουμε, λοιπόν, μαζί…
Ο συγγραφέας του βιβλίου Ιωάννης Αρβανίτης γεννήθηκε στον Βόλο το 1968 και μεγάλωσε στον Αλμυρό. Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησε την ανάγκη να μάθει πώς «δουλεύει» ο κόσμος. Έτσι σπούδασε φυσικός στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και από τότε διδάσκει Θετικές Επιστήμες σε μεγάλους μαθητές. Αγαπά τη φύση και όλα τα όντα, και μέσω αυτών αγάπησε τον Θεό για όλα τα έργα Του και την Αγάπη Του. Δηλώνει ταξιδιώτης του φωτός και κυνηγός του ονείρου. Ταξιδεύει στον κόσμο του φανταστικού, γράφοντας περιπέτειες από το 1986. Μέσα από τις σπουδές του και τις εμπειρίες του κατέληξε πως: Η αγάπη είναι η απάντηση σε κάθε ερώτηση!
Αυτό είναι το τρίτο του βιβλίο.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Την Πέμπτη στον Βόλο ο Σταυρός του Μεγάλου Κωνσταντίνου

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου αναμένεται στον Βόλο το αντίγραφο του Σταυρού του πρώτου Αυτοκράτορος του…

13 Δεκεμβρίου 2023

Δεν ξαναδίνει το “Κιούπι” σε ΕΠΣΘ και Ολυμπιακό ο Μαγνησιακός καταγγέλλοντας ζημιές

Ανακοίνωση-καταγγελία εξέδωσε ο Μαγνησιακός διαμαρτυρόμενος για τις ζημιές που έγιναν στις αθλητικές του εγκαταστάσεις από…

13 Δεκεμβρίου 2023

Πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν την ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης : Tik Tok ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μόνο από τους ANVETO MARKETERS :  SEO MARKETING |  ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗ GOOGLE    Πως λειτουργεί το Tik Tok ;  Με…

13 Δεκεμβρίου 2023

Διαχρονικά βιώματα και μνήμες στην παράσταση «Το Μαύρο Κύμα»

  Το νέο έργο του Σάκη Σερέφα, γραμμένο ειδικά για την πόλη του Βόλου, με…

13 Δεκεμβρίου 2023

Σήμερα στη Νεάπολη με Αγία Άννα ο Ολυμπιακός σε εξ αναβολής αγώνα

Σήμερα Τετάρτη (15.00) θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νεάπολης η εξ αναβολής αναμέτρηση Αγία Άννα-Ολυμπιακός…

13 Δεκεμβρίου 2023

Η stand up comedy παράσταση «Σόλο» με τον Ανδρέα Πασπάτη στον Βόλο

  Ο κωμικός Ανδρέας Πασπάτης έρχεται με τη νέα του, εντελώς solo, stand up comedy…

13 Δεκεμβρίου 2023