Αθλητισμός

Σήμερα στη Νεάπολη με Αγία Άννα ο Ολυμπιακός σε εξ αναβολής αγώνα

Σήμερα Τετάρτη (15.00) θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νεάπολης η εξ αναβολής αναμέτρηση Αγία Άννα-Ολυμπιακός Βόλου για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Το συγκρότημα του Στέλιου Αρσένου θα επιδιώξει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί, αυξάνοντας τη διαφορά από τους διώκτες του, ενώ οι τυπικά γηπεδούχοι θέλουν να βάλουν… φρένο στους αντιπάλους τους.

Μετά το άνετο 7-0 επί της Ακρόπολης ο Ολυμπιακός έχει κάνει το «10 στα 10» και με 30 βαθμούς φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Όμως στο σημερινό παιχνίδι αυτό το απόλυτο απειλείται, καθώς η Αγία Άννα συγκαταλέγεται στις δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Με 22 βαθμούς είναι 4η αυτή τη στιγμή, αλλά εκτός από το σημερινό ματς «χρωστά» και αυτό με την ουραγό Σκιάθο. Φέτος έχει σημειώσει επτά νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στο εντός έδρας παιχνίδι της με τον Ρήγα Φεραίο.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας διεξάγεται στη Νεάπολη και όχι στη φετινή έδρα της Αγίας Άννας, το «Παντελής Μαγουλάς», με τη διοίκηση της Αγίας Άννας να δέχεται αυτή την αλλαγή ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια μεταξύ οπαδών Νίκης και Ολυμπιακού.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι το καλοκαίρι αρκετοί παίκτες έκαναν το… δρομολόγιο Αγία Άννα-Ολυμπιακός και το αντίστροφο. Έτσι, από την Αγία Άννα μετακόμισαν στον Ολυμπιακό οι Πετράκος και Σέττος, ενώ την αντίθετη διαδρομή έκαναν οι Κόλα και Θεοδωρόπουλος.

Με αρκετό κόσμο στο πλευρό του και σε αυτό το ματς ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί για τη νίκη, αλλά σίγουρα θα πρέπει να δείξει τη δέουσα προσοχή, αφού η αντίπαλη ομάδα διαθέτει έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές, που σίγουρα αποτελεί κίνητρο γι’ αυτούς ο σημερινός αγώνας.

Στο μεταξύ, η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα για τον κόσμο της ομάδας. Αναλυτικά: «Αύριο (σ.σ. σήμερα) παίζουμε ένα πολύ σημαντικό ματς για την «οικονομία» του πρωταθλήματος, στις 15.00 η ώρα στη Νεάπολη.

Για μια ακόμα φορά σας θέλουμε όλους δίπλα μας. Στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλάς και της παραδοσιακής υγιούς αντιπαλότητας, που έχουμε με τη Νίκη Βόλου, θέλουμε να γεμίσετε το γήπεδο από άκρη σε άκρη. Είναι το γήπεδο που χρησιμοποιεί και η «συμπολίτισσα». Να το γεμίσουμε. Να γίνουμε πάλι βάιραλ σε όλη την Ελλάδα για το ότι καταφέραμε να μαζέψουμε 1000 και πλέον φιλάθλους μας σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος.

Αύριο (σ.σ. σήμερα) ερχόμαστε συνειδητοποιημένοι. Ωθούμε την ομάδα στη νίκη με το πάθος μας και τη φωνή μας. Δεν αντιδράμε και δεν υποπίπτουμε σε τυχόν προκλήσεις και προστατεύουμε με το μυαλό μας το σύλλογο και την ομάδα μας. Υποστηρίζουμε την ομάδα μας, τον Ολυμπιακό Βόλου 1937 με αυτοσυγκράτηση και εξυπνάδα. Όλοι μαζί (και πάλι) μια γροθιά. Ολυμπιακός Βόλου 1937».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Oι ημερομηνίες απονομής πτυχίων στους φοιτητές των Τμημάτων της Σχολής Επιστημών Υγείας

Oι τελετές απονομής πτυχίων στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές των Τμημάτων της Σχολής Επιστημών Υγείας…

21 Μαρτίου 2024

Αγώνες Τζούντο για μαθητές δημόσιων και ιδιωτικών Λυκείων: Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων…

21 Μαρτίου 2024

Κατασχέθηκαν 18 εκατ. ευρώ αδήλωτων δωρεών του Μπερλουσκόνι σε καταδικασμένο για μαφία πρώην γερουσιαστή του

O φίλος και πρώην γερουσιαστής του κόμματος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μαρτσέλο ντελ'Ούτρι, είδε σήμερα την…

21 Μαρτίου 2024

Ήπιος

Και επισήμως από σήμερα στην Άνοιξη. Αφήνουμε πίσω μας τον χειμώνα ο οποίος σε γενικές…

21 Μαρτίου 2024

Έρευνα

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική είναι η έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία Pulse για λογαριασμό του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου…

21 Μαρτίου 2024

Πτώση F-16: Τρομακτικό βίντεο από τις έρευνες για τον πιλότο – Η κατάσταση της υγείας του

Βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου αποτυπώνει τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες κάτω από τις…

21 Μαρτίου 2024