Αθλητισμός

Γκονζάλες ο τρίτος της… παρέας – Στη Νίκη ο Αργεντινός επιθετικός χαφ, συνεχίζουν Κρουθ και Τσιώλης

Ο Σέρτζιο Φαμπιάν Γκονζάλες είναι ο τρίτος της… παρέας των Αργεντινών που θα παίζουν τη νέα χρονιά στη Νίκη. Ανανέωσαν με τη βολιώτικη ομάδα οι Αλεχάντρο Κρουθ και Απόστολος Τσιώλης, ενώ θα αποχωρήσει ο Βασίλης Βοσνιάδης.

Η Νίκη έψαχνε έναν αντικαταστάτη του Λούκας Γκαρσία και φαίνεται πως τον βρήκε στο πρόσωπο του Σέρτζιο Φαμπιάν Γκονζάλες. Ο «Παμπού», όπως είναι το προσωνύμιό του, συμφώνησε με τη διοίκηση της ΠΑΕ και συμπληρώνει την τριπλέτα των Αργεντινών που αποκτήθηκαν στην παρούσα μεταγραφική περίοδο.
Θυμίζουμε ότι οι «κυανόλευκοι» έχουν ήδη «κλείσει» τον Εμάνουελ Ιμπάνεζ και τον Λούκας Μπόσιο, όπως αποκάλυψε χθες η «Θ» και απέμενε ο τρίτος της… παρέας. Αυτός θα είναι τελικά ο Γκονζάλες, ο οποίος έρχεται με πολλές «περγαμηνές» στο παλμαρέ του.
Ο Σέρτζιο Φαμπιάν Γκονζάλες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 5 Απριλίου του 1995 στην πόλη Λαμάρκε της Αργεντινής. Έχει ύψος 1.78μ. και βάρος 71 κιλά. Είναι επιθετικός μέσος κινούμενος κυρίως πίσω από τον σέντερ φορ, αλλά μπορεί να καλύψει και τις τρεις θέσεις στη γραμμή κρούσης παίζοντας και στην κορυφή.
Έχει εξαιρετικό δεξί πόδι, αλλά δεν διστάζει να χρησιμοποιεί και το αριστερό, γεγονός που καθιστά πιο δύσκολο το μαρκάρισμά του. Παρότι δεν είναι μεγάλος στην ηλικία (μόλις 25 ετών), διαθέτει μεγάλη πείρα ακόμη και από τη Superliga, που είναι η κορυφαία τη τάξει κατηγορία στην Αργεντινή. Το αποκορύφωμα, φυσικά, ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος Αργεντινής το 2016 με τη Λανούς

Θα συνεχίσει να φορά τα κυανόλευκα ο Κρουθ

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Βίλα Μίτρε και το 2013 η Λανούς διέκρινε το ταλέντο του και τον απέκτησε προωθώντας τον στην πρώτη ομάδα το 2014.
Πιο αναλυτικά ο ικανός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί κατά σειρά στις παρακάτω ομάδες: 2014-15 Λανούς (24 συμμετοχές και 4 γκολ), 2015-16 (1 συμ.), 2016-17 Ντεφένσα Τζουστίτσια (3 συμ.), 2017-18 Σαν Μαρτίν Τουκουμάν (24 συμ. και 12 τέρματα), 2018-19 Γκιγιέρμο Μπράουν (11 συμ. και 3 γκολ), 2019-20 Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια (14 συμ. και 2 γκολ).
Πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση, η οποία σίγουρα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο Γκονζάλες μαζί με τους επίσης νεοαποκτηθέντες Ιμπάνεζ και Μπόσιο, αλλά και με τους ήδη υπάρχοντες Ροχάνο, Κρουθ και Ντομίνγκεθ, αναμφίβολα δυναμώνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τη Νίκη μεσοεπιθετικά.

Ανανέωσε για έναν χρόνο ο Τσιώλης

Έμειναν Κρουθ και Τσιώλης, αποχωρεί ο Βοσνιάδης
Στη Νίκη θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Αλεχάντρο Κρουθ. Ο βραχύσωμος εξτρέμ που αγαπήθηκε πολύ από τους φιλάθλους θα φορά την κυανόλευκη φανέλα και την επόμενη σεζόν, κάτι που επισημοποιήθηκε χθες με την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Άλεξ Κρουθ. Ο Ισπανός, στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα της Νίκης, αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια σκοράροντας τρεις φορές, ενώ μοίρας και πέντε ασίστ. Του ευχόμαστε μία ακόμη επιτυχημένη και υγιή αγωνιστική σεζόν στον Βόλο με την ομάδα μας»
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κρουθ πέρσι ήταν βασικό στέλεχος της Νίκης, πράγμα που αποδεικνύουν οι 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, εντυπωσιάζοντας με την απόδοσή του. Μάλιστα ένα από τα τρία τέρματά του σημειώθηκε στο νικηφόρο 2-0 επί του Ολυμπιακού Β. με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ.
Στη Νίκη παραμένει και ο έτερος σκόρερ του βολιώτικου ντέρμπι, Απόστολος Τσιώλης, ο οποίος «αναγεννήθηκε» μετά την έλευση του Στάικου Βεργέτη. Έτσι ο 43χρονος προπονητής εισηγήθηκε την παραμονή του για έναν ακόμη χρόνο, καθώς πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις ερχόμενος κυρίως από τον πάγκο.
«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αποστόλη Τσιώλη για ακόμα έναν χρόνο. Ο Τσιώλης, την περασμένη αγωνιστική σεζόν, αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια με τη φανέλα της Νίκης, στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, σκοράροντας τρεις φορές.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Αποστόλη, στην τρίτη του αγωνιστική σεζόν στον Βόλο, για λογαριασμό της ομάδας μας…» αναφέρει η ανακοίνωση της βολιώτικης ΠΑΕ.
Από την άλλη μεριά την αντίθετη οδό θα ακολουθήσει ο Βασίλης Βοσνιάδης. Ο 25χρονος αμυντικός αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος την περσινή σεζόν, αλλά δεν θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά.
Το «διαζύγιο» αποκάλυψε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram. Εκεί με ανάρτησή του ανακοινώνει το τέλος της παρουσίας του στη Νίκη, αλλά ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους του βολιώτικου συγκροτήματος, το οποίο μάλιστα αποκαλεί «Νικάρα μου» δείχνοντας το πόσο πολύ αγαπά την ομάδα που έπαιξε φέτος και στην οποία δοξάστηκε και ο πατέρας του, Αλέκος Βοσνιάδης, καθοδηγώντας την από τον πάγκο στην άνοδο στη Σούπερ Λιγκ το 2014. «Μεγάλη μου χαρά́ που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας. Σε ευχαριστώ́ για όλα Νικάρα μου. Εις το επανιδείν…» έγραψε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου ο νέος Λιμενάρχης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου πραγματοποίησε την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024, ο νέος Λιμενάρχης…

13 Μαρτίου 2024

Γιατί οι Παριζιάνοι μαζεύουν βαλίτσες – Σαν να επέστρεψε ο κορονοϊός, λένε και τρέχουν…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πλησιάζουν. Τι έμεινε; Τρεις μήνες; Περίπου… Και το Παρίσι αγωνιά και τρομάζει.…

13 Μαρτίου 2024

Κολωνός: Ενοχή της μητέρας της 12χρονης προτείνει o εισαγγελέας

Την ενοχή της μητέρας του 12χρονου παιδιού από τον Κολωνό, για όλες τις κατηγορίες που…

13 Μαρτίου 2024

Αυτό είναι το σχέδιο των Ολλανδών για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι μελέτες, αλλά και τα έργα για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας…

13 Μαρτίου 2024

Οι “εκλεκτοί του Πογέτ για τον αγώνα με τον Καζακστάν

Τους παίκτες που θα παλέψουν να οδηγήσουν την Ελλάδα στο Euro 2024 ανακοίνωσε ο Γκουστάβο Πογέτ. Ο Ουρουγουανός…

13 Μαρτίου 2024

Διαδικτυακή έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την απλούστευση των κανόνων της ΚΑΠ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καλεί τους αγρότες να λάβουν μέρος σε διαδικτυακή έρευνα σχετικά με την…

13 Μαρτίου 2024