Αθλητισμός

Γεωργιάδης: Χτίζεται μία ομάδα με ισχυρό μέταλλο

Ο προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Γεωργιάδης, στις δηλώσεις του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου τόνισε τα εξής: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν σπουδαίο αντίπαλο, μία πολύ ιστορική ομάδα, η οποία διαθέτει έναν πολύ έμπειρο προπονητή. Ο Ολυμπιακός Βόλου προέρχονταν από μία πολύ καλή εμφάνιση και ένα σημαντικό βαθμό μέσα στις Σέρρες, όμως και εμείς εδώ και δύο εβδομάδες βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Προερχόμασταν από μία ισοπαλία εντός έδρας με τη Νίκη Βόλου και είμασταν στενοχωρημένοι, καθώς είχαμε καλή παρουσία. Αυτό θέλαμε να συνεχίσουμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, να καταφέρουμε δηλαδή να κρατήσουμε το επίπεδό της προσπάθειας μας υψηλό και να πάρουμε τη νίκη.

Το ποδόσφαιρο όπως βλέπετε έχει αυτές οι στιγμές και ενώ γνωρίζαμε ότι ο Ολυμπιακός θα είναι μία συμπαγής ομάδα αμυντικά και θα επιδιώξει στην κόντρα επίθεση να μας «πληγώσει», στο πρώτο λεπτό δώσαμε ένα πραγματικό δώρο στον αντίπαλο και κατάφερε ο Ολυμπιακός να προηγηθεί στο σκορ. Πολύ σημαντικό κομμάτι, ότι κρατήσαμε την ψυχραιμία μας, είχαμε την κατοχή της μπάλας, αν και δεν κάναμε μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε και με τους ποδοσφαιριστές που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο να αλλάξουμε την εικόνα του παιχνιδιού και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Δεν είμαστε χαρούμενοι για την ισοπαλία, από τη στιγμή που διεκδικήσαμε την ανατροπή. Παρόλα αυτά θα πρέπει να κατανοήσουμε όλοι, ότι χτίζεται μία νέα ομάδα, υπάρχει το βαρύ όνομα, αλλά ταυτόχρονα χτίζεται μία ομάδα με ένα ισχυρό μέταλλο. Αποδείξαμε και σε μία πολύ δύσκολη έδρα, ότι κάνεις αντίπαλος δεν μπορεί να μας πάρει κάτι, αν δεν πεθάνει μέσα στο γήπεδο.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα, γρήγορη ανάλυση του παιχνιδιού, να διορθώσουμε τα λάθη, τα οποία κάναμε, να συγκεντρωθούμε και να γεμίσουμε αυτοπεποίθηση, τουλάχιστον με την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο επόμενο παιχνίδι. Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο, με ιστορικές ομάδες και δεν υπάρχει μέρα εφησυχασμού. Ούτε το κεφάλι κάτω, ούτε ιδιαίτερα έντονα συναισθήματα…».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το