Αθλητισμός

Γεμάτο διήμερο για τη Νίκη – Σήμερα με ΓΣΑ, αύριο σε τουρνουά στην Άμφισσα

Γεμάτο είναι αυτό το διήμερο για τη Νίκη. Σήμερα στις 18.15 φιλοξενεί τον Γ.Σ. Αλμυρού σε φιλικό στο Πανθεσσαλικό, ενώ αύριο θα συμμετάσχει σε τουρνουά 45 λεπτών στην Άμφισσα με αντιπάλους τον Φωκικό και τον Ναυπακτιακό Αστέρα.
Πλήρες σε δραστηριότητα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο για τη Νίκη. Η αρχή γίνεται σήμερα με τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 18.15 στο Πανθεσσαλικό και οι προπονητές αναμένεται να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους.
Η συνέχεια θα δοθεί αύριο Κυριακή, όταν οι «κυανόλευκοι» θα λάβουν μέρος σε τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην Άμφισσα. Εκεί συμμετέχουν επίσης ο Φωκικός και ο Ναυπακτιακός Αστέρας, με τις τρεις ομάδες να παίζουν μεταξύ τους σε αγώνες διάρκειας 45 λεπτών.
Από τα φιλικά αυτά θα απουσιάσουν δύο ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι ο Χρήστος Τζιώρας που αναρρώνει από την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί και ο Γιάννης Ντινιωτάκης που ταλαιπωρείται από τραυματισμό που «κληρονόμησε» στο φιλικό με τον Σαρακηνό.

Αντιθέτως κανονικά θα αγωνιστεί ο Θανάσης Κυριαλάνης. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως αριστερός μπακ αφήνοντας καλές εντυπώσεις και λογικά θα αποκτηθεί.
Επομένως οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του Φάντζιο Μπούις και του συνεργάτη του, Ανδρέα Γεωργίου, για το φιλικό με τον Γ.Σ. Αλμυρού είναι οι εξής: Μάνος Αποστολίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Παύλος Τασιάς, Χρήστος Καρτσαμπάς, Τάσος Καντούτσης, Νίκος Παπαδήμας, Λόρι Κέρι, Νέτι Μέτσε, Φάμπιο Ταβάρες, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, Γιάννης Δωματάς, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, Γιώργος Ιορδανίδης, Αλέξανδρος Αναστασίου, Αλέξα Βουκομάνοβιτς, Άγγελος Ματθαίου, Έρβιστ Μετούσι, Βασίλης Λάιος, Αλέξανδρος Σιώμος, Περικλής Χριστίδης, Σταύρος Βουρδάκης, Γιάννης Κουτσούκης, Γιώργος Φλώρος, Θανάσης Κυριαλάνης.
Σίγουρα το πρόγραμμα θεωρείται βαρύ για τη Νίκη, καθώς θα δώσουν δύο 90λεπτα μέσα σε 24 ώρες. Ωστόσο η τεχνική ηγεσία σκοπεύει να μοιράσει τον χρόνο, προκειμένου κανείς ποδοσφαιριστής να μην επιβαρυνθεί.

Χωρίς Αλεξανδρή και Καλαμίδα ο Γ.Σ. Αλμυρού
Με μεγάλο ενδιαφέρον βλέπουν το φιλικό με τη Νίκη στον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού, καθώς αποτελεί ένα πολύ δυνατό τεστ εν όψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Θυμίζουμε ότι μέχρι τώρα οι Αλμυριώτες έχουν δώσει δύο αγώνες προετοιμασίας, όπου μετρούν μία ήττα με 1-0 από τους Νέους του Ολυμπιακού Πειραιώς στα Χάνια και μία νίκη με 9-0 επί των Μυρμιδόνων στον Πλάτανο.
Για τη σημερινή συνάντηση ο Στέλιος Αρσένος θα στερηθεί των υπηρεσιών του Στέλιου Αλεξανδρή και του Βασίλη Καλαμίδα. Αμφότεροι αισθάνονται κάποιες ενοχλήσεις και θα προφυλαχθούν από τον προπονητή τους.
Υπό τις οδηγίες του Στέλιου Αρσένου βρίσκονται οι: Σταυράκης, Κοντογεωργάκης, Βίτσος, Στουρνάρας, Κόκκας, Μπαρούτας, Ναουμίδης, Καρράς, Βανγκέλι, Τσιώλης, Κοντοβάς, Τσελεπής, Κρανάς, Διμηνάς, Τζοβάρας, Τσιουρής, Παπακώστας, Μπιρμπίλης, Πρατής, Δήμος, Τιμπλαλέξης, Λάμπος, Μπακάλης.

Οδηγίες στους φιλάθλους για το φιλικό με ΓΣΑ
Τον Γ.Σ. Αλμυρού αντιμετωπίζει σήμερα Σάββατο σε φιλικό αγώνα στο Πανθεσσαλικό η Νίκη και η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δίνει οδηγίες προς τους φιλάθλους. Το κείμενο έχει ως εξής:
«Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τη φιλική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Αυγούστου 2018 στις 18:15 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου μεταξύ της Νίκης Βόλου και του Γ.Σ. Αλμυρού στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
Η είσοδος των φίλων της Νίκης Βόλου θα γίνει από την Β’ πεζογέφυρα και οι φίλαθλοι θα μπορούν να κάθονται στην σκεπαστή εξέδρα. Γενική Είσοδος 5 ευρώ. Παιδιά έως 13 ετών η είσοδος δωρεάν».

Τα εισιτήρια διαρκείας
Τέθηκαν σε κυκλοφορίες οι κάρτες διαρκείας, που αφορούν τους εντός έδρας αγώνες της Νίκης για το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Συνολικά υπάρχουν πέντε κατηγορίες, που έχουν προσαρμοστεί για κάθε βαλάντιο, ώστε να είναι προσιτές για όλους τους φιλάθλους ανεξαρτήτως οικονομικής επιφάνειας.
Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου έχει ως εξής: «Συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας για την περίοδο 2018-19. Υπάρχουν πέντε κατηγορίες με τις κάτωθι τιμές:
– Gold: 200 ευρώ.
– Basic:100 ευρώ.
– Fans (συνδεσμιακά): 70 ευρώ.
– Ladies (γυναίκες): 50 ευρώ.
– Kids (για παιδιά 13-18 ετών): 20 ευρώ

Να τονιστεί ότι έχουν προβλεφθεί ειδικές τιμές για ανέργους και ΑΜΕΑ με την κάρτα να κοστίζει 70 ευρώ.
Η διάθεση των καρτών θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου και θα γίνεται από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, 11.00-14.00 και 17.15-20.15 , από τα γραφεία του Ερασιτέχνη στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». Για περισσότερες πληροφορίες οι φίλαθλοι μπορούν να καλούν στο 24210-85221 ή μέσω email στο info@nikifc.gr».

Share
Ετικέτες: Νίκητουρνουά

Πρόσφατα άρθρα

Survivor

Και Βολιώτης μέσα στην ομάδα των παικτών που θα συμμετέχουν στο φετινό Survivor. Ο λόγος…

4 Ιανουαρίου 2024

Κλεισμένα

Κλεισμένα είναι όλα τα ραντεβού για νέες ταυτότητες μέχρι τέλη Μαρτίου στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας…

4 Ιανουαρίου 2024

Κορονοϊός: Αύξηση 44% στις εισαγωγές – Καλπάζει η JN1 με 179 κρούσματα

Μεγάλη αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία με κορονοϊό, αλλά έκρηξη κρουσμάτων της JN1 καταγράφει η…

4 Ιανουαρίου 2024

Κατάργηση

Με την επέκταση της υποχρεωτικότητας των POS σε άλλες 35 επαγγελματικές κατηγορίες γίνεται σε όλους…

4 Ιανουαρίου 2024

«Ανάσα»

  Οι μισθοί στο Δημόσιο αυξάνονται από τον Ιανουάριο του 2024. Και είναι μια «ανάσα»…

4 Ιανουαρίου 2024

Άργησε λίγο

Άργησε λίγο, αλλά ήρθε το πρώτο μωρό για το 2024 και μάλιστα γένους θηλυκού, όπως…

4 Ιανουαρίου 2024