Αθλητισμός

Γαβριηλίδης: Δώσαμε το κάτι παραπάνω για τον Παύλο

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Βασίλης Γαβριηλίδης. Ο ποδοσφαιριστής Νίκης αναφέρθηκε στους δύο αγώνες που έγιναν ενάντια στον Άρη, αλλά και στον Παύλο Κυριακίδη, ο οποίος έδειξε μεγαλείο ψυχής και αγωνίστηκε την περασμένη Τρίτη στο Πανθεσσαλικό.

Ταυτόχρονα επισήμανε πόσο δεμένοι είναι όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο μέσος της βολιώτικης ομάδας:

Για τη ρεβάνς με τον Άρη στο Πανθεσσαλικό: «Ήταν ένα συναισθηματικό φορτισμένο παιχνίδι εξαιτίας των όσων έλαβαν χώρα. Το γεγονός αυτό μας ένωσε περισσότερο και ήταν σαν να το ζήσαμε όλοι μαζί. Ο ίδιος είναι ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας και ελπίζω ότι μέσα από όλο αυτό που έγινε στον Παύλο να βγει πιο δυνατός».

Για τη συμμετοχή του Παύλου Κυριακίδη στον αγώνα της περασμένης Τρίτης: «Για εμάς ήταν έκπληξη που δεν χρειάστηκε κάποιες ημέρες για να μείνει μόνος του. Μας έδωσε κι εμάς δύναμη και ο καθένας από εμάς θέλησε να δώσει το κάτι παραπάνω για τον ίδιο».

Για το ότι η Νίκη πάλεψε απέναντι στον Άρη, ο οποίος ήταν το μεγάλο φαβορί: «Από την αρχή ξέραμε τις ελάχιστες πιθανότητες που είχαμε απέναντι στον Άρη. Θέλαμε να ανταποκριθούμε και στα δύο παιχνίδια. Πιστεύω ότι το πετύχαμε απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται στις πέντε καλύτερες του πρωταθλήματος. Τα παιχνίδια απέναντι σε τέτοιες ομάδες κρίνονται στις στιγμές και με τον κόσμο δίπλα μας στο 2-1 νιώσαμε ότι οι φίλαθλοι μάς πίστεψαν».

 

Επίσημα στη Νεάπολη

το Νίκη-ΑΕΚ Β’

Αλλαγή έδρας έγινε, όπως αναμενόταν, για το Νίκη-ΑΕΚ Β’ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής στον Βόρειο όμιλο της Σούπερ Λιγκ 2. Έτσι αντί για το Πανθεσσαλικό, το παιχνίδι ορίστηκε να διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης την ερχόμενη Δευτέρα.

«Ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Νίκη Βόλου-ΑΕΚ Β’ για την 20η αγωνιστική του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ 2 αγωνιστικής περιόδου 2023-24, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 05.02.24 στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου αντί του Πανθεσσαλικού Σταδίου, όπως αρχικά είχε ορισθεί» αναφέρει η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Αγρότες από τη Μαγνησία στο συλλαλητήριο της Agrotica

Αγρότες από τη Βόρεια, τη Στερεά και τη Δυτική Ελλάδα αλλά και τη Θεσσαλία, πρόκειται…

3 Φεβρουαρίου 2024

Συναγερμός στο Παρίσι: Επίθεση με μαχαίρι σε σιδηροδρομικό σταθμό – Αναφορές για τραυματίες

Συναγερμός έχει σημάνει στο Παρίσι από επίθεση με μαχαίρι στον σιδηροδρομικό σταθμό Gare de Lyon.…

3 Φεβρουαρίου 2024

Αφιέρωμα στον κινηματογραφικό Σταμάτη Παγασαίο με προβολές στη «Θεατρίνη»

Το Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών Θεατρίνη και το ΠΑΓΑΣκήνιο παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στον Σταμάτη Παγασαιο.…

3 Φεβρουαρίου 2024

Δ.Ε. Νίκης: Σήμερα όλοι στο Κλειστό Ν. Ιωνίας

Τη συμπαράσταση των φιλάθλων ζητεί η Διοικούσα Επιτροπή της Νίκης για τον σημερινό αγώνα με…

3 Φεβρουαρίου 2024

Λαϊκή Συσπείρωση Βόλου: «Ποιον κοροϊδεύουν;»

«Απόλυτη παραδοχή της έλλειψης μελετών και στοιχειωδών έργων αντιπλημμυρικής προστασίας της Μαγνησίας και των τεράστιων…

3 Φεβρουαρίου 2024

Βόμβα στο υπουργείο Εργασίας: Ανησυχία για την επιστροφή της τρομοκρατίας – «Εκαναν επίδειξη δύναμης»

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί στην Ελληνική Αστυνομία το τρομοκρατικό χτύπημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου…

3 Φεβρουαρίου 2024