Παραπολιτικά

Φτηνά παιχνίδια Αγοραστού -Μπέου

Νέα επεισόδια στο σίριαλ με την ΕΡΓΗΛ και τη Δημοτική Αρχή που υπερασπίζεται τα… συμφέροντα της πόλης με έναν τρόπο μη αντιληπτό και κατανοητό. Φτάνει βέβαια που τον γνωρίζει η ίδια… πάντως από τα ταμεία της ΔΕΥΑΜΒ επέτρεψε η διοίκηση να σηκωθούν μόνο 4,5 εκατομμύρια ευρώ… Θα υπενθυμίσουμε πως εάν η «ΘΕΣΣΑΛΙΑ» δεν αποκάλυπτε τη βόμβα της ΕΡΓΗΛ ακόμα θαμμένη στα συρτάρια θα ήταν, όπως «θάφτηκε» και το πόρισμα για το Μουσείο της Πόλης, που παρέλαβε η σημερινή Δημοτική Αρχή.

Χθες, παρουσία του περιφερειάρχη ο οποίος αποφάσισε να παίξει ρόλο στο θέατρο του παραλόγου και να μιμηθεί τις σκηνές από το «παράξενο ντουέτο», ο Μπέος μίλησε για μια ακόμη φορά για πολιτικούς απατεώνες, που έκρυβαν τα σκάνδαλα όταν εκείνος… από τα καλύβια Αττικής έδινε στα γήπεδα τον γνωστό… αγώνα, για την άγνωστη σε εκείνον πόλη. Ο Κ. Αγοραστός -όταν του επέτρεπε ο Μπέος να μιλήσει στη συνέντευξη, που ήταν μια βαρετή επανάληψη των έργων που χρηματοδοτεί το ΕΣΠΑ που ακούμε επί μήνες- παρέθετε τσιτάτα και συνθήματα. Επειδή όμως το ζόρι με τα θέματα προστασίας της δημόσιας υγείας έχει πιάσει «οροφή» και είναι εκτεθειμένος , σύμφωνα με το υπουργείο Περιβάλλοντος, εμφανίστηκε ο περιφερειάρχης έμπλεος αγανάκτησης.

Όσο για τη συνέντευξη; Οι δύο πρωταγωνιστές του κακοστημένου έργου θέλησαν να νομιμοποιήσουν για μια ακόμη φορά την πολιτική τους σχέση και να κάνουν και παιχνιδάκι με τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Φτηνό παιχνιδάκι… από τα κινεζάδικα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το