Τοπικά

Φρίκη στον Βόλο – Έβαλε νεογέννητα κουτάβια σε τσουβάλι και τα πέταξε σε κάδο ανακύκλωσης

Φρίκη προκαλεί η απίστευτη βαναυσότητα ενός αγνώστου μέχρι στιγμής δράστη που πέταξε κουτάβια σε κάδο για να πεθάνουν. Τέσσερα νεογέννητα κουτάβια βρέθηκαν πεταμένα σε κάδο ανακύκλωσης στον Βόλο. Ήταν δεμένα μέσα σε τσουβάλι τροφής, πιθανότατα της μαμάς τους, και πετάχτηκαν στον κάδο για να ξεψυχήσουν εκεί. Την είδηση γνωστοποίησε η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου που σε ανάρτησή της αναφέρει:
“Να βρέθηκαν από μόνα τους μέσα στον κάδο ; Μάλλον όχι. Να επέλεξαν αυτό το μέλλον; Μάλλον όχι. Μάλλον το μέλλον τους το όρισε εκείνος ο όποιος αποφάσισε να μην στειρώσει το ζώο του και μόλις τα γέννησε και πλέον δεν τα ήθελε γιατί έχουν και ευθύνες, αποφάσισε να ακολουθήσει την εύκολη λύση. Ποιος λοιπόν θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο; Ποιος έχει αυτό το δικαίωμα; Ποιος απομακρύνει 4 μωρά ημερών από την μητέρα τους, βάζοντας σε κίνδυνο τόσο αυτά όσο και την ίδια την μάνα ; Ο άνθρωπος, το πλάσμα που ευθύνεται για τα Πάντα !!!!”


Η Φιλοζωική Ομάδα αναζητεί ανθρώπους που θα αναλάβουν τη φιλοξενία των τεσσάρων κουταβιών.
“Θέλουν αρκετό χρόνο και υπευθυνότητα, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε εμείς στο κομμάτι της ανατροφής τους. Όποιος είναι διατεθειμένος και μπορεί να ανταπεξέλθει μπορεί να μας στείλει μήνυμα” σημειώνει στην ανάρτησή της.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το