Τοπικά

Φούρνος Βενέτη: Έχουμε δικό μας πίνακα και δική μας παροχή ρεύματος από την πρώτη ημέρα λειτουργίας

Ο Φούρνος Βενέτη εξέδωσε ανακοίνωση μετά τα όσα έχουν δημοσιευθεί σε μέρος του εντύπου και ηλεκτρονικού τύπου αλλά και στα social media σχετικά με την παροχή ρεύματος στο κατάστημα που λειτουργεί στο ισόγειο του parking της Φιλλεληνων. Στην ανακοίνωση της κοινοποιεί όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν πως όχι μόνο δεν παίρνει ρεύμα από πίνακα του δημοτικού πάρκινγκ αλλά η επιχείρηση έχει δικό της πίνακα και δική της παροχή ρεύματος από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας της.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:
“Προσφάτως έλαβαν δημοσιότητα ψευδείς και ανυπόστατες αναρτήσεις -καταχωρησεις στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί δήθεν τροφοδοσίας του καταστήματος της επιχείρησης μας “Φούρνος Βενέτη” επί της οδού Δημητριάδος αρ.259 στο Βόλο από τον κεντρικό πίνακα του κτηρίου του πολυώροφου γκαράζ της οδού Φιλελλήνων – Δημητριάδος. Οι δημοσιεύσεις αυτές έχουν αναπαραχθεί από όλα σχεδόν τα γνωστά μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης χωρίς καμία απολύτως διασταύρωση της αλήθειας των στοιχείων και χωρίς καμία προηγούμενη επικοινωνία με την επιχείρηση μας. Οι ψευδείς αυτες αναφορές στηρίζονται στις απαράδεκτες, αυθαίρετες και ατεκμηρίωτες υποθέσεις των πραγματογνωμόνων μηχανικών που υπογράφουν την από 18-12-2023 πραγματογνωμοσύνη του ΤΕΕ.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας γνωστοποιούμε προς όλους ότι η επιχείρηση μας έχει από την αρχή της λειτουργίας της αυτόνομη δική της παροχή και σύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος με δικό της αυτόνομο πίνακα, αριθμό παροχής και λογαριασμό χρέωσης. Προς τούτο υπογράψαμε το από 24-12-2021 συμβόλαιο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος με τη ΔΕΔΔΗΕ, κατόπιν υποβολής σχετικού αιτήματος μας, ηλεκτρολογικό σχέδιο και τα απαραίτητα σχετικά έγγραφα και καταβάλαμε το ποσό των 7.538,28 ευρώ για παροχή και δικαιώματα σύνδεσης με το υπ’ αριθμό Β 0028201/27-12-2021 τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών της ΔΕΔΔΗΕ ( κατάθεση του ποσού μέσω εθνικής τράπεζας της Ελλάδος στις 24-12-2021). Η επιχείρηση μας έκτοτε και πριν την έναρξη της λειτουργίας της έχει αυτόνομη δική της παροχή ηλεκτρικής ενέργειας και δεν έχει καμία σχέση και δεν εμπλέκεται με τον κεντρικό πίνακα του κτηρίου που τροφοδοτεί το parking της οδού Φιλελλήνων. Από την έναρξη της λειτουργίας της επιχείρησης μας και μέχρι σήμερα έχουμε καταβάλει όρος τον παροχή ηλεκτρικής ενέργειας (ΗΡΩΝ) πόσο ανώτερο των 80.000 ευρώ για δαπάνη κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος.

Από τα ανωτέρω καθίσταται σαφές ότι όχι μόνον δεν υποκλεπτουμε ηλεκτρική ενέργεια από το παρακείμενο parking αλλά αντιθέτως πληρώνουμε πολύ μεγάλα ποσά για δαπάνη νόμιμης κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος και οι περί του αντιθέτου αναφορές στα ΜΜΕ είναι ολοκληρωτικά ψευδείς και συκοφαντικές. Με αβασανιστο τρόπο αναπαρήγαγαν ο ένας μετά τον άλλον την ψευδή και κατασκευασμένη “είδηση” χωρίς κανέναν έλεγχο, παράνομα και πέρα από κάθε δημοσιογραφική δεοντολογία που έπρεπε να τηρηθεί.

Για τους λόγους αυτούς καλούμε όσους από αυτούς δημοσίευσαν σχετικά σχόλια εις βάρος της επιχείρησης μας να ανακαλέσουν αμέσως δημόσια, με σχετικές καταχωρήσεις στα μέσα ενημέρωσης που ελέγχουν, ζητώντας συγγνώμη διαφορετικά θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να ζητήσουμε την ποινική τους δίωξη και την αποκατάσταση κάθε αξίωσης μας για τη ζημία που προκάλεσαν στη φήμη και στην αξιοπιστία μας, επιφυλασσομενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας”

Tα έγγραφα που επισυνάπτει η επιχείρηση:

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΕΔΔΗΕ ΤΑΠ ΣΥΜΒΟΑΛΑΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΤΑΠ.

Share
Ετικέτες: Φούρνος Βενέτη

Πρόσφατα άρθρα

40 χρόνια παρουσίας του Χορευτικού Ομίλου Άνω Λεχωνίων

  Ο Χορευτικός Όμιλος Άνω Λεχωνίων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο 19 Ιανουαρίου,…

26 Ιανουαρίου 2024

Δόθηκε η παράταση στην προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων προδήλων σφαλμάτων και εκπρόθεσμων δηλώσεων του Κτηματολογίου

Θετικά απάντησε το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο Υφυπουργός κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης στο αίτημα που…

26 Ιανουαρίου 2024

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΔΑΠμεΑ Ν. Ιωνίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΔΑΠμεΑ Ν. Ιωνίας στην καφετέρια "ΑΝΘΕΙΑ"…

26 Ιανουαρίου 2024

Ζερέλια, Μουσείο Αλμυρού και Πινακοθήκη: προορισμοί διδακτικής επίσκεψης για το Γυμνάσιο Νέας Αγχιάλου

Οι μαθητές του Γυμνασίου Νέας Αγχιάλου επισκέφτηκαν την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 τις λίμνες Ζερέλια…

26 Ιανουαρίου 2024

Βιβλίο αφιερωμένο στον μόχθο των επισκευαστών του αυτοκινήτου

  O Σύλλογος Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων & Μοτοσικλετών Ν. Μαγνησίας (ΣΙΣΑΜ) και η Ενιαία Ομοσπονδία…

26 Ιανουαρίου 2024

Ποιητική βραδιά με τη Βασιλική Νικοπούλου στο βιβλιοπωλείο Ήλιος

  Ποιητική βραδιά διοργανώνεται στο πατάρι του βιβλιοπωλείου Ήλιος τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου και ώρα…

26 Ιανουαρίου 2024