Τοπικά

Φωταγωγήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας – Δείπνο αγάπης στους τρόφιμους του Γηροκομείου Βόλου – Photos

 

Παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας, Ταξίαρχου Θωμά Καρανάσιου, του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικού Διευθυντή Γιώργου Ντιζέ, αξιωματικών και αστυνομικών υπαλλήλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα το άναμμα του χριστουγεννιάτικου κέντρου και η φωταγώγηση του αστυνομικού Μεγάρου Μαγνησίας, ενώ αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε δείπνο αγάπης στους τροφίμους του Γηροοκομείου Βόλου.
Η εκδήλωση αυτή, διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, από κοινού με την Ένωση Αξιωματικών Θεσσαλίας, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Μαγνησίας και την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών-Τοπική Διοίκηση Μαγνησίας (ΙΡΑ), ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, στο πλαίσιο δημιουργίας εορταστικού πνεύματος και αποσκοπώντας στην ενδυνάμωση των σχέσεων.


Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Γιώργος Ντιζές ανάφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ότι «στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων και μετά από μία πολύ δύσκολη περίοδο, ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι που δοκιμάστηκαν οι αντοχές όλων μας, οι αστυνομικοί της Μαγνησίας αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε αυτή την μικρή τελετή και να παραθέσουμε ένα δείπνο αγάπης στους τρόφιμους του Γηροκομείου Βόλου, ανθρώπους που περισσότερο από τον καθένα χρειάζονται την αγάπη και τη φροντίδα μας ειδικά τις γιορτινές ημέρες. Στα πρόσωπα αυτών των ανθρώπων, βλέπουμε τους δικούς μας γονείς όπου κι αν βρίσκονται. Έτσι η παρουσία τους εδώ, μας γεμίζει χαρά και συγκίνηση». Ο Διευθυντής, ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με υγεία δύναμη και ανθεκτικότητα ψυχική και σωματική.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας Αργύρης Διχτάς σημείωσε ότι «Μετά από όσα έχει περάσει ο τόπος μας με τις πρόσφατες πλημμύρες, θέλαμε μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων, να δώσουμε χαρά τόσους στους συναδέλφους όσο και στους τρόφιμους του γηροκομείου, κι ότι είμαστε κοντά τους. Παράλληλα να δώσουμε μία ευχάριστη νότα για τις ημέρες Χριστουγέννων. Ευχόμαστε υγεία, ομόνοια, αγαστή συνεργασία και σύμπνοια και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα με αισιοδοξία».
Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών-Τοπική Διοίκηση Μαγνησίας (ΙΡΑ), Αστυνομός Β’ Στέφανος Καρκάλης, αναφέρθηκε στην από κοινού εκδήλωση, τονίζοντας ότι «θέλουμε να δώσουμε χρώμα στις γιορτές που έρχονται, να ζεστάνουμε τους συνανθώπους και συναδέλφους που περάσαμε δύσκολα και επιλέξαμε τους τροφίμους του γηροκομείου, καθώς θεωρούμε ότι, χρειάζονται τη ζεστασιά από όλους μας και όλους του συνανθρώπους μας. Ευχόμαστε καλές γιορτές και να καταφέραμε να ξεχάσουμε γρήγορα, όσα άσχημα βιώσαμε».
Από την πλευρά της, η πρόεδρος του Γηροκομείου Βόλου Ιωάννα Νεστορίδου, ευχαρίστησε την Αστυνομία για την πρωτοβουλία της κι όπως είπε «ελπίζουμε ότι κι άλλοι φορείς θα μιμηθούν αυτή την υπέροχη πράξη ευαισθησίας κι αγάπης. Ήταν κάτι διαφορετικό για τους ηλικιωμένους, βγήκαν από το Γηροκομείο και βρέθηκαν σε ένα ζεστό και φιλοξενο περιβάλλον». Διευκρίνισε ότι από τους 94 τροφίμους, μόλις 12 κατάφεραν να μετακινηθούν και να παρευρεθούν στην εκδήλωση κι όπως ευχήθηκε η πρόεδρος «Θα θέλαμε όλους τους φορείς κοντά μας κι απλούς συμπολίτες μας και κάθε προσφορά είναι ευπρόσδεκτη».

 
Μάλιστα ένας από τους τρόφιμους του Γηροκομείου, πρόσφερε από έναν πίνακα που ο ίδιος φιλοτέχνησε στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας κ. Καρανάσιο και στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας κ. Ντιζέ.

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

“Τα χέρια δεν χτυπάνε, τα χέρια αγαπάνε” στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού

  Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της σχολικής βίας οι μαθητές και οι μαθήτριες…

12 Μαρτίου 2024

Δήμος Βόλου: Σύμβαση για εναλλακτική διαχείριση δημοτικών αποβλήτων συσκευασίας

  Στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου που συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα…

12 Μαρτίου 2024

Προήχθη σε υποστράτηγος ο Ιωάννης Χειμαριός

Στον βαθμό του Υποστρατήγου προήχθη ο Διευθυντής Αεροπορίας Στρατού στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, Ιωάννης Χειμαριός.…

12 Μαρτίου 2024

Πρόσληψη 40 ημερομισθίων στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

  Συνολικά 20 άτομα για τον Μάρτιο και 20 για τον Απρίλιο, τα οποία θα…

12 Μαρτίου 2024

ΚΗΔΕΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟ ΠΑΔΓΙΩΤΗ

Τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, παππού, αδελφό και θείο ΣΩΤΗΡΙΟ ΠΑΔΓΙΩΤΗ Ετών 96 κηδεύουμε σήμερα…

12 Μαρτίου 2024

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού

  Συνεδριάζει την ερχόμενη Πέμπτη 14 Μαρτίου (7μ.μ.) το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού, με βασικότερα προς…

12 Μαρτίου 2024