Ελλάδα

Φίλιππος Καμπούρης: Εκλέχτηκε νέος πρόεδρος του ΛΑΟΣ

Νέος πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού – ΛΑ.Ο.Σ. εξελέγει στο συνέδριο του κόμματος που πραγματοποίηθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Amalia Athens ο Φίλιππος Καμπούρης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «σε μία κατάμεστη αίθουσα σύνεδροι και μέλη του ΛΑ.Ο.Σ. έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον νέο πρόεδρο και όλοι μαζί τάχθηκαν για τη Νέα Αρχή της ιστορικής – Πατριωτικής Παράταξης. Επίσης έγινε η εκλογή της Κεντρικής Επιτροπής αλλά και Τροποποιήσεις του Καταστατικού για την καλύτερη λειτουργία του κόμματος».

Ο νέος πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Φίλιππος Καμπούρης, «εμφανώς συγκινημένος αλλά και αποφασισμένος» δήλωσε τα εξής: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς για την εμπιστοσύνη και την αγαπή σας. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ξανά τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό τη μεγάλη Πατριωτική Λαϊκή Δεξιά Παράταξη όλων των Ελλήνων. Δηλώνουμε έτοιμοι για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024 και έτοιμοι να συγκρουστούμε και να δώσουμε την μεγάλη μάχη για την πατρίδα, την θρησκεία και την οικογένεια».

Κατα τη δίαρκεια του συνεδρίου ο Φίλιππος Καμπούρης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τάσσεται:

• «κατά του γάμου και της τεκνοθεσίας ομόφυλων ζευγαριών.
• υπέρ της άμεσης υπεράσπισης της εθνικής μας κυριαρχίας και υπόστασης
• κατά της τροπολογίας που νομιμοποιεί όλους τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα εδώ και 3 χρόνια
• υπέρ στην ιδέα της μεγάλης Γαλάζιας Ελλάδας όπου ζητάμε πίσω τα Γαλάζια σύνορα μας
• υπερ στην εφαρμογή του νόμος και τάξη
• ενάντια της φτωχοποίησης και εξαθλίωσης των Ελλήνων
• υπέρ της αυστηροποίησης των νόμων για παιδεραστές, βιαστές και εμπόρους ναρκωτικών.
• Σε γενικό κάλεσμα όλων των αντισυστημικών Πατριωτικών Δυνάμεων».

Ποιος είναι ο Φίλιππος Καμπούρης

Ο Φίλιππος Καμπούρης γεννήθηκε στον Πειραιά στις 26 Ιουνίου 1981, είναι δημοσιογράφος – παρουσιαστής σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Εξελέγη στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής ως επικεφαλής της παράταξης Μάχη για την Αττική ενώ είναι πρώτος επιλαχών βουλευτής στο Βόρειο Τομέα Αθηνών. Έχει διετελέσει δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Πειραιά και είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Κερατσινίου.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το