Αθλητισμός

Φιλικό στη Νεάπολη με Απόλλων Λ. δίνει σήμερα η Νίκη

Κόντρα σ’ έναν παλιό φίλο αγωνίζεται σήμερα η Νίκη, η οποία αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Λάρισας όπου ανήκει πλέον ο Λούκας Γκαρσία. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης με ώρα έναρξης τις 18.00.

 Η Νίκη επικράτησε με σχετική άνεση του Ηρακλή Λάρισας στο πρώτο φιλικό που έδωσε φέτος. Ωστόσο το τελικό 2-0 λίγο απασχόλησε τον Αλέκο Βοσνιάδη, ο οποίος επικεντρώθηκε στο πρόσωπο που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του.

Το ίδιο ισχύει και για σήμερα, με τη βολιώτικη ομάδα να δίνει το δεύτερο ματς προετοιμασίας. Αντίπαλος θα είναι ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος εμφανίζεται φέτος πολύ οργανωμένος έχοντας πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στη Σλοβενία.

Προπονητής είναι ο παλιός διεθνής αμυντικός Βαγγέλης Μόρας, ενώ στις τάξεις ανήκουν αρκετοί γνωστοί ποδοσφαιριστές, με πιο χαρακτηριστικό τον Λούκας Γκαρσία, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εντυπωσίασε με τα χρώματα της Νίκης. Ο Αργεντινός είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς του βολιώτικου συγκροτήματος και αναμένεται να τύχει θερμής υποδοχής.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης και θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα. Μάλιστα η διοίκηση της ΠΑΕ περιμένει αρκετό κόσμο στις εξέδρες, προκειμένου να δείξουν την υποστήριξή τους στη Νίκη.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Αλέκος Βοσνιάδης προβληματίζεται για τρεις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Σταύρο Τσουκαλά, Παναγιώτη Παναγιωτίδη και Γιώργο Μπάλλα, οι οποίο λόγω ενοχλήσεων δεν έπαιξαν την περασμένη Τετάρτη. Η συμμετοχή τους θεωρείται αμφίβολη και σήμερα, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί.

Στη διάθεσή της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Νίκος Μπουργάνης, Στράτος Μισυρλής, Βαγγέλης Ανδρέου, Χρήστος Γρομητσάρης, Παύλος Λογαράς, Γιώργος Δεληζήσης, Αντώνης Αναστασίου, Πασχάλης Κάσσος, Στέλιος Δημητρίου, Σάββας Τοπαλίδης, Νέτι Μέτσε, Παναγιώτης Παναγιωτίδης, Παύλος Κυριακίδης, Σταύρος Τσουκαλάς, Βασίλης Γαβριηλίδης, Γιώργος Μπάλλας, Γιώργος Κριμιτζάς, Μπρούνο Μορέιρα, Χοσέτε Μιράντα, Αντόνιο Ροχάνο, Χρήστος Τζιώρας, Όσκαρ Σιαφά, ο Ουρουγουανός Λουτσιάνο Ολαϊσόλα, ο Γερμανοβόσνιος Τζάναν Μεχίσεβιτς, που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη και οι νεαροί Κώστας Αλεξιάδης, Απόστολος Τζιάνης, Σωκράτης Τόγιας.

Προς τα τέλη Οκτωβρίου η έναρξη της Σούπερ Λιγκ 2;
Άγνωστο παραμένει προς το παρόν το πότε θα αρχίσει η Σούπερ Λιγκ 2. Πάντως σύμφωνα με δημοσίευμα του Liganews.gr, η έναρξη είναι πολύ πιθανό να γίνει στα τέλη του Οκτωβρίου. Αυτή η φήμη έχει φτάσει και στα αυτιά των «κυανολεύκων», οι οποίοι έχουν καταρτίσει ανάλογα το πρόγραμμα της προετοιμασίας τους.

 Έτοιμη η Ακαδημία της ΠΑΕ Νίκη
Έτοιμη να υποδεχθεί τα παιδιά είναι η Ακαδημία της ΠΑΕ Νίκη. Από προχθές Παρασκευή άνοιξαν οι πύλες της και περιμένει τους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου που επιθυμούν να εγγραφούν στις τάξεις της, να το πράξουν άμεσα, προκειμένου να μάθουν τα μυστικά της «στρογγυλής θεάς»..

Για τον λόγο αυτό η ΠΑΕ Νίκη εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρει τα παρακάτω: «Άρχισαν οι εγγραφές στην Ακαδημία μας. Η Ακαδημία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου είναι έτοιμη για τη φετινή σεζόν. Οι εγγραφές άρχισαν και συνεχίζονται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς».

Ο αθλητισμός είναι ζωή, το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μας. Έλα στην οικογένειά μας, παίξε, κοινωνικοποιήσου και διασκέδασε με την καρδιά σου. Με τη μπλε καρδιά σου. Έλα στη μεγάλη ποδοσφαιρική μας οικογένεια προκειμένου να δημιουργήσουμε μαζί μία υγιή κοινωνική ομάδα νέων αθλητών που θα πρεσβεύει τις αξίες του αθλητισμού και της ζωής.

Οι προπονητές της Ακαδημίας μας είναι οι Κατσαμόρας Θοδωρής, Σδρόλιας Κωνσταντίνος, Κοντοβάς Χρήστος, Σταμέλος Κωνσταντίνος. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24210-85221, 6949547776. Σε περιμένουμε…».

 

 

 

Share
Ετικέτες: Νίκη Βόλου

Πρόσφατα άρθρα

Επίσημη πρώτη Χαρίτση στη Βουλή για το φορολογικό: Η έμμεση απάντηση στον Τσίπρα για την «ανάγκη συνεννόησης»

Την καταψήφιση του νομοσχεδίου για τα μέτρα ενάντια στην φοροδιαφυγή επέλεξε η Νέα Αριστερά, με…

6 Δεκεμβρίου 2023

Αλέξης Τσίπρας: Νέα παρέμβαση από τη Ρώμη για τον «εμφύλιο» στην Αριστερά και τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ

Σε νέα παρέμβαση προχώρησε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από την Ιταλία. Ο…

6 Δεκεμβρίου 2023

Δείτε photos -videos από τη φωτιά σε διαμέρισμα στη Βασσάνη

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε σήμερα το βράδυ στο δεύτερο όροφο διπλοκατοικιας…

6 Δεκεμβρίου 2023

Η ακρίβεια βγάζει στον δρόμο τους καταναλωτές

Η μικρή αποκλιμάκωση του ελληνικού πληθωρισμού τον Νοέμβριο δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας για ένα…

6 Δεκεμβρίου 2023

15 προσαγωγές από τα επεισόδια στον Βόλο

Σε 15 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία για τα σημερινά επεισόδια που σημειώθηκαν στο τέλος της…

6 Δεκεμβρίου 2023

Με το σταγονόμετρο εμβόλια και φάρμακα σε φαρμακεία και νοσοκομεία

Μπορεί η απαγόρευση των παράλληλων εξαγωγών από τις φαρμακαποθήκες να έχει μειώσει δραστικά τις ελλείψεις…

6 Δεκεμβρίου 2023