Αθλητισμός

Εξελίξεις αναμένονται στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού Βόλου

Θα πρέπει να ανατρέξουμε πολλά χρόνια πίσω για να δούμε πότε ήταν η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός Βόλου είχε αμιγώς Έλληνες ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του. Οι «ερυθρόλευκοι» φέτος, μέχρι στιγμής, δεν έχουν ξένο παίκτη στο δυναμικό τους, αν και κινούνται για την απόκτηση ξένου επιθετικού από τη Βαλκανική χερσόνησο.

Το βολιώτικο στοιχείο είναι έντονο τη φετινή χρονιά στον Ολυμπιακό, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να προσπαθεί να «χτίσει» μια ομάδα, η οποία διαθέτει ταλέντο, όρεξη για δουλειά, όμως χρειάζεται να αποκτηθούν και ορισμένοι ποδοσφαιριστές με εμπειρία από επαγγελματικές κατηγορίες, για να είναι σε θέση ο Ολυμπιακός να κάνει μια αξιόλογη πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η θέση του σέντερ φορ σε μια ομάδα είναι νευραλγική και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν στη γραμμή κρούσης να ενισχυθούν, με την απόκτηση ικανού επιθετικού, ο οποίος να έχει την ικανότητα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Σάκης Θεοδοσιάδης χειρίζεται το θέμα της απόκτησης του ξένου επιθετικού, ο οποίος έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, με την περίπτωσή του να εξετάζεται από τους ανθρώπους της ομάδας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι Σέρβος, σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία, 24 ετών και πέρυσι είχε «γεμάτη» χρονιά με την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε. Εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς μέρες, με τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Όσον αφορά τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός και τον οποίο γνωρίζουν πολύ καλά οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει δεχθεί πρόταση από ομάδα που αγωνίζεται στο Νότιο όμιλο της Σούπερ Λιγκ 2 και δεν είναι εύκολο να τελεσφορήσει για τους «ερυθρόλευκους» η υπόθεση της απόκτησής του.

Συζητήσεις έχουν γίνει και με έμπειρο ακραίο επιθετικό, ο οποίος μπορεί να παίξει και πίσω από τον φορ, με τον συγκεκριμένο παίκτη να απαντά στη διοίκηση, στην πρόταση που του έγινε, το αργότερο στις αρχές της άλλης εβδομάδας.

Καθημερινά η διοίκηση του Ερασιτέχνη αναζητεί οικονομικούς πόρους για να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί στην καθημερινότητα, αλλά και να ενισχυθεί με παίκτες στις θέσεις εκείνες όπου παρατηρούνται κενά.

Όσον αφορά την προετοιμασία, οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν και χθες στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου Φερών, με τους Κώστα Καμπέρη και Σεραφείμ Παπαϊωάννου να αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών. Άμεσα, ωστόσο, αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Θυμίζουμε, ότι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και γυμνάζονται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα οι Στέργιος Ψιάνος, Φώτης Καρατσόλης και Αντώνης Θεοδωρόπουλος. Άπαντες θα βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το φιλικό με τον Π.Ο. Φήκη, το οποίο θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 4/9 στα Τρίκαλα στις 17.30.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ προβλέποντας ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα…

2 Δεκεμβρίου 2023

Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις γιορτές των Χριστουγέννων

Στις 22 Δεκεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, αναμένεται τα κλείσουν τα σχολεία για τις διακοπές των Χριστουγέννων.…

2 Δεκεμβρίου 2023

Πρώτο Δ.Σ. και τουρνουά από τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Μαγνησίας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το πρώτο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Μαγνησίας, που προήλθε…

2 Δεκεμβρίου 2023

Οι μεγαλύτεροι λάτρεις των Χριστουγέννων έσπασαν όλα τα ρεκόρ: Στόλισαν 555 δέντρα με πάνω από 100.000 στολίδια!

Ένα ζευγάρι από τη Γερμανία έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ φέτος τα Χριστούγεννα, στήνοντας στο…

2 Δεκεμβρίου 2023

Σειρά δράσεων από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας για την ικανοποίηση των αιτημάτων της

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας χαιρετίζει τους εκατοντάδες αγρότες και κτηνοτρόφους του Νομού που τους…

2 Δεκεμβρίου 2023

Φορολογικό νομοσχέδιο: Ποια επιδόματα χάνουν χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες με το τεκμαρτό εισόδημα

Επτά στους δέκα ελεύθερους επαγγελματίες που λαμβάνουν προνοιακά και κοινωνικά επιδόματα θα πρέπει να τα…

2 Δεκεμβρίου 2023