Αθλητισμός

Εξαιρετική εμφάνιση του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. στη Θεσσαλονίκη

Το περασμένο Σαββατοκύριακο διεξήχθη στον Ιππικό Όμιλο Θέρμης, στην Θεσσαλονίκη, η πρώτη εξέταση για απόκτηση Άδειας Ικανότητας Αθλητού (ΑΙΑ) και οι πρώτοι αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας (ΙΔ) Βορείου Ελλάδος για την αγωνιστική σεζόν 2024. Και οι πέντε αμαζόνες του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. που συμμετείχαν πέρασαν με επιτυχία την εξέταση και αποκτώντας την ΑΙΑ εντάχθηκαν στην αθλητική ομάδα του ομίλου.

Συγκεκριμένα η Χριστίνα Καραρήγα απέκτησε Άδειας Ικανότητας Αθλητού στην Ιππική Δεξιοτεχνία και οι Νεφέλη Μάνη, Σεμίνα Μιχαλάκη, Αναστασία Παπαδοπούλου και Ιόλη Τζάνη στην Υπερπήδηση Εμποδίων.

Η επόμενη ημέρα βρήκε τις νέες αμαζόνες να παίρνουν το βάπτισμα του πυρός στον πρώτο τους αγώνα συμμετέχοντας με την ομάδα #dressagecrew του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Την πρώτη θέση και το κύπελλο στην Α1 κατηγορία, καθώς και το χάλκινο μετάλλιο στην Α3 παίδων έλαβε η μικρούλα Νεφέλη Μάνη, με τον ίππο Marine, η όποια και έκλεψε τις εντυπώσεις. Την δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο στην Α1 κατηγορία έλαβε η Ιόλη Τζάνη με τον ίππο Dutch Armada στην παρθενική τους εμφάνιση σε αγώνες. Παρθενική εμφάνιση ήταν επίσης και αυτή της Σεμίνας Μιχαλάκη με τον ίππο Etna, η οποία έλαβε την τρίτη θέση με το χάλκινο μετάλλιο.

Στις μεγαλύτερες κατηγορίες συμμετείχε η Δανάη Παπαθεολόγου με τον ίππο Un deux trois Folie καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στην κατηγορία Α6 και την δεύτερη θέση στην κατηγορία Α4 ενηλίκων, με ιδιαίτερα καλές βαθμολογίες. Στην κατηγορία Νεόλλεκτων Ίππων συμμετείχε η Αμίλια Ανετόπουλου, εκπαιδεύτρια του ομίλου, με ένα νεαρό πουλάρι το οποίο συμμετείχε στον πρώτο του αγώνα. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές και στην ομάδα για τις άψογες εμφανίσεις τους.

Share
Ετικέτες: ΙπΟΤΙΣ

Πρόσφατα άρθρα

Κοντά στους Ιδιοκτήτες των τουριστικών λεωφορείων το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Σε συνέχεια των κινητοποιήσεων τους τις προηγούμενες ημέρες, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων…

23 Φεβρουαρίου 2024

Συνδεδεμένη εισοδηματική στήριξη στην καλλιέργεια των μήλων

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας των Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει τους παρακάτω φορείς, οι οποίοι…

23 Φεβρουαρίου 2024

Τρέχουν ακατάπαυστα τα μέλη του Σ.Δ.Υ. Βόλου

Δυνατά συνέχισαν οι δρομείς του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου την αγωνιστική τους πορεία στη 2η και…

23 Φεβρουαρίου 2024

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Νεκρή η 53χρονη που είχε εξαφανιστεί στην Κυψέλη- Ταυτοποιήθηκε η σορός της

Αυλαία μπαίνει στο θρίλερ της εξαφάνισης της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκούλια, μετά τα αποτελέσματα της εξέτασης…

23 Φεβρουαρίου 2024

Κοπή πίτας και βραβεύσεις αθλητών από τον Α.Σ. Υπέρτατη Αλήθεια-Συνεργασία

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα και σε μια γεμάτη αίθουσα από αθλητές, γονείς και μέλη του…

23 Φεβρουαρίου 2024

Οι αγώνες του Γ.Σ. Βόλου στο βόλεϊ το Σαββατοκύριακο

Εκτός έδρας αγωνίζεται αύριο Σάββατο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ Βόλου με αντίπαλο την ισχυρή…

23 Φεβρουαρίου 2024