Αθλητισμός

Εβδομάδα εξελίξεων στον Ολυμπιακό Βόλου

Εβδομάδα εξελίξεων έρχεται στον Ολυμπιακό Βόλου μια και θα τεθούν προς επίλυση μία σειρά από ζητήματα που απασχολούν την ομάδα. Από τη στιγμή που θα ανακοινωθούν τα ονόματα της νέας διοικούσας επιτροπής θα πάρει σειρά το θέμα του προπονητή (ακούγεται έντονα το όνομα του Γιώργου Βαζάκα, ενώ στα υπόψιν είναι οι Αμαματίδης, Παντέλης και Παπαματθαιάκης), αλλά και τα μεταγραφικά, ώστε να συγκροτηθεί ένα αξιόλογο ρόστερ που θα διεκδικήσει την άνοδο στη Football League.

 

Από τη στιγμή που οι Παναγιώτης Μποτσιβάλης και Ευριπίδης Τσιμπανάκος ήλθαν σε συμφωνία για να συνεχίσουν μαζί στον Ολυμπιακό όλα φαίνεται να μπαίνουν σε μία σωστή σειρά με την εβδομάδα που ξεκινά να σηματοδοτεί διάφορες εξελίξεις.
Αύριο Δευτέρα αναμένεται η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με τα ονόματα των παραγόντων που θα απαρτίζουν τη νέα διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σε αυτή θα μετέχουν οι κ.κ. Μποτσιβάλης και Τσιμπανάκος από τις θέσεις του προέδρου και του αντιπροέδρου αντίστοιχα, ενώ είναι άγνωστο αν θα συμπεριληφθεί ο επιχειρηματίας από την Αθήνα που συμφώνησε να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα. Αυτό θα εξαρτηθεί από τη δική του διάθεση.
Από κει και πέρα, αναμένεται η επιτροπή να έχει στη σύνθεσή της κάποιους εκ των χορηγών της ομάδας, ενώ θα συνεχίσει να είναι μέλος της και ο Τζόναθαν Βαΐτσης. Ωστόσο, δεν θα είναι γενικός αρχηγός, καθώς θα συνδράμει από άλλο πόστο. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι στην επιτροπή θα υπάρχει και εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη, που φέτος θα έχει πιο ενεργό ρόλο στα θέματα του ποδοσφαίρου.
Μόλις η νέα διοικούσα επιτροπή πάρει το επίσημο χρίσμα τότε θα προχωρήσει και ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά. Φυσικά, πρώτα θα ξεκαθαρίσει το ποιος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν έναν έμπειρο προπονητή, που να γνωρίζει την κατηγορία και να έχει θητεύσει σε ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό. Επιθυμούν να δώσουν τα…κλειδιά της ομάδας σε έναν άνθρωπο που θα εμπνέει σεβασμό και θα μπορεί να κρατά τις ισορροπίες στα αποδυτήρια.
Ήδη ακούγεται έντονα το όνομα του Γιώργου Βαζάκα και σύμφωνα με πληροφορίες του έχει ήδη γίνει η σχετική κρούση. Θυμίζουμε ότι ο Γρεβενιώτης τεχνικός έχει δουλέψει και παλαιότερα στον Ολυμπιακό με επιτυχία, ενώ τον είχε οδηγήσει στη Β’ Εθνική τη σεζόν 1998-99. Ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος, αφού στα υπόψιν των «ερυθρολεύκων» βρίσκονται και άλλοι έμπειροι προπονητές, όπως οι Περικλής Αμανατίδης, Νίκος Παντέλης και Μανώλης Παπαματθαιάκης
Όταν τελειώσει το θέμα του προπονητή, σειρά θα πάρει η στελέχωση του ρόστερ. Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι ανανέωσε ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, ενώ η πρώτη μεταγραφή θα είναι ο Στάθης Ρόκας.
Η διοικούσα επιτροπή θα επιδιώξει να κρατήσει γύρω στους 10 ποδοσφαιριστές από το περσινό έμψυχο δυναμικό. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε τα ονόματα των Σταύρου, Κέρι, Κατσούλη, Αναστασίου. Με όλους θα γίνει κάποια συζήτηση και μόλις οριστικοποιηθεί ποιοι θα μείνουν τότε θα γίνουν και οι υπόλοιπες κινήσεις για την κάλυψη των κενών. Σε σχέση με πέρυσι, που η ομάδα ξεκίνησε από το «μηδέν», θα υπάρχει ένας κορμός και αυτό φυσικά είναι πολύ θετικό.
Το βέβαιο είναι πως ο Ολυμπιακός θα ..ψωνίσει από το πάνω ράφι. Στην ομάδα θα έλθουν ποδοσφαιριστές ικανοί προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ρόστερ ικανό να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις, δείχνοντας εξ αρχής ότι θα διεκδικήσει την άνοδο. Πάντως, για οτιδήποτε μεταγραφικό θα υπάρχει η σχετική συνεννόηση του προπονητή και του νέου τεχνικού διευθυντή με τους κ.κ. Μποτσιβάλη και Τσιμπανάκο.

Έκτακτη Γ.Σ.στους παλαιμάχους
Το Δ.Σ. της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου καλεί όλα τα μέλη του συλλόγου να παρευρεθούν σε έκτακτη γενική συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13/6/2017 και ώρα 20.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «ΠΑΡΚ» με θέματα συζήτησης:
– Ενημέρωση σχετικά με το νέο ποδοσφαιρικό σύλλογο στην πόλη μας.
– Ενημέρωση για τα δημοσιεύματα στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο τις τελευταίες μέρες.
– Διάφορα ζητήματα που αφορούν την εσωτερική λειτουργία του συλλόγου.
Παρακαλούνται όλα τα μέλη να δώσουν το «παρών». Σημειώνεται, ότι αν δεν υπάρχει απαρτία η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο τόπο και στην ίδια ημερομηνία στις 21.00

 

Ανακοίνωση της Δ.Ε. μπάσκετ
Περαστικά εύχεται η Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στον παλαίμαχο διαιτητή Κώστα Κορομηλά λόγω πρόσφατου προβλήματος υγείας. Αναλυτικά: «H Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Α.Σ. «Ολυμπιακός Βόλου 1937» εύχεται περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στο μέλος της ΚΕΔ και συντοπίτη μας Κώστα Κορομηλά από την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του και με το καλό να επιστρέψει γερός και υγιής κοντά μας».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Share

Πρόσφατα άρθρα

«Παραδώσαμε τα «κλειδιά» αλλά θα είμαστε κοντά» τονίζει η Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ της Νίκης

Τις θερμές της ευχαριστίες προς όλους όσοι συνέβαλαν στο να ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά με…

30 Μαΐου 2024

Ομαλά οι πανελλαδικές στη Μαγνησία – Στο 76,7% η συμμετοχή

Ομαλά ξεκίνησαν οι πανελλαδικές εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ στη Μαγνησία στο μάθημα των Νέων Ελληνικών.…

30 Μαΐου 2024

Συνεργασία με την Πρότυπη Ακαδημία ο Ίωνας – Νέοι προπονητές στην ανδρική ομάδα οι Π. Νάνης και Π. Τύμπας

Σε μια καινοτόμα ενέργεια προχώρησε ο Ίωνας. Το Διοικητικό Συμβούλιο με επικεφαλής τον πρόεδρο Στέφανο…

30 Μαΐου 2024

Πανελλαδικές 2024: Για το βιβλίο και με κείμενο του Μενέλαου Λουντέμη τα θέματα στα Νέα Ελληνικά για τα ΕΠΑΛ

Άρχισαν σήμερα, Πέμπτη 30 Μαΐου, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 με το μάθημα των Νέων Ελληνικών…

30 Μαΐου 2024

Διακοπή νερού στον Βόλο

Από τη ΔΕΥΑΜΒ ανακοινώνεται ότι: Αύριο Παρασκευή 31/5/2024 από τις 08:00 έως τις 12:00 θα…

30 Μαΐου 2024

ΜΠΑΣΚΕΤ: Έμαθε αντιπάλους στο Παγκόσμιο ο Προμηθέας

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Σχολείων, που θα διεξαχθεί στην Κίνα από…

30 Μαΐου 2024