Ροή

Εύα Καϊλή: Αυτοί οι πρώην υπουργοί μου είχαν κάνει bullying και σεξιστικά σχόλια

Με ιδιαίτερα σκληρά λόγια μιλά η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή για τρεις πρώην βουλευτές και υπουργούς επί κυβερνήσεων Γιώργου Παπανδρέου, για τους οποίους λέει ότι τις έκαναν bullying με σεξιστικά σχόλια.

Μιλώντας στην εφημερίδα Παραπολιτικά και στην δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, η Εύα Καϊλή ξέσπασε όταν ρωτήθηκα αν έχει δεχθεί bullying και σεξιστικά σχόλια.

«Υπάρχουν και στο εξωτερικό τέτοιες περιπτώσεις, ενώ υπήρξαν και εδώ πολύ περισσότερες. Είμαστε μια πολύ κλειστή κοινωνία. Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Είχα καταγγείλει τρεις υπουργούς της δικής μου κυβέρνήσης στο Πειθαρχικό του κόμματός μου, οι οποίοι πλέον δεν είναι στην πολιτική σκηνή και εύχομαι να μην επιστρέψουν, γιατί μια συγγνώμη δεν είπαν ποτέ. Ο Καστανίδης, ο Ξυνίδης και ο Κουτμερίδης είχαν κάνει υποτιμητικά σχόλια, όχι για τις απόψεις μου, αλλά για το ποια είμαι εγώ που μιλάω. Οι… ογκόλιθοι αυτοί, που δεν άφησαν και τίποτα πίσω τους. Αυτές τις συμπεριφορές έπρεπε να τις καταγγείλει ο ίδιος ο Παπανδρέου και δεν το έκανε. Πιστεύω ότι μια γυναίκα όπως η Φώφη Γεννηματά τέτοιες συμπεριφορές δεν θα τις ανεχόταν».

Μάλιστα, η Εύα Καϊλή απάντησε και στο πως ένιωσε όταν ο Σωκράτης Ξυνίδης την αποκάλεσε «καλτσοδέτα». «Αισθάνθηκα ότι αυτό θα τον χαρακτηρίζει σε όλη του τη ζωή, γιατί εγώ είμαι γυναίκα. Όταν ένας άνδρας εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο, κάτι δείχνει για εκείνον. Λυπήθηκα πολύ για τις γυναίκες της οικογένειάς του».

Πάντως, η ευρωβουλευτής μίλησε και και για το αν είναι στα σχέδια της η γέννηση ενός παιδιού ενώ όπως είπε στην προσωπική της ζωή είναι πολύ καλά. «Έχω προσωπική ζωή, απλά το να μπορέσω να μπω στη διαδικασία να κάνω και παιδιά θέλει περισσότερο χρόνο. Ξέρω ότι είναι κάτι που θα το ήθελα, αλλά για να το θέλεις πρέπει να βρεις τον σωστό άνθρωπο να σου το προκαλέσει. Εγώ είμαι σε μια κατάσταση που, ναι, το βλέπω ότι μπορεί να γίνει, και σύντομα, αλλά δεν είναι κάτι που έχω βάλει στα «πρέπει» μου».

Πηγή www.iefimerida.gr

Share

Πρόσφατα άρθρα

Συναντήσεις του Προέδρου Λιμενικών στο Υπουργείο Ναυτιλίας

Σειρά από συναντήσεις πραγματοποίησε το προεδρείο της Π.Ο.Λ. στο ΥΝΑΝΠ αποτελούμενο από τον Βολιώτη Πρόεδρο…

25 Δεκεμβρίου 2023

Μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητοπολίτου Δημητριάδος κι Αλμυρού κ. Ιγνατίου για τα Χριστούγεννα 2023

    «Μυστήριον ξένον, ορώ και παράδοξον!» Αγαπητοί μου Πατέρες και αδελφοί, παιδιά μου εν…

25 Δεκεμβρίου 2023

«Υπάρχουν πολλά να σας πω» – Όταν ο Τόλκιν έστελνε γράμματα στα τέσσερα παιδιά του, ως άλλος Άι Βασίλης

Στις 24 Δεκεμβρίου του 1920, ο γνωστός μας από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» Τζ. Ρ.Ρ.…

24 Δεκεμβρίου 2023

Πόλη – φάντασμα η Βηθλεέμ: «Δεν έχουμε ξαναδεί Χριστούγεννα σαν κι αυτά»

Ένα πέπλο θλίψης καλύπτει τη Βηθλεέμ, λόγω του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας, όπου ο…

24 Δεκεμβρίου 2023

Βασίλης Καρράς: Η τελευταία επιθυμία του τραγουδιστή – Πού θα γίνει η κηδεία του

Ο Βασίλης Καρράς έπειτα από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε εδώ και καιρό, έφυγε από…

24 Δεκεμβρίου 2023

Ο «μαραθώνιος» για να σωθεί ο 14χρονος από την Άρτα που κατέρρευσε στα κάλαντα – Χρειάστηκε να φτάσει στην Αθήνα για ΜΕΘ

Από τέσσερα νοσοκομεία χρειάστηκε να περάσει το παιδί που παρουσίασε εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ είχε βγει…

24 Δεκεμβρίου 2023