Αθλητισμός

Έτοιμος για νίκη ο Βόλος στο σημερινό παιχνίδι με Ατρόμητο

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα στις 4 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Ο Βόλος θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και με νίκη θα κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για τη συμμετοχή του στα πλέι οφ.

Στο τέταρτο παιχνίδι έδρας για τον δεύτερο γύρο του φετινού πρωταθλήματος οι «κυανέρυθροι» θέλουν να πάρουν το πρώτο «τρίποντο», που θα είναι και το πρώτο μέσα στο 2023, καθώς μετρούν τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς από ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναιτωλικό. Σε αντίθεση με τα εκτός έδρας παιχνίδια, όπου σε πέντε αναμετρήσεις έχουν να επιδείξουν δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα από τον Άρη.

Η επιτυχία της περασμένης Δευτέρας επί του Λεβαδειακού εκτός έδρας με το ευρύ 3-0 έχει επιδράσει θετικά στην ψυχολογία των παικτών του Κώστα Μπράτσου, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά πως με νίκη στο σημερινό παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Ατρόμητος, «κλειδώνουν» μία θέση για τα πλέι άουτ.

Θα απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και θα αυξήσουν τη διαφορά από τον Ατρόμητο, ενώ σε περίπτωση που δεν κερδίσει ο Άρης τον Παναθηναϊκό στο «Κλ. Βικελίδης» οι «κυανέρυθροι» θα εδραιωθούν στην 5η θέση.

Ο Κώστας Μπράτσος θα στερηθεί και σήμερα των υπηρεσιών δύο βασικών ποδοσφαιριστών, όπως είναι οι Ζαν Μπαριέντος και Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, λόγω των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. Το ευχάριστο είναι πως ο Τάσος Τσοκάνης μετά από τρεις μήνες απουσίας είναι έτοιμος να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του στην ομάδα (ήταν στην αποστολή του προηγούμενου αγώνα με τον Λεβαδειακού δίχως να αγωνιστεί), ενώ διαθέσιμος είναι και ο νεοαποκτηθείς Εργκούς Κάτσε.

Οι Μίκαελ Τσιρίνος και Φελίπε Πιρές βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί στο νέο τους ποδοσφαιρικό περιβάλλον, με την ομάδα του Βόλου να περιμένει πολλά από την παρουσία τους μέσα στο γήπεδο.

Το πιθανότερο είναι να δούμε μία αλλαγή στο βασικό σχήμα του Βόλου, σε σχέση με την αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Λεβαδειακό, καθώς ο Κώστας Μπράτσος έμεινε ευχαριστημένος από την ομάδα και την εικόνα που παρουσίασε.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι Κλέιμαν, Κότνικ, Άλχο, Λούνα, Εσκοβάλ, Σιέλης, Τσοκάνης, Γκάγκι, Τσιρίνος, Ντέλετιτς, Πιρές, Κούτσιας, Σι, Πίρινεν, Μεσκίδα, Κάτσε, Τάχατος, Μεταξάς, Καρτάλης και Ασλανίδης.

Ο Ατρόμητος
Η ομάδα του Ατρομήτου δεν έπαιξε την περασμένη αγωνιστική με την ΑΕΚ στο Περιστέρι, λόγω της γνωστής υπόθεσης με τα δοκάρια, τα οποία μετρήθηκαν και ήταν πιο κοντά. Η υπόθεση εκδικάστηκε και αναμένεται η ετυμηγορία του αθλητικού δικαστή της Σούπερ Λιγκ, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα γίνει το παιχνίδι ή θα το κερδίσει η ΑΕΚ στα «χαρτιά».

Στην τελευταία έξοδό του ο Ατρόμητος απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως τα τρία τελευταία παιχνίδια που έδωσε στο πρωτάθλημα, με Λαμία εκτός, Ολυμπιακό εντός και ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έληξαν ισόπαλα με το ίδιο σκορ (1-1).

Διαιτητής ο Τσακαλίδης
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από την ΕΠΣ Χαλκιδικής. Βοηθοί του θα είναι οι Παντελής Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής) και Σπύρος Βασιλόπουλος (Έβρου). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Τσιμεντερίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης. Στο VAR θα είναι ο Κουμπαράκης από την ΕΠΣ Κυκλάδων και AVAR ο Χριστάκογλου από την Χαλκιδική.

Τα εισιτήρια με Ατρόμητο
H ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι σήμερα Κυριακή τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ατρόμητο θα διατίθενται από τις 13.00 από τα εκδοτήρια στη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής: Θύρα VIP 50 ευρώ. Όλες οι υπόλοιπες θύρες (σκέπαστρο) 10 ευρώ.
Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα, ενώ για τους κατόχους των απλών εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος (στην 2η πεζογέφυρα).

Share

Πρόσφατα άρθρα

Επιστημονικές διαλέξεις από το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (https://ds.uth.gr/)  διοργανώνει δύο νέες επιστημονικές διαλέξεις, στο πλαίσιο της σειράς ανοικτών…

12 Μαρτίου 2024

Διάλεξη στις Σταγιάτες για το επικίνδυνο για την ελιά βακτήριο Ξυλλέλα

Διάλεξη στις Σταγιάτες για το επικίνδυνο για την ελιά βακτήριο Ξυλλέλα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο…

12 Μαρτίου 2024

Ερωτήσεις της “Συμμαχίας για τον Βόλο” για το “Βάκης Παρασκευόπουλος” και την αγροτική οδοποιία στα Μελισσάτικα

Ερωτήσεις, όπως αναφέρει, για την κακή κατάσταση της αίθουσας του Κλειστού Γυμναστηρίου «Βάκης Παρασκευόπουλος» και…

12 Μαρτίου 2024

Ψύχραιμα

  Ο μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος μέχρι και να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τον γάμο των…

12 Μαρτίου 2024

Αστακούς

Μετά τα δημοσιεύματα για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη με αστακοκάραβα,…

12 Μαρτίου 2024

Στον Βόλο ο Β. Κοντοζαμάνης

  Με φόρα στην μάχη των ευρωεκλογών έχει μπει ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα…

12 Μαρτίου 2024