Αθλητισμός

Ες αύριον τα σπουδαία…

Στην αυριανή γενική συνέλευση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα αποφασιστεί ποιος θα αναλάβει τα ηνία της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου. Στην αίθουσα Forum είναι προγραμματισμένη η Γ.Σ. των μελών του Ερασιτέχνη στις 18.30, δίχως να έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα ηγηθεί του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι τα εξής: Ο κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης έχει καταθέσει πρόταση στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, προκειμένου να συνεχίσει να ηγείται της ομάδας, θεωρώντας μάλιστα, πως δεν πρόκειται για πρόταση, αλλά για το πλάνο της νέα χρονιάς. Κι αυτό, καθώς όπως υποστηρίζει ο κ. Μποτσιβάλης, βάσει του συμφωνητικού που υπέγραψε πέρυσι με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη, η θητεία της διοικούσας επιτροπής είναι για 1+1 χρόνο. Αυτό, βέβαια, δεν το ενστερνίζεται το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, αλλά ούτε και η πλευρά του Ευριπίδη Τσιμπανάκου. Ο τελευταίος μαζί με τον Γιάννη Κουφιδάκη επιθυμούν να αναλάβουν τη διοίκηση του τμήματος και θα παρουσιαστούν αύριο στη γενική συνέλευση, καταθέτοντας την πρότασή τους και παρουσιάζοντας το πλάνο τους. Βάσει, των όσων ανέφερε ο κ. Κουφιδάκης, εφόσον αναλάβουν από κοινού με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα ανακοινωθεί άμεσα ο προπονητής με τον οποίο έχουν έρθει σε συμφωνία (αυτός αναμένεται να είναι ο Γιώργος Βαζάκας), ενώ έχουν μιλήσει με 12 παίκτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων επιθυμούν να συνεργαστούν με τον Ολυμπιακό. Θα μείνουν στην ομάδα και ορισμένοι ακόμη ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ, ενώ έχει κλειστεί και το αθλητικό κέντρο, στο οποίο θα κάνει προετοιμασία η ομάδα. Όσον αφορά την έδρα, επιθυμία τους είναι να επιστρέψει η ομάδα στο ΕΑΚ και γι’ αυτό το σκοπό θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προς τον ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ.

Πάντως, θα πρέπει να τονίσουμε πως η πλευρά Κουφιδάκη-Τσιμπανάκου δεν κατέθεσε πρόταση στον Ερασιτέχνη, όπως αναμενόταν προχθές Παρασκευή. Για το θέμα αυτό ο κ. Κουφιδάκης τοποθετήθηκε με δηλώσεις του τονίζοντας σχετικά: «Στη γενική συνέλευση θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αυτές οι προτάσεις είναι λάθος που κατατίθενται στον Ερασιτέχνη. Δεν έχει δικαίωμα να επιλέξει ο Ερασιτέχνης ποια διοίκηση θα αναλάβει. Το ισχυρότερο όργανο του σωματείου είναι η συνέλευση και αυτή θα αποφασίσει».
Η γενική συνέλευση αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς στην περίπτωση που οι κ.κ. Κουφιδάκης-Τσιμπανάκος ζητήσουν από τα μέλη του Ερασιτέχνη την ομάδα, δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η αντίδραση του Παναγιώτη Μποτσιβάλη. Θα θελήσει η πρότασή του να μπει σε διαδικασία ψηφοφορίας ή θα αποσύρει την πρότασή του; Τα ερωτήματα αυτά θα απαντηθούν αύριο το απόγευμα στην αίθουσα Forum, όπου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση.

Πάντως, θα ήταν ό,τι καλύτερο για τον σύλλογο να υπήρχε συσπείρωση όλων των δυνάμεων του Ολυμπιακού, γύρω από τον Ερασιτέχνη, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί πολύ πιο ενισχυμένη οικονομικά, ενωμένη, με ένα και μοναδικό στόχο. Την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Άλλωστε, ο κ. Κουφιδάκης ήταν σαφής σε πρόσφατες δηλώσεις του: «Το να είμαστε, όλοι μαζί δεν είναι άσχημη πρόταση. Έβαλε κάποια χρήματα κ. Μποτσιβάλης πέρυσι, που δεν είναι εύκολο να τα βάλει κάποιος παράγοντας στην Γ’ Εθνική. Δεν είναι σωστό, έναν πρόεδρο που έχει βάλει χρήματα και έχει τη δυνατότητα να ξαναβάλει, να τον πετάς. Να δούμε, αν υπάρχει σημείο επαφής. Μπορεί να μην υπάρχει. Βέβαια, η πρόταση η δική μου με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο ισχύει. Έχουμε βρει κάποιους ανθρώπους που βάζουν χρήματα, 50 περίπου άτομα, τα οποία θα βάλουν – συνολικά – ένα σημαντικό ποσό, ενώ εμείς (σ.σ. Κουφιδάκης, Τσιμπανάκος) βάζουμε τα σοβαρά ποσά, για να βγει η χρονιά. Νομίζω, όμως, ότι θα είμαστε πιο ισχυροί, ως ομάδα, αν υπάρχει αυτή η ένωση».

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

ΝΑΤΟ: Ποιες χώρες ξοδεύουν τα περισσότερα για αμυντικές δαπάνες – Η θέση της Ελλάδας

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση που έκανε ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, με την οποία έφερε…

12 Φεβρουαρίου 2024

«Βόμβα» της πρώην αντιπροέδρου του ΣτΕ για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια – «Μόνο με συνταγματική αναθεώρηση»

Με τις απόψεις των οκτώ καθηγητών Συνταγματικού Δικαίου που χαρακτηρίζουν το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά…

12 Φεβρουαρίου 2024

Περιπέτεια στον αέρα για τον Στέφανο Κασσελάκη – Το αεροπλάνο δεν προσγειώθηκε

Περιπέτεια στον αέρα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη και τους συνεργάτες του το…

12 Φεβρουαρίου 2024

Δημογραφική κρίση – Σκέψεις για επίδομα εξωσωματικής γονιμοποίησης

Με τον ελληνικό πληθυσμό να γερνά και τις γεννήσεις να λιγοστεύουν, ανάγοντας το δημογραφικό σε…

12 Φεβρουαρίου 2024

Νέα καμπάνια κατά της ηλεκτρονικής απάτης – Τι να προσέχετε

Νέα καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ηλεκτρονική απάτη με το μήνυμα «Κάποιες Ειδοποιήσεις είναι…

12 Φεβρουαρίου 2024

Επίθεση σε αστυνομικό – Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Θύμα επίθεσης από αγνώστους έπεσε το μεσημέρι της Δευτέρας (12/2) ένας αστυνομικός, που βρισκόταν εκτός…

12 Φεβρουαρίου 2024