Αθλητισμός

Έρχεται στον Βόλο ως πρωταθλητής o Μίκαελ Τσιρίνος

Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Ολίμπια ο Μίκαελ Τσιρίνος και ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Βόλο, με τον οποίο έχει έρθει σε προφορική συμφωνία. Στον αγωνιστικό τομέα οι «κυανέρυθροι» προετοιμάζονται για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα στην Τρίπολη την προσεχή Τετάρτη.

O Μίκαελ Τσιρίνος χθες τα ξημερώματα έδωσε το τελευταίο παιχνίδι με την Ολίμπια κόντρα στην Μονταγκούα, στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος της Ονδούρα. Η ομάδα του νίκησε με 2-0, ο ίδιος σκόραρε στο 69′ το δεύτερο τέρμα  της Ολίμπια και αποχωρεί πρωταθλητής από τον σύλλογο στον οποίο αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια. Η Ολίμπια είχε επικρατήσει με 1-0 και στο πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός τις προσεχείς μέρες αναμένεται να έρθει στον Βόλο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή τους στους «κυανέρυθρους», αφού πρώτα περάσει με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Εφόσον όλα πάνε καλά και ο ποδοσφαιριστής υπογράψει στον Βόλο, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με τους «κυανέρυθρους» από τον Ιανουάριο και μετά, ενώ είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι προέρχεται από συνεχή αγωνιστική δράση, καθώς το πρωτάθλημα της Ονδούρας δεν διεκόπη για το Μουντιάλ.

Ο ποδοσφαιριστής δεν θα υπολείπεται αγωνιστικού ρυθμού και το μόνο που θα πρέπει να φροντίσει είναι να μπει γρήγορα στο κλίμα της νέας του ομάδας, παίζοντας για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Ανοιχτό παραμένει και το θέμα της απόκτησης του Πορτογάλου αμυντικού μέσου, Πέδρο Σα, για τον οποίο ο Βόλος έχει δείξει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει. Εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται τις προσεχείς μέρες, όπου θα ξεκαθαρίσει κι αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του Βόλου ο Χαβιέ Ματίγια. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν ο Ματίγια θα παραμείνει στον Βόλο ή θα λυθεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπως έχει ακουστεί έντονα τις τελευταίες μέρες.

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ποιοι είναι οι πιο πλούσιοι άνθρωποι του κόσμου για το 2023; Ζαλίζουν οι περιουσίες τους

Το 2023 σημοτοδοτήθηκε και από την παγκόσμια οικονομική κρίση, από την οποία επλήγησαν εκατομμύρια πολίτες…

23 Δεκεμβρίου 2023

Συναγερμός για την εξαφάνιση 52χρονης

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση Σταυρούλας Γκουγκουλιά από την περιοχή της Κυψέλης,…

23 Δεκεμβρίου 2023

Έγκλημα στα Καλύβια: Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτό που συνέβη, λέει η μητέρα του 16χρονου

Προθεσμία για το πρωί της Τετάρτης προκειμένου να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε από τον Ανακριτή…

23 Δεκεμβρίου 2023

32χρονη γέννησε δύο μωρά, από δύο μήτρες, σε δύο ημέρες

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ με δύο μήτρες γέννησε δύο φορές σε δύο ημέρες, μετά από…

23 Δεκεμβρίου 2023

Το φετινό Ημερολόγιο του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου

Στη διάθεση των φίλων του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου βρίσκεται ένα καλαίσθητο ημερολόγιο για το…

23 Δεκεμβρίου 2023

Ο Γιώργος Παπαδάμ μετά την ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου

Ο επικεφαλής της μειοψηφίας του δήμου Ρ. Φεραίου Γιώργος Παπαδάμ μετά την ορκωμοσία του νέου…

23 Δεκεμβρίου 2023