Αθλητισμός

Επιζητά τη ρεβάνς από την Αναγέννηση Κ. αύριο η Νίκη

Τη ρεβάνς για την ήττα του α’ γύρου επιζητά από την Αναγέννηση Καρδίτσας η Νίκης στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής στον Βόρειο όμιλο της Σούπερ Λιγκ 2. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί αύριο Δευτέρα στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης με ώρα έναρξης τις 15.00.

Η Νίκη είχε γνωρίσει απρόσμενη ήττα με 2-0 από την Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Σ’ ένα ματς το οποίο ήλεγχε απόλυτα και δεν απειλούταν καθόλου, δέχθηκε δύο τέρματα σε ανύποπτες στιγμές, με συνέπεια να χάσει τρεις πολύτιμους βαθμούς. Αυτούς θα κυνηγήσει αύριο απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» στην προσπάθεια να παραμείνει στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά το συγκρότημα του Γιώργου Τυριακίδη αμέσως μετά τις λαμπρές επιτυχίες σε βάρος του Λεβαδειακού και της Νίκης ακολούθησε πτωτική πορεία. Σε δέκα αγωνιστικές πανηγύρισε μόλις μία νίκη, έφερε τρεις ισοπαλίες και υπέστη έξι ήττες. Επίσης αποτελεί τη μοναδική ομάδα του Βορείου ομίλου που δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας.

Αυτό βέβαια σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να κάνει τους «κυανόλευκους» να πιστέψουν ότι θα έχουν εύκολο έργο. Άλλωστε η αποστολή τους γίνεται ακόμη πιο δύσκολη, αφού το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης, όπου ο αγωνιστικός χώρος δεν έχει καμία σχέση με αυτόν του Πανθεσσαλικού.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος «πονοκεφαλιάζει» για το αριστερό άκρο της άμυνας. Τόσο ο Αντώνης Αναστασίου, όσο και ο Ζοζέφ Αντουάν Ναά ταλαιπωρούνται από τραυματισμό και αν δεν καταφέρνουν να παίξουν θα πρέπει να γίνει κάποια εσωτερική αλλαγή. Για το συγκεκριμένο πόστο υποψήφιοι είναι οι Σάββας Τοπαλίδης και Πάτρικ Μπαχανάκ με επικρατέστερο τον πρώτο.

Αντίθετα η κατάσταση της υγείας του Χρήστου Τζιώρα, που είχε προσβληθεί από ίωση, βελτιώθηκε και λογικά προλαβαίνει την αυριανή αναμέτρηση. Στην αποστολή αναμένεται να βρίσκεται και ο Ταμάζ Μακατσάρια, αλλά το αν θα αγωνιστεί είναι θέμα της τεχνικής ηγεσίας. Επίσης ο Παύλος Κυριακίδης εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα το σύστημα θα είναι 4-3-3 ως εξής: Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γκαραβέλης, ενώ στα μετόπισθεν θα τοποθετηθούν οι Κάσσος (δεξιά), Τοπαλίδης ή Αναστασίου (αριστερά), Στίκας και Ανδρέου (στόπερ). «Εξάρι» θα είναι ο Κυριακίδης με εσωτερικούς μέσους τους Παναγιωτίδη και Γαβριηλίδη. Την επιθετική τριπλέτα θα απαρτίζουν οι Πολίτης, Μιράντα (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα) και Τζιώρας (κορυφή).

Τέλος, διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Φουστάνας της ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ από την ίδια ένωση προέρχονται και οι βοηθοί Νίκος Τοροσιάδης και Θανάσης Μπουτσίκος. Χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελεί ο Γιώργος Λιόλιος που ανήκει στην ΕΠΣ Λάρισας.

Share
Ετικέτες: Νίκη Βόλου

Πρόσφατα άρθρα

Μία νίκη ο Βόλος επί του Άρη στο “Κλ. Βικελίδης”

Βόλος και Άρης έχουν αναμετρηθεί 11 φορές σε επίσημα παιχνίδια, όλα για το πρωτάθλημα της…

25 Φεβρουαρίου 2024

Πανέτοιμος ο Άρης για την αναμέτρηση με τον Βόλο

Ο Άρης δηλώνει έτοιμος για το σημερινό παιχνίδι με τον Βόλο, με τους «κίτρινους» να…

25 Φεβρουαρίου 2024

Μήπως έχουν λάθος αιτήματα οι αγρότες;

  Τoυ Γιώργου Νάνου, καθηγητή Δενδροκομίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Να ξεκαθαρίσουμε ότι είμαι από αγροτική οικογένεια…

25 Φεβρουαρίου 2024

Ανήλικος ο δράστης του χθεσινού άγριου επεισοδίου βίας στην Κεντρική πλατεία – Ενημερώνεται ο Εισαγγελέας

Και δεύτερο περιστατικό βίας μέσα σε μία εβδομάδα μεταξύ νεαρών ατόμων -και συγκεκριμένα ανηλίκων- έλαβε…

25 Φεβρουαρίου 2024

Άγριος καυγάς αλλοδαπών κατέληξε σε μαχαίρωμα

Τρόμος το βράδυ του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου στην Εύβοια. Σύμφωνα με το evima.gr γύρω στις…

25 Φεβρουαρίου 2024

Αλεξέι Ναβάλνι: Θρίλερ με την κηδεία του – Ο Πούτιν θέλει να γίνει… ήσυχα, καταγγέλλουν συνεργάτες του

Με τη μητέρα του Αλεξέι Ναβάλνι να καταγγέλλει ότι το σύστημα Πούτιν την εκβίαζε να…

25 Φεβρουαρίου 2024