Αθλητισμός

Επιτυχίες του ΟΜΑΘ σε αγώνες στη Β. Ελλάδα

Άκρως επιτυχημένη θεωρείται η παρουσία των αθλητών του Ο.Μ.Α.Θ. στους δύο αγώνες που έγιναν στην Βόρεια Ελλάδα τα δύο περασμένα Σαββατοκύριακα αφού ούτε λίγο ούτε πολύ αθλητές του σωματείου κατέκτησαν δύο νίκες και μία τρίτη θέση ενώ συνολικά η εμφάνιση όλων των αθλητών κρίνεται θετική.
Εκκίνηση από την ανάβαση Νιγρίτας και δεν μπορούμε παρά να σταθούμε στην επιβλητική νίκη του Πάνου Αναστασίου στη κατηγορία 1400-1600 κ.εκ. που ήταν και ο μοναδικός εκτός της Formula Saloon Turbo που κατέβηκε κάτω από δύο λεπτά και μάλιστα και στα δύο σκέλη.
Στην τρίτη θέση της κατηγορίας 1400-1600 κ.εκ. ανέβηκε ο Άγγελος Χατζηαγγελάκης ενώ οι Θανάσης Τσιτσιγιάννης και Γιώργος Σανίδας μάζεψαν πολύτιμες εμπειρίες με τον πρώτο για την συνέχεια του κυπέλλου ασφάλτου και τον δεύτερο να μαζεύει αγωνιστικά χιλιόμετρα.
Στην κατηγορία 1600-2000 κ.εκ. ο Βίκτωρ Σαρρής ήταν και φέτος ο ταχύτερος αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο πως στην συγκεκριμένη ανάβαση δεν έχει αντίπαλο. Κλείνοντας πάμε στο Rally Sprint Φίλλιπος όπου οι Τσιτσιγιάννης Θανάσης-Τσιτσιγιάννη Αλεξία πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση κατακτώντας την τέταρτη θέση στην κατηγορία με τον υψηλότερο ανταγωνισμό. Μπαμπάς και κόρη μοιράστηκαν αυτοκίνητο και εντυπώσεις για να καταφέρουν να τερματίσουν και να μαζέψουν πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του κυπέλλου. Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές του και τους εύχεται ανάλογη συνέχεια.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Διπλασιασμό κονδυλίων για τον Αναπτυξιακό Νόμο ανακοίνωσε χθες ο υπ. Ανάπτυξης Κ. Σκρέκας

Διπλασιασμό των κονδυλίων για τον Αναπτυξιακό Νόμο και ειδικότερα για τον πρώτο κύκλο της μεταποίησης,…

28 Ιανουαρίου 2024

Ώρες αγωνίας για τον 28χρονο που πήγε για μπάνιο στον Αχελώο και εξαφανίστηκε

Ώρες αγωνίας στο Μεσολόγγι για τον εντοπισμό του 28χρονου ο οποίος χθες το απόγευμα πήγε…

28 Ιανουαρίου 2024

Νέο εργαλείο για προσωποποιημένη σύγκριση τιμών ενέργειας στο e-Καταναλωτής – Οι άμυνες απέναντι στην ακρίβεια

Νέο εργαλείο προσωποποιημένης σύγκρισης τιμών για την αλλαγή συμβολαίου ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου σχεδιάζεται…

28 Ιανουαρίου 2024

Ανθρωποκυνηγητό για τον «δράκο των ασανσέρ» που επιτέθηκε σε δύο ανήλικες

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του…

28 Ιανουαρίου 2024

«Έρωτες, έρωτες, έρωτες» από τον Βαγγέλη Ραπτόπουλο

Της Μαρίας Αλμπανίδου, νομικού MSc Ποινικού και Εγκληματολογικού Δικαίου, αρθρογράφου, ποιήτριας Καλημέρα, καλημέρα αγαπημένες και…

28 Ιανουαρίου 2024

Συνελήφθη διακινητής την ώρα που επιβίβαζε μετανάστες σε βαν

Ένας αλλοδαπός διακινητής μεταναστών, συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής σε περιοχή των Λαγυνών Έβρου. Πιάστηκε…

28 Ιανουαρίου 2024