Τοπικά

Επιτροπή Αγώνα: “Δεκάδες ψέματα Μπέου σε ένα βίντεο – Δεν γνώριζε τα στοιχεία της μελέτης που κατέθεσε για το εργοστάσιο σκουπιδιών”

 

Σειρά από ψέματα, όπως τα χαρακτηρίζει, που αφορούν το μέλλον της πόλης μέσα από επενδύσεις του Δήμου Βόλου στο σκουπίδι, το οποίο  θα οδηγείται για καύση στις τσιμεντοβιομηχανίες, παρουσιάζει σε ένα βίντεο η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου που κατηγορήθηκε από τον Α. Μπέο ότι φωνάζει για “χαρτζιλίκια από την ΑΓΕΤ” . Οι δηλώσεις θα αντιμετωπιστούν νομικά με αγωγές και μηνύσεις ενώ το βίντεο παρουσιάζει δηλώσεις Μπέου αναντίστοιχες με τη μελέτη που κατέθεσε για το εργοστάσιο σκουπιδιών, σε έναν μονόλογο σε τηλεοπτική εκπομπή:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ

“Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το θράσος της αυτοαποκαλούμενης Επιτροπής Πολιτών Αγώνα (!) να εμφανίζεται δημόσια και να συνεχίζει την προσπάθεια καλλιέργειες κλίματος τρόμου και ανησυχίας στους πολίτες του Βόλου, προκειμένου να προωθήσει τα ποικίλα συμφέροντα των λίγων ατόμων που την συγκροτούν.

Θα περιμέναμε, ενδεχομένως με καλόπιστη αφέλεια, ότι οι μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν από το επιστημονικά άρτιο και λίαν αξιόπιστο εργαστήριο του Δημόκριτου, και που καταρρίπτουν πανηγυρικά τους μύθους και την οικο – τρομολαγνεία τους, θα τους επέβαλε μια περισυλλογή και αναθεώρηση της στάσης τους, με βάση τα πιο αξιόπιστα επιστημονικά στοιχεία και όχι τις ιδεοληψίες, την ιδιοτέλεια και τις πάσης φύσεως εξαλλοσύνες που χαρακτηρίζουν την μέχρι σήμερα δράση κάποιων εξ αυτών.

Φυσικά διαψευστήκαμε, αφού η ευαισθησία τους φαίνεται πως μόνο την κοινωνία δεν αφορά. Μπορούν να συνεχίσουν, ερήμην της κοινωνίας, την θλιβερή τους προσπάθεια, αφού έχουν άξιους συμπαραστάτες, του τύπου Καρεκλίδη και Δανού, που αποδεικνύουν την δική τους κοινωνική ευαισθησία “φεσώνοντας” το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία και αναζητώντας όλοι μαζί λύσεις για τα προσωπικά τους αδιέξοδα.

Εμείς θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε και να δημιουργούμε με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και με οδηγό την ανάγκη ο Βόλος να καλύψει το χαμένο έδαφος σε σχέση με τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές πόλεις, χωρίς απολιθώματα και νταμάρια να εμποδίζουν τις σκέψεις και την δράση μας”

Share

Πρόσφατα άρθρα

Τροχαίο στο κέντρο του Βόλου

Τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στο κέντρο του Βόλου. Το τροχαίο σημειώθηκε Ιάσονος - Καρτάλη…

27 Μαΐου 2024

ΗΠΑ: Κυνηγοί ανεμοστρόβιλων κατέγραψαν στέγες σπιτιών να σηκώνονται στον αέρα

Ο απολογισμός των θυμάτων από τους ανεμοστρόβιλους και άλλες σφοδρές καταιγίδες στις νότιες ΗΠΑ αυξήθηκε…

27 Μαΐου 2024

Απίστευτο: Αγριογούρουνο “βολτάρει” στην Αγ. Παρασκευή -video

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν σήμερα πριν λίγη ώρα περίοικοι στη συνοικία της Αγ.…

27 Μαΐου 2024

Πυρά της αντιπολίτευσης μετά τα πρόστιμα σε Ασημακοπούλου, ΥΠΕΣ για τη διαρροή των mail

Την έντονη αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης προκάλεσε το πρόστιμο από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων…

27 Μαΐου 2024

Νάξος: 34χρονος υπάλληλος απείλησε με καραμπίνα παρέα στο δρόμο

Αναστάτωση προκλήθηκε στη Νάξο το απόγευμα της Κυριακής (26/5) όταν λίγο έλειψε καβγάς μεταξύ μιας…

27 Μαΐου 2024

Μητσοτάκης από Κέρκυρα: «Εμείς κρατήσαμε την Ελλάδα το δύσκολο καλοκαίρι του 2015»

Στη Κέρκυρα βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης εντείνοντας τις περιοδείες του δύο εβδομάδες πριν από τις…

27 Μαΐου 2024