Τοπικά

Επιτροπή Αγώνα: “Δεκάδες ψέματα Μπέου σε ένα βίντεο – Δεν γνώριζε τα στοιχεία της μελέτης που κατέθεσε για το εργοστάσιο σκουπιδιών”

 

Σειρά από ψέματα, όπως τα χαρακτηρίζει, που αφορούν το μέλλον της πόλης μέσα από επενδύσεις του Δήμου Βόλου στο σκουπίδι, το οποίο  θα οδηγείται για καύση στις τσιμεντοβιομηχανίες, παρουσιάζει σε ένα βίντεο η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου που κατηγορήθηκε από τον Α. Μπέο ότι φωνάζει για “χαρτζιλίκια από την ΑΓΕΤ” . Οι δηλώσεις θα αντιμετωπιστούν νομικά με αγωγές και μηνύσεις ενώ το βίντεο παρουσιάζει δηλώσεις Μπέου αναντίστοιχες με τη μελέτη που κατέθεσε για το εργοστάσιο σκουπιδιών, σε έναν μονόλογο σε τηλεοπτική εκπομπή:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ

“Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το θράσος της αυτοαποκαλούμενης Επιτροπής Πολιτών Αγώνα (!) να εμφανίζεται δημόσια και να συνεχίζει την προσπάθεια καλλιέργειες κλίματος τρόμου και ανησυχίας στους πολίτες του Βόλου, προκειμένου να προωθήσει τα ποικίλα συμφέροντα των λίγων ατόμων που την συγκροτούν.

Θα περιμέναμε, ενδεχομένως με καλόπιστη αφέλεια, ότι οι μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν από το επιστημονικά άρτιο και λίαν αξιόπιστο εργαστήριο του Δημόκριτου, και που καταρρίπτουν πανηγυρικά τους μύθους και την οικο – τρομολαγνεία τους, θα τους επέβαλε μια περισυλλογή και αναθεώρηση της στάσης τους, με βάση τα πιο αξιόπιστα επιστημονικά στοιχεία και όχι τις ιδεοληψίες, την ιδιοτέλεια και τις πάσης φύσεως εξαλλοσύνες που χαρακτηρίζουν την μέχρι σήμερα δράση κάποιων εξ αυτών.

Φυσικά διαψευστήκαμε, αφού η ευαισθησία τους φαίνεται πως μόνο την κοινωνία δεν αφορά. Μπορούν να συνεχίσουν, ερήμην της κοινωνίας, την θλιβερή τους προσπάθεια, αφού έχουν άξιους συμπαραστάτες, του τύπου Καρεκλίδη και Δανού, που αποδεικνύουν την δική τους κοινωνική ευαισθησία “φεσώνοντας” το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία και αναζητώντας όλοι μαζί λύσεις για τα προσωπικά τους αδιέξοδα.

Εμείς θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε και να δημιουργούμε με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και με οδηγό την ανάγκη ο Βόλος να καλύψει το χαμένο έδαφος σε σχέση με τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές πόλεις, χωρίς απολιθώματα και νταμάρια να εμποδίζουν τις σκέψεις και την δράση μας”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το