Αθλητισμός

Επιστρέφει στη δράση εναντίον της Λαμίας ο Βόλος

Στη δράση επιστρέφει η Σούπερ Λιγκ, μετά την απόφαση των διαιτητών να άρουν την αποχή τους. Ο Βόλος θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 7.30 μ.μ. τη Λαμία στο στάδιο «Αθ. Διάκος».

Η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (18/12) συνάντησή των διαιτητών με τον Γιάννη Οικονόμου, Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, φαίνεται πως ήρε τους ενδοιασμούς τους και μέσω ψηφοφορίας αποφάνθηκαν να επιστρέψουν στα γήπεδα.

Έτσι, η μεγάλη κατηγορία θα ανοίξει την αυλαία του δεύτερου γύρου από τον αγώνα της Καισαριανής, όπου αύριο Σάββατο η Κηφισιά θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Βόλος, ο οποίος θα επιδιώξει να αποσπάσει την πρώτη του νίκη εκτός έδρας, έχει δύσκολη αποστολή, καθώς θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τη Λαμία εκτός έδρας, μια ομάδα η οποία φέτος παρουσιάζεται πολύ πιο δυνατή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και με 16 βαθμούς κατέχει την 7η θέση στην κατάταξη. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου στο γήπεδό της έχει μόλις μία ήττα, από τον Παναθηναϊκό στο φινάλε του παιχνιδιού με 2-1, τρεις νίκες με Άρη, Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έχει παραχωρήσει ισοπαλίες σε ΟΦΗ και Ατρόμητο. Μάλιστα, το τελευταίο παιχνίδι έδρας της Λαμίας με τον Ατρόμητο ήταν «χορταστικό» με τις ομάδες να σημειώνουν από τρία τέρματα (3-3). Η ομάδα της Φθιώτιδας προέρχεται από την ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο ματς που έριξε την αυλαία του πρώτου γύρου.

Από την πλευρά του ο Βόλος από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Άνχελ Λόπεθ δείχνει αναγεννημένος, παραμένοντας αήττητος στο πρωτάθλημα σε τρία παιχνίδια. Με τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο τους οι «κυανέρυθροι» απέσπασαν ισοπαλία 1-1 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη, νίκησαν με 1-0 τον Πανσερραϊκό εντός έδρας και πήραν ισοπαλία με τον Ολυμπιακό (2-2) στο Πανθεσσαλικό.

Βέβαια, υπάρχει και η ήττα από τον ΠΑΟΚ με 1-0 στην Τούμπα, στο πρώτο παιχνίδι για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, σ’ ένα ματς όπου ο διαιτητής Ευαγγέλου και ο Περράκης στο VAR στέρησαν από το βολιώτικο συγκρότημα την ισοπαλία, ακυρώνοντας κανονικό γκολ του Παναγιώτη Μωραΐτη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ κατέθεσε αγωγή στους εν λόγω διαιτητές, θεωρώντας ότι με τις αποφάσεις τους αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα εις βάρος της ομάδας του Βόλου.

Θυμίζουμε, ότι η ΠΑΕ Βόλος είχε καταθέσει μήνυση στους δύο διαιτητές για παράνομο στοιχηματισμό και στήσιμο αγώνα.

Οι «κυανέρυθροι» ολοκληρώνουν αύριο την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τη Λαμία, με τον Άνχελ Λόπεθ να μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Γιώργου Μύγα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Ο Αντόνιο Λούνα ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (δεν έπαιξε με τον ΠΑΟΚ) και επιστρέφει. Θυμίζουμε, ότι τραυματίες είναι οι Ζαν Μπαριέντος και Σίμος Παπαδόπουλος.

Share
Ετικέτες: Βολος

Πρόσφατα άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: Γέμισε το Ουίνδσορ λουλούδια και γράμματα

Λουλούδια και γράμματα αφήνουν από το πρωί εκατοντάδες Βρετανοί έξω από τη βασιλική κατοικία, ως…

23 Μαρτίου 2024

Μακελειό στη Μόσχα: «Προσποιήθηκα ότι ήμουν νεκρή» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες όσων επέζησαν

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως από την τρομοκρατική επίθεση που έλαβε χώρα το…

23 Μαρτίου 2024

Ξυλοκόπησαν άνδρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου

Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όταν ομάδα ατόμων προσέγγισε άνδρα…

23 Μαρτίου 2024

2.000 ετών Πύργος στην Ανδριανούπολη θα έχει θέα… την Ελλάδα

Ο 2.000 ετών Πύργος της Μακεδονίας στην Αδριανούπολη θα προσφέρει σύντομα θέα στην Ελλάδα και…

23 Μαρτίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: Η δημόσια συγγνώμη της Μπλέικ Λάιβλι μετά την αποκάλυψη της πριγκίπισσας ότι έχει καρκίνο

Η αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον ότι διαγνώστηκε με καρκίνο είναι η νούμερο ένα είδηση τις…

23 Μαρτίου 2024

Θοδωρής Αθερίδης: Είχαν έρθει να με δείρουν καμιά 20αριά άτομα

Ο Θοδωρής Αθερίδης περιέγραψε μια στιγμή που βίωσε στη Θεσσαλονίκη ως παιδί, όταν κινδύνεψε να…

23 Μαρτίου 2024