Τοπικά

Επικοινωνία Μπουκώρου με τους αρμόδιους υπουργούς για την ένταξη σε ΣΔΙΤ του νέου Δικαστικού Μεγάρου 

Εγκρίθηκε πριν από λίγη ώρα στη Διυπουργική Επιτροπή η ένταξη της κατασκευής του νέου Δικαστικού Μεγάρου Βόλου σε πρόγραμμα Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), σύμφωνα με ενημέρωση του βουλευτή Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου από τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών.

Ο βουλευτής Μαγνησίας, μόλις ενημερώθηκε από τους αρμόδιους υπουργούς για τη θετική έκβαση της Διυπουργικής Επιτροπής, τόνισε ότι «η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί απόδειξη της πολιτικής βούλησης της κυβέρνησης για την κατασκευή σύγχρονου Δικαστικού Μεγάρου στον Βόλο», ενώ έσπευσε να ευχαριστήσει τον Πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστο Μπουκώρος δήλωσε ότι: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα και τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή για την συγκεκριμένη απόφαση η οποία αποτελεί καίριο βήμα για την υλοποίηση ενός σημαντικού αιτήματος της κοινωνίας του Βόλου, όπως είναι η απόκτηση νέου Δικαστικού Μεγάρου. Τώρα όλοι μαζί και ο καθένας από την πλευρά του θα πρέπει να προσπαθήσουμε για την υλοποίησή της».

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το