Δεκάδες ζαχαροπλάστες απ’ όλη τη Μαγνησία και την υπόλοιπη Θεσσαλία παρακολούθησαν χθες το απόγευμα την επίδειξη παρασκευής παγωτού και ζαχαρόπαστας, που διοργάνωσε η εταιρεία πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού «Λαούδης», στο «Ξενία». Παρασκευαστές παγωτού παρουσίασαν τεχνικές παρασκευής του παραδοσιακού παγωτού, με τη χρήση φρέσκου γάλακτος και κρέμας γάλακτος. Η επίδειξη έγινε πρώτη φορά στον Βόλο. Όπως επισήμανε ο εκπρόσωπος της εταιρείας, ο αέρας που εσωκλείει το παραδοσιακό παγωτό, είναι γύρω στο 35%, ενώ το βιομηχανικό παγωτό είναι γύρω στο 80-90% αέρας…
Χθες οι παρεβρεθέντες στην επίδειξη δοκίμασαν περισσότερες από 35 διαφορετικές γεύσεις, όταν πριν μερικά χρόνια οι γεύσεις ήταν μόλις έξι.
Σειρά συναντήσεων με tour operators, αεροπορικές εταιρίες, αλλά και θεσμικούς φορείς από Γερμανία και Ελλάδα…
Ο Κένταυρος Αγριάς Βόλου ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της…
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε για ακόμη μία φορά η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στη διεθνή Έκθεση…
Βαριά ήττα που μπορεί να χαρακτηριστεί και καταδικαστική μια και τον έφερε στο -9 από…
Τα μεγάλα σουτ έκριναν το μαγνησιώτικο ντέρμπι της National League 2. Στο πλαίσιο της 19ης…
Στο πλαίσιο της διασύνδεσης των κοινωνικών φορέων και δομών του Δήμου Βόλου, πραγματοποιήθηκε στις 11/03/2024…