Αθλητισμός

Επιδιώκει το πρώτο της «τρίποντο» – Η ομάδα Κ17 της ΠΑΕ Βόλος υποδέχεται σήμερα τη Λαμία

Την πρώτη νίκη στη Σούπερ Λιγκ αναζητά η ομάδα Κ17 της ΠΑΕ Βόλος. Το συγκρότημα του Γιάννη Ακτσιαλή φιλοξενεί σήμερα στις 14.00 τη Λαμία στο Βοηθητικό του ΕΑΚ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.
Επίσημους αγώνες δεν έχουν αυτό το Σαββατοκύριακο ούτε η ανδρική ομάδα ούτε η Κ19 της ΠΑΕ Βόλος, αφού τα αντίστοιχα πρωταθλήματα έχουν διακοπή. Κι αυτό γιατί οι Εθνικές ομάδες ανδρών και Ελπίδων έχουν υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Επομένως όλα τα «φώτα» πέφτουν στις ομάδες Κ17, καθώς το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ διεξάγεται κανονικά. Από την πλευρά του ο Βόλος φιλοξενεί σήμερα τη Λαμία. Η συνάντηση θα διεξαχθεί στο Βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου και θα αρχίσει στις 14.00.
Πέντε αγωνιστικές έχουν κυλήσει στη Σούπερ Λιγκ και στον Βόρειο όμιλο ο Βόλος μετράει δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Πλέον ζητούμενο είναι η πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, την οποία θα κυνηγήσει σήμερα.

Ο προπονητής Γιάννης Ακτσιαλής πιστεύει ότι πλέον οι ποδοσφαιριστές του έχουν προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της Σούπερ Λιγκ, που είναι ιδιαίτερα απαιτητική και ότι έχει έρθει η ώρα να κατακτήσει το πρώτο «τρίποντο». Θυμίζουμε ότι η Κ17 της ΠΑΕ Βόλος δημιουργήθηκε από το μηδέν και είναι λογικό να θέλει χρόνο για να «δέσει» σαν σύνολο.
«Η ομάδα πλέον έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του πολύ δύσκολου πρωταθλήματος ως νεοφώτιστη στην κατηγορία και πιστεύω πως θα κατακτήσουμε το πρώτο μας «τρίποντο» το Σάββατο με τη Λαμία» δήλωσε στη «Θ» ο Βολιώτης τεχνικός και συνέχισε:
«Βέβαια στο επίπεδο αυτό δεν είναι αυτοσκοπός για μας το αποτέλεσμα με οποιοδήποτε κόστος, αλλά η καθημερινή εξέλιξη της ομάδας και των ποδοσφαιριστών. Το αποτέλεσμα το θέλουμε μόνο ως μια επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλουν τα παιδιά στις προπονήσεις. Εύχομαι ο κόσμος να έρθει να στηρίξει την ομάδα»
Στον αγωνιστικό τομέα η τεχνική ηγεσία δεν υπολογίζει στους Αντώνη Κωστή και Γιάννη Βάντση. Έτσι στη διάθεση του Γιάννη Ακτσιαλή και του συνεργάτη του, Θανάση Νατσικόπουλου βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Γιώργος Καραούλης, Δημήτρης Μπατζιάκας, Γιώργος Παπασακελλαρίου, Δημήτρης Μπαλούλης, Δημήτρης Καλτσουνάς, Μάριος Ντόντα, Δημήτρης Κουτσιμπάνας, Χρήστος Αφεντίτσας, Γιώργος Αναστασιάδης, Μάριος Παπαδήμος, Χρήστος Χοψονίδης, Λάμπρος Μπαϊράμης, Γιώργος Κωστούλας, Βαγγέλης Χολέβας, Χαζίρ Ιμεράι, Απόστολος Τζιάνης, Παναγιώτης Μπαλάς, Βαλάντης Ματθαίου, Σέρτζιο Αϊντίνι, Δημήτρης Μασούρας, Γιώργος Παναγούλας, Αλέξανδρος Πρίφτι.

Στη Ριζούπολη ορίστηκε ο αγώνας ΑΕΚ-Βόλος
Όπως αναμενόταν, η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Βόλο για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης, αφού στο ΟΑΚΑ πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης του αγωνιστικού χώρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ: «Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών αποκατάστασης του αγωνιστικού χώρου του Ο.Α.Κ.Α., ο αγώνας ΑΕΚ-Βόλος ΝΠΣ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ, θα διεξαχθεί την Κυριακή 20.10.2019 στις 19:30, στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» (Ριζούπολη).

Έπαιξαν με τις Ελπίδες οι Κατράνης, Μπαλογιάννης και Λύρατζης
Η Εθνική Ελπίδων κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια στο «Μέτσκι Στάντιον» της πόλης Κάρβινα και παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 28’ λόγω αποβολής του Κώστα Δημητρίου, απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Τσεχία. Το αποτέλεσμα που μπορεί να φανεί πολύτιμο στην προσπάθεια για πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με την Εθνική Ελπίδων αγωνίστηκαν ο Βολιώτης αριστερός μπακ του Ατρομήτου Αλέξανδρος Κατράνης καθώς και δύο ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Βόλος, ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης και ο Λευτέρης Λύρατζης. Μάλιστα οι «κυανέρυθροι» είχαν ακόμη δύο παίκτες στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα Κ21, τους Απόστολο και Μάριο Τσαούση, οι οποίοι όμως δεν πήραν χρόνο συμμετοχής.
Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Μπουζούκης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου ήταν ο σκόρερ της Ελλάδας που προηγήθηκε παρά το αριθμητικό μειονέκτημα. Το γκολ της ισοφάρισης των Τσέχων πέτυχε ο Χλότζεκ στο 76’
ΤΣΕΧΙΑ: Τζέντλιτσκα, Τσαλούς, Χόλικ, Πλέτσατι, Σάντιλεκ, Μπούχα, Σάσινκα, Σούτσεκ, Μάτουσεκ (74′ Ρούσεκ), Χλότζεκ, Βάνιτσεκ (62′ Γιάνοσεκ).
ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Νάτσος, Κατράνης, Νικολάου, Ρέτσος, Νταβιώτης, Μπαλογιάννης, Δουβίκας (28’ Ευαγγέλου), Μπουζούκης (53′ Λυρατζής), Καμπετσής (84′ Ιατρούδης), Δημητρίου.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Με στόχο το “διπλό” κοντράρει τις Νέες Ατρομήτου ο Βόλος 2004

Εκτός έδρας αγωνίζεται σήμερα ο Α.Σ. Βόλος 2004 στο πλαίσιο της 19ης ημέρας της Α’…

17 Μαρτίου 2024

Νεαρός καρναβαλιστής έπεσε σε λάκκο 5 μέτρων – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Από ύψος 5 μέτρων έπεσε 24χρονος νεαρός που είχε πάει στην Πάτρα με τους φίλους…

17 Μαρτίου 2024

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν και οι 49 προσαγωγές στο ΑΠΘ

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν και οι 49 προσαγωγές ατόμων, από την επέμβαση της αστυνομίας στη Σχολή…

17 Μαρτίου 2024

Οι εντυπωσιακές Λαμπαδηφορίες στη Νάξο – Χιλιάδες στο ιδιαίτερο καρναβάλι

Οι δρόμοι στη Νάξο «πλημμύρισαν» χθες (16/3) από κόσμο για τις λαμπαδηφορίες, αφού το έθιμο…

17 Μαρτίου 2024

Εξελίξεις για τη δολοφονία στο Μεσολόγγι – Ξεκινά νέος κύκλος καταθέσεων

Η υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου δεν κλείνει και μάλιστα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις…

17 Μαρτίου 2024

Καταγγελία 25χρονης για επίθεση από τον σύντροφό της

Ακόμα ένα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε το βράδυ του Σαββάτου (16/3) στο Ηράκλειο της Κρήτης.…

17 Μαρτίου 2024