Τοπικά

Επεισόδιο μεταξύ γονέων μέσα στο Νοσοκομείο Βόλου – Συνελήφθη ο πατέρας

Δεν πίστευαν στα αφτιά τους και στα μάτια τους χθες μεσάνυχτα νοσηλεύτριες και προσωπικό στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, από τον καυγά και το επεισόδιο που δημιούργησε ζευγάρι γονέων, τη στιγμή που η 13χρονη κόρη τους νοσηλευόταν σε δωμάτιο της παραπάνω κλινικής.
Το ζευγάρι Αλβανών «σήκωσε στο πόδι» χθες τα μεσάνυχτα την Παιδιατρική Κλινική και το Νοσοκομείο. Το ζευγάρι είναι χωρισμένο και η γυναίκα έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα στον 40χρονο, ενώ μετά το επεισόδιο στο Νοσοκομείο κάλεσε την αστυνομία για παραβίαση ασφαλιστικών μέτρων και μήνυσε τον πρώην σύζυγο για ενδοοικογενειακή απειλή και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.
Χθες τα μεσάνυχτα το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στο Νοσοκομείο και μάλιστα στην Παιδιατρική κλινική όπου νοσηλεύεται η 13χρονη κόρη τους. Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ο πρώην σύζυγός της άρχισε να της επιρρίπτει ευθύνες για το παιδί απειλώντας την «Θα σε κάψω», «θα σε κρεμάσω» κ.α. Παρά το γεγονός ότι άμεσα μετέβη υπάλληλος της εταιρείας σεκιούριτι ζητώντας από το ζευγάρι να σταματήσει. Ωστόσο ο καυγάς συνεχίστηκε και μάλιστα η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο πρώην σύζυγος την κλώτσησε. Κάλεσε την αστυνομία για παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν γίνει για απειλή και βία σε βάρος της και χθες ο 40χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές όπου ζήτησε προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του και να δικαστεί σήμερα, ενώ παραμένει κρατούμενος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το