Αθλητισμός

Εντός έδρας παίζουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στη Σούπερ Λιγκ

Με νέα πρόσωπα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναιτωλικό σήμερα (17.30 Cosmote Sport 1) στο Καραϊσκάκη για τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ -αναγκαστικά σε κάποιες περιπτώσεις- θα δώσει την ευκαιρία σε κάποιους παίκτες να δείξουν ότι αξίζουν παραπάνω χρόνο συμμετοχής.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι παίκτες που θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας. Με τον Ρέτσο να είναι τιμωρημένος και τους Φρέιρε, Πορόσο τραυματίες, ο Μπιανκόν και ο Ντόι θα είναι οι δύο στόπερ. Ο Γάλλος έχει πάρει έως τώρα χρόνο στον Ολυμπιακό Β’ και το Σάββατο θα κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα. Ο νεαρός αμυντικός δεν κάνει μία καλή σεζόν όπως πέρσι και καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να λύσει τα χέρια του 42χρονου προπονητή.
Παράλληλα, ο Ορτέγκα γύρισε το απόγευμα της Πέμπτης από την Αργεντινή και δεν αναμένεται να βρεθεί στην ενδεκάδα, με τον Κίνι να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα. Φανέλα βασικού πρόκειται να πάρει ο Γιόβετιτς, ο οποίος θα παίξει αντί του Ελ Κααμπί, ο οποίος επίσης επέστρεψε την Πέμπτη.  Άλλωστε, ο Μαροκινός δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ο Μαυροβούνιος επιθετικός τα πάει περίφημα με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, αλλά με τους «ερυθρόλευκους» (αγωνιζόμενος συνήθως ως αλλαγή) δεν είναι το ίδιο παραγωγικός. Για τον έμπειρο επιθετικό αποτελεί πρώτη τάξεως ευκαιρία να δείξει ότι αξίζει περισσότερο χρόνο.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα (19.30 Novasports Prime) τον Πανσερραϊκό και ο Ραζβάν Λουτσέσκου κάνει διάφορες σκέψεις τόσο για τον συγκεκριμένο αγώνα, όσο και για εκείνον με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη για την 5η αγωνιστική του Κόνφερενς Λιγκ, που ακολουθεί.
Υπενθυμίζεται ότι οι Α. Ζίφκοβιτς, Κεντζιόρα και Μπάμπα δεν υπολογίζονται. Οι πρώτοι δύο είναι τιμωρημένοι, ενώ ο τελευταίος είναι ανέτοιμος. Ράφα Σοάρες και Σάστρε θα αποτελέσουν τους ακραίους μπακ, ενώ μένει να φανεί το ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας.

Ο Κουλιεράκης ήταν με την Εθνική, αλλά δεν αγωνίστηκε και θα πρέπει να πάρει ρυθμό ενόψει του απαιτητικού ματς με την Άιντραχτ. Επίσης στο «κάδρο» βρίσκεται και ο Μιχαηλίδης, ο οποίος άφησε καλές εντυπώσεις το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα, στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν και οι Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τόμας.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ είναι το ακόλουθο:

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/11

17.30 Ολυμπιακός-Παναιτωλικός

19.30 ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/11

16.00 Κηφισιά-Αστέρας

17.00 ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ

19.30 Λαμία-Ατρόμητος

20.30 Άρης-Παναθηναϊκός

Share
Ετικέτες: Σούπερ Λιγκ

Πρόσφατα άρθρα

Εγκαταλελειμμένο

Εγκαταλελειμμένο είναι εδώ κι αρκετούς μήνες, Ι.Χ.Ε. όχημα στην Μεταμορφώσεως, στο ύψος όπου κάθε Τρίτη…

25 Νοεμβρίου 2023

Με Μιράντα στην Καρδίτσα η Νίκη

Με τον Χοσέτε Μιράντα στην αποστολή η Νίκη θα μεταβεί στην Καρδίτσα, όπου αύριο (15.00)…

25 Νοεμβρίου 2023

Στις Σέρρες βρέθηκε το Kempo Karate

Στις Σέρρες και συγκεκριμένα στη σχολή MuayThai και πυγμαχίας Alexander fighters του Αλεξάνδρου Χορόζη βρέθηκε…

25 Νοεμβρίου 2023

Καθαρισμός

Σκουπιδότοπος ή μπαζότοπος όπως και να το χαρακτηρίσεις πρέπει επειγόντως να καθαριστεί το σημείο ανάμεσα…

25 Νοεμβρίου 2023

Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο S.U.P. η Τσαούτου του ΝΟΒΑ

Με μεγάλη επιτυχία έληξε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα S.U.P. που πραγματοποιήθηκε στην Ταϊλάνδη από 15-19 Νοεμβρίου.…

25 Νοεμβρίου 2023

Ευάνθης Χατζηβασιλείου στη “Θ”: «Οφείλουμε να θυμίζουμε συνεχώς τη σημασία της Συνθήκης της Λωζάννης»

Η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Ν. Ιωνίας Μαγνησίας «Ίωνες», στο πλαίσιο του καθιερωμένου από την ίδρυσή…

25 Νοεμβρίου 2023