Αθλητισμός

Ενισχύθηκε το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου

Το τμήμα στίβου του ΓΣΒ «Η Νίκη» εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την επικύρωση των μεταγραφών που έκανε: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ επικύρωσε τα πρακτικά των μεταγραφών, που αφορούν στην αγωνιστική σεζόν 2020-2021 και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρουμε τις νέες αφίξεις αθλητών που ενσωματώθηκαν στο σύλλογο μας και ύστερα από τις επίμονες προσπάθειες που κατέλαβε ο έφορος μας κ. Τάκης Γεώργιος για την ολοκλήρωση τους
Από τον Α. Ο. Σκιάθου καλωσορίζουμε τους αθλητές και αθλήτριες: Γούλα Στέφανο, Διολέτα Κωνσταντίνα, Νικητάκη Νίνα, Σκαπαριώτη Άρτεμη. Οι παραπάνω αθλητές/τριες προπονούνται με τον αξιόλογο γυμναστή και άψογο συνεργάτη μας Νίκο Πασχάλη ο οποίος συνεχίζει τις προπονήσεις του στο στάδιο της Σκιάθου μαζί με την επίσης αθλήτρια Γαλανού Έλενα η οποία πήρε την μεταγραφή της την περσινή χρονιά και η οποία συμμετείχε στην ομάδα της σκυταλοδρομίας ΠΠ-ΠΚ Α’ (4Χ80μ). στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα το οποίο διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.
Από τον Γ.Σ. Τρικάλων καλωσορίζουμε τον αθλητή Αριστοδήμου Γρηγόρη ο οποίος είναι σπουδαστής στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων καθώς επίσης και την Φλώρου Ευσταθία η οποία επέστεψε στη Νίκης από όπου ξεκίνησε την αθλητική της πορεία και στον προπονητή της Παύλο Παρασκευόπουλο ο οποίος αναγνώρισε το ταλέντο της στο αγώνισμα της αντοχής. Τέλος στην ομάδα μας να καλωσορίσουμε τις αθλήτριες:
Ρέππου Ζωή η οποία μας ήρθε από το αδελφικό σωματείο του Γ.Σ. Βόλου, καθώς και την Τσιτσάκη Αποστολία η οποία πήρε μεταγραφή από το σωματείο ΣΚΑ Δράμας. και λόγω σπουδών στο Γεωπονικό τμήμα του Βόλου επέλεξε το σωματείο μας για να συνεχίσει τις προπονήσεις της». Επίσης, η Νίκη γνωστοποίησε την παραχώρηση του Γιώργου Πετράκη στον Γ.Σ. Νεάπολη Χαλκίδας.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Θα έριχναν στην αγορά χιλιάδες δόσεις κοκαΐνης αξίας 100.000 ευρώ – Κατασχέθηκε ένα κιλό κοκαΐνης στο Σέσκλο

  Τη μεγαλύτερη ποσότητα κοκαΐνης στη Μαγνησία κατάσχεσαν προχθές το βράδυ στο Σέσκλο, αστυνομικοί του…

24 Δεκεμβρίου 2023

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Κυριακής 24/12

Το σημερινό πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων έχει ως εξής: ΕΡΤ 3 15.00 Ολυμπιακός-Απόλλων Π. -Ζ-…

24 Δεκεμβρίου 2023

Διώξε τις φοβίες σου

  Της Χαράς Ζήκα, χημικού, MSc, δρ Φαρμακευτικής Διαβάζοντας την ιστορία της ανθρωπότητας βλέπει κανείς…

24 Δεκεμβρίου 2023

Τέμπη:Με επιτυχία επέμβαση στον 21χρονο Γεράσιμο – Ιάσονα στη Βοστώνη Αχτίδες ελπίδας για τον 21χρονο Γεράσιμο – Ιάσονα Γεωργιάδη, καθώς ολοκληρώθηκε με επιτυχία τις προηγούμενες ημέρες, η πρώτη από μία σειρά επεμβάσεων, στις οποίες θα υποβληθεί στο εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στο οποίο νοσηλεύεται. Ο Γεράσιμος είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας των Τεμπών, που συγκρούστηκε με την εμπορική το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη. Μέσα Νοεμβρίου, διακομίσθηκε με ειδική πτήση από την 110 πτέρυγα μάχης στη Βοστώνη των ΗΠΑ, προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων. Η πρώτη επέμβαση στο κεφάλι, πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Θ», στέφθηκε με επιτυχία. Στο πλευρό του έχει την οικογένειά του, καθώς και μία ομάδα εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού. Στόχος είναι να λάβει ειδική θεραπεία, προκειμένου να καταφέρει να επανέλθει και να επιστρέψει νικητής στην πατρίδα του και στην πόλη του.

Αχτίδες ελπίδας για τον 21χρονο Γεράσιμο - Ιάσονα Γεωργιάδη, καθώς ολοκληρώθηκε με επιτυχία τις προηγούμενες…

24 Δεκεμβρίου 2023

Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΕ 60’’ – ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού, κ.Ιγνάτιος, για την…

24 Δεκεμβρίου 2023

Νεαρός έσπασε τζαμαρία τσιπουράδικου

Νεαρός υπό την επήρεια αλκοόλ , έσπασε τζαμαρία τσιπουράδικου στην οδό Ιάσωνος στις 3:00 το…

24 Δεκεμβρίου 2023